Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מעט מאוד מכוניות שממש ירתיעו אותי מבחינת מראה, ולרוב אלו לא המכוערות אלא דווקא המוחצנות (ולוסטר, שירוקו). לגבי "מכוער", זה מאוד תלוי בהגדרה שלך למכוער. כלי רכב מכוערים בגלל הזנחה עיצובית מגעילים אותי, אבל כלי רכב מכוערים במופגן מקסימים אותי, בעיקר אם יש להם אלמנטים אנטי סוציאליים; הדבר המזעזע הבא, הוא לדעתי אחד מכלי הרכב המקסימים שיוצרו אי פעם:

bmw-k1300r-photo-6.jpg

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בינתיים גיליתי רק שפע חסרונות ברכבים מוחצנים יחסית בארץ.

מעדיף נטו ספורט ושיראה כמה שניתן סולידי מאשר להיפך.

פורסם

יש סולידי (גולף GTI) ויש מכוער, הבדל גדול!

רובי תקשיב,

אישית, בחיים לא הייתי קונה רכב שאני לא אוהב את המראה שלו, ספורטיבי או לא (בייחוד ספורטיבי).

לפני ה-GTI הציעו לי לאון קופרה עם 3,000 ק"מ על השעון (כי הבעלים, חבר שלי, טס לחו"ל) במחיר מאוד נמוך ומשתלם.

הקונסולה המגעילה מפלסטיק מקדימה שכל כך מפריעה לי הוחלפה על ידו בקארבון אמיתי מבריק יפייפה

עם מסך מגע ענק (שווי ההשקעה כ-10,000 ש"ח).

המחיר היה נמוך בהרבה מ-GTI, הבעיה של הקונסולה נפתרה מבחינתי, אבל כל פעם שיצאתי מהאוטו ירד לי החיוך,

אני פשוט לא אוהב את העיצוב של הלאון שהצללית שלה בפרופיל מזכירה מזדה 5 (אשכרה מיניוואן).

אני בטוח שאתה מסכים איתי שהסדרה 1 מכוערת פי מליון מהלאון קופרה, לכן אתה יודע את התשובה שלי...

נ.ב.

למרות כל זה במחיר הנכון כן הייתי מזמין 135I M (לא גרוש מעל 250K על הכביש).

בגלל שזה לא ריאלי להוציא מחיר כזה, היא יכולה להמשיך לכער להם את הסוכנות.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לא הייתי קונה רכב מכוער באופן כללי, אני לא מסוגל לחיות עם רכבים שנראים זוועה.

לצורך העניין אם סאנג יאנג רודיוס היה נוסע כמו גייארדו ועולה כמו פיקנטו, עדיין לא היתי קונה אותו כי מה זה עוזר לי שהוא גרזן אם כל פעם שאני מסתכל עליו מופעל רפלקס הקאה.

V5

פורסם

אני חושב שהM135 בשלוש דלתות נראית פצצה. אחת המכוניות המעניינות, גם החזית, גם הצד, הכל.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא הייתי קונה רכב ספורטיבי מכוער. סולידי כן, מכוער לא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

השאלה מקבילה ל"האם היית נכנס למיטה עם מישהי מכוערת שמ$%^ת מעולה"

האם רכב ספורטיבי בשבילך זה מכלול של מספר פרמטרים או שרק הנתונים היבשים מעניינים אותך?

לדעתי ל"לוק" יש משמעות רבה ברכב ספורטיבי.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• חברי המעגל הראשון
פורסם
יש למישהו דוגמא לרכב ספורטיבי מכוער?

וולוסטר, מיאטה, איביזה הנוכחית, לאון דור שני, סדרה 1 החדשה, יאריס T, יונדאי קופה דור ראשון. יש עוד.

פורסם

אם מדובר ברכב זול יחסית אז כן במידה ושאר הפרמטרים טובים. המיאטה לטעמי לא ממש יפה למשל.

אם מדובר ברכב ספורט של ממש, כלומר suprcar, אז לא, העיצוב זה חלק מהעיניין.

emotion of motion

פורסם
וולוסטר, מיאטה, איביזה הנוכחית, לאון דור שני, סדרה 1 החדשה, יאריס T, יונדאי קופה דור ראשון. יש עוד.

למעט הקופה, אני לא חושב שאף אחת מהן מכוערת. כלומר, לא ברמה שהייתה גורמת לי לפסול אותן אם הן היו מכוניות טובות במיוחד. הM135, כפי שאמרתי, נראית מצויין לדעתי, גם את היאריס אני אוהב (יש בה משהו "נכון"). היתר בסדר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

Yes.

זה הכל עניין של טעם אישי וכמה חשוב לך העיצוב.

לדעתי למשל היאריס T נראית כמו עכבר למחשב. אם הייתי צריך לבחור בינה לבין המתחרה שלה - איגניס ספורט, הייתי בוחר באיגניס בגלל עיצוב עדיף לטעמי. (לא שהיא מהממת, אבל היא סולידית יותר ויש לה צורה של רכב ולא איזה שואב אבק)

• תוכן חדש...