Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנסה להסביר את עצמי שוב.

מה קורה כשאני אומר שלא סופקה תמורה, אלבר אומרת שכן סופקה תמורה (שכן הרכב שונע מתל אביב לחיפה ולטענתם לא קיבלתי כל הבטחה להחזר הצ'ק) ואני את הצ'ק ביטלתי?

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש לי הוכחה.

אחרי שבתמימותי קניתי ממנו, הסיפור התגלגל לכך שבמקרה שכן שלו אמר לי שהמוכר הוא סוחר רכבים (כשהרכב כבר בבעלותי 3 חודשים). עם המידע הזה הלכתי לאלבר שלא הסכימו לתת שום מידע על העבר של הרכב. מה שכן, הפקידה בסניף או מתוך רצון טוב או חוסר תשומת לב זזה קלות ואיפשרה לי לראות מה מופיע על מסך המחשב עבור אותו מספר רכב.

עם המידע הזה הלכתי לאותה חברת ליסינג שהרכב שירת אותה 3 שנים, והראיתי לקצין הרכב טופס בדיקה שעליו כתוב שהרכב הגיע למכון בדיקה עם כ 50K. קצין הרכב בדק ואמר לי שעל הפזומט של הרכב יצא חיוב לפני ההחזרה לאלבר ובמונה הרכב יש כמעט 100K ק"מ. עם המידע הזה שוב הלכתי לאלבר, אבל הם לא הסכימו לנדב שום אינפורמציה ולאשר או להכחיש את מה שקצין הרכב אמר לי. הייתי צריך לשלם 1000 ש"ח לעו"ד בשביל שיוציא מכתב עם פלומבה, שאומר (בקצרה) שיש טופס בדיקה עם 50K , ויש העתק מהפזומט עם כמעט 100K. זה אומר שאו שאלבר זייפו את הק"מ או הסוחר. ובהיעדר תגובה מצידם הם ייחשבו ככאלה המשתפים פעולה עם הסוחר. למחרת העו"ד קיבל פקס מהמחלקה המשפטית של אלבר עם כל הניירות הרלוונטים לגבי מצב הרכב.

הטענה שלי כלפיהם, היא , שבהסכם שבשתיקה, נמכרו (ואולי גם היום נמכרים ) רכבים עם מד אוץ גבוה ב "מבצע" קח 2 קבל 1 חינם לסוחרים סוג ז'. ומי שמקבל את הצינור אחרי ה "השבחה" שעושים לרכבים, אלה אנשים תמימים.

היום יש פורומים ושרשורים דביקים. אני נפלתי איתם לפני שתרבות הרשת הייתה מפותחת. (ולמרות כל אלה עדיין יש כאלה שנופלים בפח של סוחרי מדרכה, במקרה שלי, הוא אפילו לא היה מדרכה, הרכב חנה בחנייה של הבית, הוא דאג לטשטש כל זכר לעבר של הרכב, ואלבר כדי לא לאבד את הפרנסה ולהמשיך למכור "3 ב 100 ..." לא הסכימו בשום פנים ואופן לומר לי עם כמה ק"מ נמכר הרכב).

לא הבנתי, בגלל שאתה קנית רכב פח אשפה מסוחר, אתה מצפה שהבעלים הקודם יתן לך את כל ההיסטוריה, ואם לא כך, אז הוא טינופת, רמאי, גנב ושקרן? ולא הבנתי את ה"טענה", בהנחה שזה נכון, אסור לחברה למכור רכב באיזה סכום שהיא תרצה, ולמי שהיא תרצה? קיבלת מאלבר איזה מידע מוטעה, לא נכון, הונו אותך, מה?

אין לי שום קשר לאלבר, מלבד זה שרכשתי שם מס' רכבים והייתי מרוצה. ואין ספק שגם איתם כמו כל אחד צריך להתקיים הכלל של כבדהו וחשדהו, אבל מה שאמרת לדעתי זאת סתם התלהמות לא מבוססת ולא קשורה.

שוב אני אומר, לא משנה אם זאת כל חברה שלא תהיה - אני לא הייתי משאיר שקל, ואם כן אז הייתי קורא טוב טוב על מה הוחתמתי.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

לפני שנים מספר, כנראה 12, הגעתי עם אחי למשרד של חב' אלדן כאשר אחי מעוניין לקנות רכב, רנו קליאו B.

ניגשתי עימו למוכר, כמובן שהמוכר מדווח שהרכב נקי מכל תאונה, מכל מכה ושום דבר לא קרה לו - הרכב המושלם ביותר.

סגרנו איתו שלוקחים רכב לבדיקה ובמידה והוא נכשל, הם עושים בדיקה נוספת על חשבונם.

לקחנו רכב שנראה לי טוב, לאחר הבדיקה התקלה כי המרכב עצמו שלם אבל באגן שמן היה ריתוך, כלומר האגן שמן נחתך עקב כלי חד כלשהו ועל החתך שמו פלטה וריתכו.

הנציג אומר, וואלה, לא רשום לי כלום במחשב.

