Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לפני שבוע אני קניתי גלקסי 3, ויש הרבה דברים שאני לא יודע.

האם זה בסדר שרוב הזמן מנהל המשימות מראה שיש רק 350 מגה פנוי?

אני גם התקנתי את המשחק gt racing motor academy הגרסא החינמית,

בחלק מהמקרים זה עובד חלק אבל יש מירוצים שבהם יש גמגומים והשהיות קטנות, זה נורמאלי בS3?

למה זה קורה?

למישהו יש איגו לאנדרואיד?

כול עצה אחרת תקבל בברכה.

תודה מראש

פורסם

דבר ראשון תתחדש.

א) כן, זה מצב תקין

ב) לא מכיר את המשחק, לא יודע להגיד לך

ג) לא הצלחתי למצוא אותו במרקט (שמעתי איפשהו שאמור להיות), אבל יש את waze החינמית שלדעתי לא נופלת מהאייגו, ואפילו מתעלה עליו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מחזק את השמן, כל עוד אתה בארץ, WAZE הכי טוב בשבילך.

אלא אם כן אתה נמצא בחו"ל בלי סים מקומי + חבילת אינטרנט, אז IGO זאת האופציה ההגיונית.

בכל מקרה, הנה IGO שמותאם לגלקסי 3, ולכל אנדרואיד ברזולוציה 1280X720 :

http://www.mediafire.com/?e8pk2tl82585bk7

כולל בתוכו מפת ישראל המעודכנת + POI + קובץ מצלמות מעודכן. בשביל להתקין, תחלץ את קובץ הRAR לשולחן העבודה, ותעתיק את התיקיה IGO לשורש הזכרון של המכשיר שלך.

עכשיו בעזרת סייר קבצים מהמכשיר עצמו, כנס לתיקיה ותתקין מתוכה את קובץ ה APK.

Stay Dirty

פורסם

אני התקנתי כמה משחקי מירוצים וכולם עובדים חלק בלי שום בעיות, ורק במשחק הזה יש כמה משימות/מסלולים שבהם יש קטעים שלא עובדים חלק (השהיות קטנות).

זה יכול להצביע על בעיה במכשיר?

זה המשחק:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftGTFM

פורסם
מחזק את השמן, כל עוד אתה בארץ, WAZE הכי טוב בשבילך.

אלא אם כן אתה נמצא בחו"ל בלי סים מקומי + חבילת אינטרנט, אז IGO זאת האופציה ההגיונית.

כולל בתוכו מפת ישראל המעודכנת + POI + קובץ מצלמות מעודכן. בשביל להתקין, תחלץ את קובץ הRAR לשולחן העבודה, ותעתיק את התיקיה IGO לשורש הזכרון של המכשיר שלך.

תודה רבה אסף!

התוכנה עובדת מצוין, תוכל בבקשה לתת לי גם את מפת שוויץ ולהסביר לאן להעתיק אותה?

פורסם

יש אצלי תקלת IGO - כשאני מנסה להפעיל הוא כותב "please insert your SD card containing IGO content files" ולא עולה. למישהו יש עצה?

ובנוסף - אפשר מפות של ספרד?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שאלה לגבי WAZE וגלקסי S -

לפני חודשיים עברתי מסלקום לאורנג' והדברים היחידים שהשתנו היו הגדרות הרשת והסים החדש שקיבלתי עבור המכשיר.

מאז שעברתי לאורנג' הWAZE פשוט לא עובד. שיניתי הגדרות רשת, סימנתי לו ב-location settings שייעזר בחיישנים אבל יוק - הוא פשוט לא קולט. יש לכם אולי רמזים שיעזרו לי להחזיר את ה-WAZE לפעילות?

יש לציין שעל אף הבלונד אני לא שוכחת להדליק את הקליטה של ה-GPS, ושאני מצליחה לגלוש (בכללי)

פורסם

לגבי הזכרון, לא זה לא צריך להיות ככה.

הטלפון ידע להתמודד עם זה אבל זה מראה שיש לך המון תוכנות שתופסות זיכרון.

סמסונג וגם המפעילות הסלולאריות שמים מלא תוכנות זבל בטלפון (קוראים לזה BLOATWAE).

התוכנות האלו ממלאות את הזכרון וגם הממשק של סמסונג לא משהו.

העדיף ביותר זה להתקין לטלפון ROM נקי אבל זה מצריך התעסקות.

פורסם
שאלה לגבי WAZE וגלקסי S -

לפני חודשיים עברתי מסלקום לאורנג' והדברים היחידים שהשתנו היו הגדרות הרשת והסים החדש שקיבלתי עבור המכשיר.

מאז שעברתי לאורנג' הWAZE פשוט לא עובד. שיניתי הגדרות רשת, סימנתי לו ב-location settings שייעזר בחיישנים אבל יוק - הוא פשוט לא קולט. יש לכם אולי רמזים שיעזרו לי להחזיר את ה-WAZE לפעילות?

יש לציין שעל אף הבלונד אני לא שוכחת להדליק את הקליטה של ה-GPS, ושאני מצליחה לגלוש (בכללי)

תסירי ותתקיני מחדש, לי זה עזר במקרה דומה

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

יש גירסה שתעבוד עם גלקסי 2?

כי זאת לא רוצה לעלות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...