Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסוללה זהה , ישנם קיטים שבהם הסוללה טיפה שונה ומגיע ישר אם איזה פיצ'ר כדוגמה LCD או VV אבל עדיין אפשר להשתמש בכול סוללות הEGO למיניהם על גבי כול מנגנון.

אין סיבה להזמין EGO-T, זה קיט מיושן אתה תמצא את החלקים שלו זרוקים במגירה בזמן שאתה נהנה מCE6.

בכללי אם אתה רוצה את הטופ אז עדיף להזמין מנגנון וסוללה בנפרד, או שאפשר פשוט לפנות לאייני ולבקש ממנה קיט שיכלול את אותם החלקים שאתה צריך.

אודי A4

דימה.

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה אתה אומר על זה :

ביחד עם זה:

http://zainy.net/103-hottest-and-lat...te-device.html

מישהו הזמין את הסט של החמישייה CE6? שאלתי את אייני אם אם הקלירומייזרים מגיעים קומפלט עם האטומייזר(שבדגם הזה הוא ניתן לפירוק) והתשובה שלה ממש לא ברורה כי היא כותבת : Thanks for your interest.For the CE6 we sell is 5pcs single one in the auction, it won't come with

extra hearter. if you need the heater, you can get bid from another auction for 5pcs heater coil.

לא ברור לי אם הקלירומייזרים מגיעים מוכנים לעבודה או שצריך להזמין להם את הגופי חימום.

פורסם

הם מגיעים כיחידה מורכת כולל המנגנון חימום, מה שנשאר לך זה למלא נוזל ולאדות בכיף :)

שמתי לב שלא הרחבתי לגבי בטריות.

אז מי שמעניין אותו מוזמן לקרוא, יש 4 סוגים עיקריים של סוללות.

סוללה רגילה, הכול התחיל ממנה , שאר הדגמים זה שיפור שלה.

61NORMAL.jpg

סוללת VV(variable voltage) או בעברית סוללה אם מתח משתנה.

בקצרה אפשר לקבוע בסוללה הזו את מתח העבודה שלה, סוללה רגילה של EGO עובדת במתח 3.3V אבל הסוללה הזו אפשר לשנות בין 3.2V עד 4.2V.

בעקרון ככול שהמתח יותר גבוהה הטעם משתנה וגם כמות האדים, אני אומר משתנה בכוונה כי לא כול אחד מתחבר למתח גבוהה, אני אישית אוהב להשתמש ב3.7V, ב4.2V הטעם מוזר לי, אבל זה אינוידידואלי לכול אחד.

ה5 פסים זה מד סוללה, 5 מלא 1 ריק :)

91VV.jpg

סוללת LCD.

הסוללה הזו זה רק נוחות ובקרה עצמית, הצג סופר מספר נשיפות ויש מד סוללה קטן.

עובדה מעניינת שמתי לב עליה רק בזכות הסוללה הזו, מנגנון CE3 הרבה יותר חסכוני בחשמל מCE4, בCE3 אני מגיע חופשי ל980 נשיפות לאומת ממוצע של 600 בCE4.

67LCD.png

סוללת passthrough

הרעיון של הסוללה הזו שאפשר להמשיך לאדות איתה גם בזמן טעינה.

ההבדל זה שיש לה חיבור מיני יו אס בי סטנדרתי בתחתית הסוללה, אפשר להטעין בעזרת קבל ג'נרי.

לצערי איכות החיבור הזה לא מי יודע מה, בשתי הסוללות שלי שמקורום מKLIGHT החיבור נכנס פנימה ולא ניתן היה להשתמש בפונקצייה הזו.

למזלי יש לי חוש טכני אז פירקתי אותה והדבקתי מחדש את החיבורים.

58PT.jpg

שאת הסוללות זה שילובים בין 2 סוגים שונים, כדוגמה הסוללות passthrough שלי בתמונה הקודמת הם גם VV :)

כנל קיימות סוללות שהם LCD וVV וגם passthrough וLCD, עוד לא נתקלתי באחת שתהיה גם VV וגם LCD וגם passthrough, אבל אני מעמין שעוד חודש, חודשיים הסינים יוציאו דגם כזה.

נתון לא פחות חשוב בסוללות זו הקיבולת, ניתן לקנות כול סוללה בקיבולת 650/900/1100 מיליאמפר, כמובן ככול שיותר ככה תוכל לאדות יותר.

