Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי למעלה מ 14 (!) שנה של לקוח פראייר באורנג' החל היום צעד ההתנתקות הראשון במשפחה, אמא הועברה לגולן טלקום, בעיקר תודות לעשרות הפידבקים החיוביים שנרשמו בשרשור הקטן הזה :wink:

עבורה אין תוכנית מתאימה יותר מחבילת ה 9.99.

אגב, במבט ראשון תוכנית ה clear max של אורנג' שמציעה תעריף אחיד של 25 אג' לדקת שיחה או SMS מתאימה לה יותר, אבל אז מגיעות האותיות הקטנות ובלי בושה אורנג' גובה על התוכנית הזו תעריף מינימום של 35 שקלים בחודש (שאומנם כוללים כבר 140 דקות שיחה או SMS, אבל עדיין).

עכשיו אני מתלבט מה לעשות.

חבילת ה 88 ש"ח של 012 מתאימה לי (יש לי מכשיר דור ראשון :twisted:) אבל אידיאולוגית אני לא רוצה שפרטנר יראו ממני שקל, במישרין או עקיפין. מצד שני אני מרוצה מהכיסוי הרשתי שלהם ואיכות השיחה אך גם מתקשה להאמין שסלקום (כלומר גולן טלקום) נופלים מהם באיזשהו אופן.

למישהו יש השגות כלפי הכיסוי ואיכות השיחה בסלקום או שהסטיגמה על סלקום שייכת לעבר?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי אין בעיות כיסוי אצל גולן וזה לאחר מעבר אליהם מאורנג'', בנוסף אני יכול להגיד לך שאני עם גולן מחודש מאי ועדיין לא יצא לי לראות אפילו פעם אחת את האות R מעל קווי הקליטה או במילים אחרות לא רכבתי על סלקום.

השאלה היא אם האידיאולוגיה שווה לך 10 שקלים לחודש, או בעצם ללכת להוט.

לאמא שלך אולי יתאים הוט של תשלום לפי שימוש, הבעיה זה ששירות אין ממש, ואיכות הקו גרועה.

אני בגולן גם כי השירות טוב וגם כי החבילה של 10 שקלים מתאימה לי גם אם אני חורג מעט. גם אם יצא לי 15 ש"ח במקום 10 בגלל חריגה, זה שווה לי להישאר. השירות בהוט די גרוע, וגם שבוחרים בטלפון לעבוד עם רשת פלאפון בלבד, עדיין יש ניתוקים ואי הגעה של הודעות ולפעמים זה גם אומר שהקו של הוט מנותק בכלל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר, לפי מה שנכתב לפני שבוע-שבועיים גולן אמנם הקימו כמה עשרות אתרים סלולריים, אבל הרשת שלהם אינה פעילה ואתה כל הזמן בנדידה על גבי סלקום. פשוט, כל עוד אינך משתמש ב-data אינך מודע לכך, ואם מהשירך הוא מדור שני הוא בכלל לא יכול להתחבר לרשת שלהם שפועלת בדור השלישי בלבד.

מכל מקום - בטוח שאין לך מכשיר דור ראשון כיון שרשת הדור הראשון היחידה שפעלה בישראל(NAMPS של פלאפון) נסגרה לפני די הרבה שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי מכשיר טאץ, לא הבנתי מה הקשר לדאטה (יש הסבר?). בחו"ל איך שהמכשיר נדלק ישר הוא היה עם R גם בלי גלישה ואני מניח שבארץ זה לא צריך להיות שונה.

in the face

with a chair

פורסם

השאלה היא אם האידיאולוגיה שווה לך 10 שקלים לחודש, או בעצם ללכת להוט.

לאמא שלך אולי יתאים הוט של תשלום לפי שימוש, הבעיה זה ששירות אין ממש, ואיכות הקו גרועה.

לא תודה, הוט היא עוד אחת מהחברות שאני לא מבין איך יש לה זכות קיום בשוק. גרוע מכך הוט מובייל רוכבת על פלאפון, עוד חברה שמפעיל השטן. מי שנמצא בחברות האלה מגיע לו :evil:

לאמא שלי מתאימה חבילה של 10 ש"ח, לי לא ממש. אמרתי שהיא תהיה הפיילוט, אם הקליטה ואיכות הדיבור יהיו טובים אני אשקול בחיוב לעבור גם, אם לא אז אעבור ל 012.

