Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא אומר שלעשוק זה בסדר.

רק למה חיים הכט לא מתחיל עם החברות הגדולות, שבנינו הרבה יותר גונבות מאשר הצמיגיות הקטנות האלה.

אני לא צריך את חיים הכט בשביל לדעת שאורנג' גנבים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אבל למה?

למה הם נטפלים לאנשים שמגרדים בקושי את החודש?

החברות הגדולות עושקות אותנו יותר מהצמיגיות הקטנות האלו.

בואו נראה שחיים הכט יתחיל עם החברות הגדולות.

אולי הוא מפחד מתביעות דיבה.

^^

נטפלים? מי שהיה בסדר, קיבל פרסום ששווה מאות אלפי שקלים. כל מה שאתה צריך זה לא לרמות ולא לעשוק. או שמהיום, "לא גומר את החודש" זה תירוץ לגניבה ולגזל של אנשים אחרים שלא גומרים את החודש?

+ מליון.

ולמרות שכל מילה נוספת מיותרת -

ג'יימס,

לא גומר את החודש / גר בוילה בסביון - החוק הוא אותו חוק.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

ראיתי את הפרק אתמול,

ההוא שהכניס לה מגנזיום סוג ז' והראה לה ג'נטים דפוקים 4 ברגים במקום 5 , זה פשוט פלילי.

אני הייתי מגיש נגדו תלונה במשטרה.

ברור גם שהג'נטים לא מקוריים ושהצמיגים סיניים סוג ז'.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...