המינוס שכול קטגוריה מוסיפה עוד כ1ס"מ לאורך, בנוסף פיצ'רים למינהם גם מוסיפים כ1ס"מ לאורך.

תתבונן תבמונה הקודמת שלי, סוללות שחורות שהם LCD וpassthrough כולם 650MAH לאומת זאת הסלולות בצבע כסף שהם רגילות ללא פיצ'רים בקיבולט 900MAH והאורך זהה לכולם.

היום כבר יש סוללות שלא מאריכות כמעת בגלל LCD או VV אבל הם יקרות יותר בכ5$.

בשביל שתוכל להאריך גודל.

סוללות LCD/וpassthrough זהות בגודלם לVV.

75Battrey_guide2.jpg

אודי A4

דימה.

פורסם
הסוללה זהה , ישנם קיטים שבהם הסוללה טיפה שונה ומגיע ישר אם איזה פיצ'ר כדוגמה LCD או VV אבל עדיין אפשר להשתמש בכול סוללות הEGO למיניהם על גבי כול מנגנון.

אין סיבה להזמין EGO-T, זה קיט מיושן אתה תמצא את החלקים שלו זרוקים במגירה בזמן שאתה נהנה מCE6.

בכללי אם אתה רוצה את הטופ אז עדיף להזמין מנגנון וסוללה בנפרד, או שאפשר פשוט לפנות לאייני ולבקש ממנה קיט שיכלול את אותם החלקים שאתה צריך.

איפה אני יכול לקנות סוללות בנפרד? חיפשתי באתר של אייני לא מצאתי.

תודה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כל כך הרבה אנשים ואף אחד לא מוכר פה ציוד שלו ?

(מעוניין בסט קומפלט למתחיל עם קרלוטומוקושומוטיזייצר [קרטומייזר CE4 או יותר טובים הבנתי שפתיל ארוך עדיף וסוללה וטעמים

מאיזור ראשון לציון נא לפנות בפרטי פליז!)

פורסם

ישנו עוד פיצר חמוד בסוללה,מתח מתשנה בהתאם לרמת הטעינה בסוללה.

בטעינה מלאה הוא 4.2V ומבלה שם את רוב זמנו,לקראת פריקה הוא יורד לכיוון ה3.3V

סוללות בניפרד ניתן לקנות פה.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

חברים יקרים היום עברתי לCE4 ביחד עם סוללת EGO-T (זהה לחלוטין לסוללה רגילה של EGO, לא מבין למה מטביעים עליהם שמות).

הטעם? טוב לי משמעותית מהEGO-C ומהCE3.

סוללת ה900MAH- גדולה ומסורבלת, בנוסף- אחרי טעינה מלאה הלד לא מתחלף לצבע אחר, רק כחול כהה (לעומת לבן, תכלת וכחול כהה).

עשיתי לעצמי סט שנוח לי- סוללת 650MAH, קרטומייזר CE4 וטעם של דקנג.

מה הוזמן היום?

קרטומייזרים ספייר עם פתילים ארוכים, מטען נוסף, סוללה נוספת 650MAH.

טעמים של האנגסן- הוזמנו 50 מ"ל ענבים, 50 מ"ל תות, 50 מ"ל בננה ו50 מ"ל דובדבן.

הודעה חשובה! העברתי את אבא שלי גם לאדות! הוא התחיל להתעניין בסיפור יותר ממני... :shock:

כל היום רק יושב בZAINY ומחפש, שואל וחופר על קרטומייזרים, סוללות, פיצ'רים, טעמים, מה ההבדלים ואלוהים ישמור מה עוד.

חזרתי לאדות היום, חייב לציין שההרגשה מצויינת, כרגע לא בא לי סיגריות. מצד שני- כל הנוזלים שיש לי וכל הנוזלים שהוזמנו הם עם 6 מ"ג ניקוטין...

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
ישנו עוד פיצר חמוד בסוללה,מתח מתשנה בהתאם לרמת הטעינה בסוללה.

בטעינה מלאה הוא 4.2V ומבלה שם את רוב זמנו,לקראת פריקה הוא יורד לכיוון ה3.3V

סוללות בניפרד ניתן לקנות פה.

