Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

* המציג אינו רופא, ובנצי הוא לא דמות אמיתית, אלא צוות של כותבים, שחלקם נמצא בחו"ל, חלקם בארץ, והיום אף העברנו צוות חלוץ לכוכב מאדים לפתוח סניף "בנצי" בין גלקטי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני עם EDAN82 , בגדול מאוד קשה לצפות את החיים , עניין של אופי והמציאות.

לפני זמן מה היתה לי גם דעה של שחור לבן על בגידות, אבל עם נסיון החיים וגם ספרות שקראתי , גם עיני נפתחו בנושא.

רק מהשרשור פה ניתן לראות מספר רב של דוגמאות וכל אחד מגיב אחרת וזה משתקף במה שהוא יודע ומכיר.

אנשים עם אופי מסויים (כרגע לא משנה כיצד הוא נבנה ומה הבן אדם עבר), עניין הבגידה תבועה בהם , כל עניין הריגושים שדובר עליהם פה.

יש את אלה שלוקחים הכל באופן אישי, כאילו כל העולם סובב סביבם ומחליטים להוציא להורג את האישה וגם את זה שאיתה (כאילו הבחור היה צריך לדעת שעם אל קפון לא מתעסקים ואי ידיעה אינה פוטרת מעונש)

יש אתה אלה שסומכים בעיינים עצומות על בת הזוג, וחיים חיים מאושרים , אבל בתוך תוכם יודעים שביום שהיא תעשה טעות ותבגוד הם מפרקים את החבילה , ולא משנה מה הנסיבות. (כאן זה התנגשות הטיטאנים בין המציאות-ילדים וסיבה כלכלית לבין האופי והלב. יש לי חבר שהיה במצב כלכלי חרא, לא יודע אם בגד אבל החליט לעזוב את האישה עם הילדים ואז המציאות הכתה בו עם דמי המזונות והעובדה שלא מצא בחוץ אהבה, והוא חזר לאישה. למזלו גם מצבה לא היה משהו והיא קיבלה אותו חזרה....אחרי תקופה מסויימת המצב הכלכלי השתפר וכעת הזוגיות פורחת)

יש את אלה שלא הצליחו להתאהב עד שהגיע האחד , ואז לפתע מגלים שגם האחד הזה בגד , נפרדים וחוזרים כמה פעמים עד שמגלים שהריגוש היה רק איתו , ואז צריכים לקבל החלטה - או לחיות כל החיים עם מישהו שלא מאוהבים בו, או לסלוח על הבגידה וללכת עם הלב. (סיפור של מכרית שלי)

יש כאלה שבוגדים/בגדו אבל מפחדים לספר כדי לא להרוס את המרקם המשפחתי או את המערכת היציבה והנוחה שלהם. (יש לי עוד מישהו שאני מכיר שהיה בוגד קבוע בחברה שלו בכל פעם שהם היו רבים או מתווכחים, לטענתו היה אוהב אותה , כשהם היו ביחד חיפשו בעיות וריבים, ורק כשהיו נפרדים הוא היה נזכר מה איבד וחוזר אליה על 4. פעמיים זה הצליח לו, בפעם השלישית קיר בטון ולהתראות. בהתחלה היתי מנסה להסביר לו אבל עם הזמן הבנתי שזה אופי, הוא פשוט כזה , מחפש נוחות ובגידות אבל לא מוכן להתחתן ולהתחייב ...אם חלילה היא היתה בוגדת בו, סוף העולם היה מגיע.)

אפשר להמשיך , אבל זה חסר טעם כי כל אחד מאיתנו שונה....למדתי עם השנים לקבל גם את השונה.

החכמה זה למצוא את האיזון , ולדעת להבחין באמת בנקודה בה אנחנו עלולים לאבד את הקשר בגלל חוסר תשומת לב, דבר שאלול להוביל לבגידה , או לנסות להתמודד עם הסיטואציה בהתאם למציאות (ילדים, רכוש , האם ניתן לשקם את הקשר וכו)

בנצי ,

יש את הספר הזה "גברים ממאדים נשים מנוגה" או "100 שיעורים על החיים" ועוד כמה בסגנון

מה שלא מספרים לך בספרים האלה (אחרת לא תהיה הצלחה מסחרית), והוא אולי מובן מאליו לחלק מאיתנו אבל לחלק אחר לא ממש , זה שבני הזוג צריכים להתאים אחד לשני , גם מבחינת אופי ובעוד אי אילו פרמטרים ומשתנים.

רק כשההתאמה הזו מתקיימת, אפשר להפעיל את ה"שיטה" הזו של כבוד ,השקעה וטיפוח המערכת.