מכל מקום - בטוח שאין לך מכשיר דור ראשון כיון שרשת הדור הראשון היחידה שפעלה בישראל(NAMPS של פלאפון) נסגרה לפני די הרבה שנים.

טוב נו, אולי לא דור 1, דור 1.5. נוקיה 1280 עם מסך שחור לבן, תחליט לבד לאיזה דור הוא שייך :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
יש לי מכשיר טאץ, לא הבנתי מה הקשר לדאטה (יש הסבר?). בחו"ל איך שהמכשיר נדלק ישר הוא היה עם R גם בלי גלישה ואני מניח שבארץ זה לא צריך להיות שונה.

הסים של גולן מתיחס לרשת סלקום כאילו היא גולן, לכן אינך רואה את ה-R.

מכשיר טאץ' מערבי בד"כ יהיה דור שלישי, יש גם מכשירי טאץ' מדור שני בלבד, מכשירים סיניים זולים.

יש איזה עניין שכדי להשתמש בנתונים בגולן ובהוט צריך לאפשר גלישה בנדידה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חובה נדידה בשביל נתונים? לא בדקתי אבל מעניין.

אצל חבר היה R פעם אחת בלבד אצל גולן בזמן שהיה מנותק מהאינטרנט הסלולרי, זאת אומרת כן היתה הודעה על נדידה וזה היה במרכז הארץ. מוזר כל העסק הזה, אבל עובד טוב.

in the face

with a chair

פורסם
חובה נדידה בשביל נתונים? לא בדקתי אבל מעניין.

לפני כמה ימים נשלח מייל ואפילו SMS לדעתי מגולן על לבדוק שנדידה מופעלת ע"מ לחסוך בעיות בגלישה. זה אפילו רשום באחד המדריכים באתר שלהם בגדול.

אצלי הנדידה מופעלת, כך שאין לי מושג במה ישפיע אם היא תבוטל.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אחד הבנים שלי שמנוי בגולן לא הצליח לגלוש - עםפתיחת הגלישה בנדידה הוא גולש.

פורסם

בשביל הספורט סגרתי את הנדידה אצלי במכשיר וכן הצלחתי לגלוש.

יתכן וזה בעיה במכשירים מסויימים וכדי להימנע מבעיות הם פשוט אמרו לכולם שזאת בעיה גורפת ושכולם יפעילו נדידה וזהו?

in the face

with a chair

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אצלי סגרתי נדידה ועדיין גלשתי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

מחיפוש קצר ברשת מצאתי שלגולן טלקום יש דווקא לא מעט אנטנות, אבל עדיין לא בפריסה ארצית, אז כנראה שאתם באמת לא בנדידה תמיד

פורסם

הגלישה בהוט מובייל מהירה יותר מגולן טלקום ועד כה לא נתקלתי בבעיית בשירות או בקו.

אם אגלה בעתיד בעיה באחד מהנ"ל זה גם לא בעיה כיום לעבור רשתות, מקסימום מפסידים את עלות הסים.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אוף טופיק קטנטן, ראיתם את הידיעה הזאת?

האצ'יסון לבן דב: רכישת פרטנר מבוטלת

הקונצרן הסיני הודיע לבעל השליטה אילן בן-דב על ביטול רכישת פרטנר. במכתב שנשלח צוינו כמה סיבות לנסיגה מהעסקה, הקשורות כנראה לנתונים חדשים שהתגלו על החברה

מעניין מה זה יעשה מחר בבוקר למניה:roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תומר, לפי מה שנכתב לפני שבוע-שבועיים גולן אמנם הקימו כמה עשרות אתרים סלולריים, אבל הרשת שלהם אינה פעילה ואתה כל הזמן בנדידה על גבי סלקום. פשוט, כל עוד אינך משתמש ב-data אינך מודע לכך, ואם מהשירך הוא מדור שני הוא בכלל לא יכול להתחבר לרשת שלהם שפועלת בדור השלישי בלבד.

גולן עובדים גם ברשת 2 G ו EDGE ( בזכות סלקום).

במכשירי אנדרויד מופיע ה R ( תלוי גם איזה רום מותקן על המכשיר) אבל בדר"כ זה מופיע כאשר תקשורת נתונים DATA כבויה.

אם ה DATA דלוק לא יהיה R, זה לא אומר שאין נדידה, זה פשוט לא מציג את הנדידה.

• תוכן חדש...