כל הסוללות שאני רוצה לרכוש לא במלאי פה :cry:

מה ההבדל בין סוללה ידנית לאוטומטית?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

איזה סוללה אתה רוצה לרכוש?

ידני זה בלחיצת כפתור,אוטומטי זה כאשר אתה נושף הסוללה נכנס לפעולה אוטומטית.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אני רוצה 900mah אוטומטית.

טוב אחרי שחרשתי את כל העניין הזה כל היום,החלטתי ללכת על זה:

http://zainy.net/112-ego-t-vision-ego-clearomizer-ce4-promotion-kit-zip-case.html

ביחד עם זה:

http://zainy.net/103-hottest-and-latest-clearomizer-ce5-for-electronic-cigarette-device.html

מה אתם אומרים?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

השוק של האוטומטיות מאוד קטן.כמעט לא תמצא כאלה.

תזמין ידנית הרבה יותר טוב ומבחר ענק.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אני הייתי מזמין את כל הקרטומייזר חדש וזהו. להתחיל לפתוח, להחליף, להתעסק... לא בשבילי

טעות שלי, זה נראה כמו קרטומייזר שלם. אני רק לא מבין למה בתמונה של בנפרד..

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

הקיט הראשון מעולה.

חבילת 5 קרטומייזרים די מיותר כרגע,יש לך בחבילה שתזמין 2.

אחרי זה תוכל להתנסות עם עוד קרטומייזרים.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אריק אם אתה מתכנן לקנות מאייני אז תדבר איתה בסקייפ ושתכין לך INVOICE, יש לה הכול מהכול והמון דברים מעבר, גם כאלו שלא מופיעים לא בVH ולא בZAINY.

לגבי סוללה אוטומטית, זה בזבוז זמן, כמעת ולא קיים בדגמי הEGO, כן קיים בתקן 510.

הבעייה בתקן 510 שהקיבולט המקסימלית זה 360MAH.

תקן 510 זה דימוי מקסימלי של סיגריה רגילה, האורך שלה זהה לסיגריה 120(EVE) או משהו כזה.

אומנם אם תקנה סט 510-T של JOYETECH, הוא בהחלט לא רע, אבל רחוק שנות אור מתקן EGO.

אף עלפי שניתן להשתמש במנגנונים בעלי תבריג 510 עליו, הסוללה שם לא תחזיק מעמד בהפעלה של מנגנון כגון CE4.

בנוסף מנגנון כגון CE4 לא יצליח להפעיל את ההדלקה האוטומטית, מנגנונים שכן יפעילו אותה כגון DCT יורידו את המתח שלה לרמה לא סבירה ויסיימו את הסוללה בכ50-90 נשיפות.

ישנם תקנים נוספים שמאפשרים סוללות בעלות אוטומט מלא, דוגמה טובה זה סט VGO שנותן אפשרות הרכבה של סוללה 1300MAH אוטומטית.

הבעייה שהתקן שונה, ומרבית ההיצעה כרגע מתמקד בתקן EGO, לכן כול האביזרים הם תקן EGO ולא ניתנים להברגה בצורה טבעית על תקנים אחרים.

PsyRax אני חושב שהפונקציה שאתה מדבר עליה קיימת אך ורק בסוללה ספציפית של JOYETECH, מדובר על הדגם eGo-C Upgrade Battery.

בעצם לסוללה הזו יש ני מצבי עבודה, מתח קבוע ומתח משתנה.

במצב של מתח משתנה הסוללה מוציא מתח בהתאם לטעינה ובמצב מתח קבוע היא סוללה רגילה לכול דבר.

הסוללות VV שאנחנו משתמשים בעלות 3 מצבים קבועים, בעצם אם תשתמש במצב 4.2V אז אתה תקבל 4.2V עד שהיא ריקה.

אף על פי שזה סוללות מתח משתנה הם מתפקדות כמו סוללות בעלות מתח קבוע שאותו ניתן לשנות אך וריק ידנית.

לחברת JOYETECH יש סוללה שמתפקדת בצורה זהה והיא נקראת eGo-C Twist Battery.

תשים לב לנפילת מתח שלה לפי טעינה, אומנם זה קיים, אבל כמעת לכול הסוללה המתח שלה נתן תוצאה יפה בין 4.8 לכ4.4 וירד מתחת ל4.4 בכ5 נשיפות אחרונות.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...