לקחנו רכב נוסף, כמובן שהמוכר אומר שזה מושלם והוא נראה חביב הרכב, אז שמנו פעמינו לבדיקה.

בבדיקה מסתבר שהחליפו 4 דלתות, כנף שמאלית, טמבונים ומתחו את הגג ויישרו את הקורות.

זה היה מדהים.

המוכר אמר שלא רשום כלום במחשב ואמר שכנראה לקוח עשה תאונה ותיקן בעצמו את הרכב.

אחר כך יצא לי לעבוד בח' AVIS ובנוסף יצא לי לעבוד גם בחברת ליסינג, שניהם בתור נהג לאנשים ולקיחת רכבים למוסך.

ראיתי איך מתייחסים לרכב, איך מטפלים ברכב (בד"כ לא) והבנתי שלחברות ליסינג והשכרה, בחיים לא אתקרב.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אני יודע שאנחנו בישראל, וקצת קשה לדרוש יושר והגינות בסיסיים, וכל פח אשפה כמו שאמרת, מנצל פרצות בחוק ודופק את השני. (ולא חסרות דוגמאות) לא אמרתי לרגע שהם עשו משהו לא חוקי, אבל הייתי מצפה מחברה "מכובדת" שאם אני מגיע עם עובדות, ומראה להם שקניתי רכב שהתגלגל אלי מהם דרך סוחר ועל הדרך השיל כמה עשרות אלפי ק"מ, שיעזרו לי כדי שאדע איך להתגלגל הלאה, ולא לומר לי שיש חיסיון. הרכב כבר בבעלותי, איזה חיסיון יכול להיות? מה יש להם להסתיר?

אותו קצין רכב שהגעתי אליו גילה אמפטיה וניסה לעזור. אלבר לא. עד שהגיע אדון עו"ד הנכבד, ואז הם שיתפו פעולה דרך המחלקה המשפטית. לא בגלל טוב ליבם, אלא כי הם ידעו שהם חלק מתרגיל כשר אבל מסריח. אם הם היו בטוחים ב 100% שהכל בסדר, הם יכלו לענות לעו"ד באותה צורה שענו לי. אבל כמו שאמרתי, הם בחרו לשתף פעולה תוך דקות ספורות ולשלוח את כל החומר בפקס כדי לא להשתרבב לכתב התביעה, ועל הדרך להשתיק את הנושא כדי שיוכלו להמשיך לשתף פעולה באותה דרך עם אותם סוחרים ולהשאר נקיים.

היום כל אחד יודע להזהר ולא לקנות רכבי ליסינג דרך מתווכים אלא ישירות מהחברות. לפני 11 שנה זה לא היה ברור. העובדה שהסוחר היה צלופח מרוח בשמן, ואפילו את הרכב החנה אצלו בחניה ואמר לי שזה ליסינג מימוני לא עשה את זה יותר קל מבחינתי.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אחר כך יצא לי לעבוד בח' AVIS ובנוסף יצא לי לעבוד גם בחברת ליסינג, שניהם בתור נהג לאנשים ולקיחת רכבים למוסך.

ראיתי איך מתייחסים לרכב, איך מטפלים ברכב (בד"כ לא) והבנתי שלחברות ליסינג והשכרה, בחיים לא אתקרב.

1+. את חברות הליסינג מעניין דבר אחד- רווח ואם ניתן לחסוך כספים בדרך אליו, מה טוב. לכן, התחזוקה של הרכבים שם פחות טובה משל אדם פרטי שיודע שבבוא היום הוא יצטרך למכור את כרכב, והוא שומר עליו יותר טוב ומשקיע בו חלפים באיכות טובה יותר.

בחלק לא קטן הרכב הזול עולה לנו ביוקר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עידכון, לאחר שהסוכן ממשיך לסבן את אבי, החלטתי לפנות לנתיב הפייסבוק - ואפילו נתתי קישור לת'רד הזה, נראה איך יתפתח.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עידכון נוסף - לאחר הפנייה לדף של אלבר בפייסבוק חזר אליי מנהל הסניף, והוחזר לנו הסכום המלא ללא שאלות או טענות.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

מה שלא הולך בכח, הולך בעוד יותר כח

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

חבל רק שנאלצת לעשות כל כך הרבה בלאגן כדי שזה יקרה.

בלובינסקי טרייד היתה לי חוויה דומה, שהסתיימה לגמרי אחרת - ברגע שראיתי את היסטוריית הטיפולים ה"מרשימה" של הרכב, אמרנו לסוכן שאנחנו לא מעוניינים ברכב, והכסף הוחזר מיד. מוזר שככה עובדים באלבר, כי בסה"כ לא מדובר בפרוצדורה מיוחדת מדי.

באופן כללי, אלבר וסיקסט היו עד לא מזמן ספקיות הרכב העיקריות לצה"ל (לאחרונה הצטרפה אליהם גם "פרי"), אז אוטומטית כל אקסנט-i20-ריו-אביאו בחברות הללו צריכות להיות "חשודות".

• תוכן חדש...