הרי להתחיל קשר או אפילו להתחתן אפשר בקלות, אבל לא פעם קורה שלא משנה כמה אהבה מנסים לתת , אם הצד השני לא בעניין , או שבאופי שלו רק להתלונן ולראות שחורות, להיות ביקורתי או שתלטן בנושאים הקטנים ...גם אם תדברו על זה כל יום 24/7 אופי של בן אדם לא משתנה! השאלה היחידה היא אם אתה חושב שתצליח לקבל את הבן אדם הזה ולחיות איתו כל החיים, או לא.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

אני ממש לא מוכן לקבל את הגישה הסלחנית הזו לבגידה.

מה זה "לקבל את האחר"?

אם עובד שלך היה מוכר למתחרה את כל סודות המקצוע שלך היית אומר "לקבל את השונה"?

על וענונו אתה מוכן להגיד "לקבל את השונה"?

אם היית מגלה יום אחד שאתה חי עם פדופיל או רוצח סידרתי גם היית "מקבל את השונה"?

לא סתם קוראים לאקט הזה בגידה, זה אקט אלים שמערער את ועל כל המוסכמות וההבנות שבין בני זוג.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

BAGIRA לא הסברתי את עצמי טוב :roll:

ברור שאין מה לקבל את האחר אם מדובר בבת זוג שלך שהחליטה לעשות מעשה.

הכוונה היתה כלפי אנשים שמסתכלים על אחרים ולא מבינים איך הם מסוגלים לבגוד. (אני לא היתי מבין עד שרואים כמה אנשים סובלים כשהם לבד,אחרי שבגדו בהם, ומנסים להיכנס למערכות, חלקם מצליחים וחלקם פשוט נכנעים למציאות וחוזרים לאקס)

לפני זה שחבר שלי היה מספר לי על הבגידות לא היתי מבין איך הוא מסוגל גם להמשיך לעשות את זה לבת זוגתו וגם לישון עם עצמו טוב בלילה. בהתחלה היתי חושב, חרא בן אדם , אחכ הבנתי שזה פשוט האופי שלו וזה לא מתוך רוע לב, הוא מנסה אבל לא מצליח. (בעצם אחרי שקראתי מה אני כותב, אפשר להגיד אותו דבר על פדופילים ואנסים...אבל ננסה לא להקצין :) )

לא יודע אם זה ממקומי בכלל לשפוט אותו.

או שלא היתי מצליח להבין איך אנשים חוזרים למערכת יחסים שבה בגדו בהם

יש לי עוד "אחת" שהיתה עם מישהו שנתיים, במהלך השנתיים הללו הוא ניהל מהאחורי הגב שלה מערכת יחסים, בסוף היא גילתה את זה והם נפרדו. היא התחילה לנהל מערכות יחסים אחרות, אחרי משהו כמו שנה+ חזרה אליו , התחתנו ונשואים באושר+2 (ביינתים).

יש סיכוי שהבחור השתנה, ויש סיכוי שלא , שנים יגידו. בסוף כל אחד עושה מה שבא לו , בין אם זה טוב או לא , רק הוא עצמו יחליט.

כמו שאומרים , אסור להתערב במערכות יחסים ועדיף לא לתת עצות. אפשר לנסות ואם החבר מכבד אותך אולי הוא גם יקשיב.

שוב הנושאים הללו כל כך מורכבים, עד שלא נמצאים בסיטואציה קשה מאוד לשפוט.

אם שואל את עצמי , עד שלא אהיה במצב הזה קשה לי להגיד איך אגיב אם יבגדו בי. כנראה שגם אחתוך , אני גם בדעה שאם מישהו העלה על דעתו לבגוד , כנראה שזה הבן אדם ויש לו הסיבות לכך , בין אם זה האופי שלו ובין אם היה חסר לו ריגושים במערכת.

עצם זה שהוא עשה את זה בסתר, כדי לשמור על המערכת הקיימת כבר מעלה כמה נורות אדומות בקשר לאמינותו.

מישהיא שבגדה או מתכוונת לבגוד, שתצא ממערכת היחסים לפני או אחרי המעשה. להיות כנה עם עצמך ועם בן הזוג זה חלק ממערכת יחסים בריאה. לא פשוט ונקווה שאף אחד גם לא יגיע לזה , ושכולנו פה נזכה רק באושר כל החיים!

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

באגירה נכון שבגידה זה חמור ובעיניך זה גם חמור מאוד מאוד ,אבל הדוגמאות שהבאת הן לא דומות. וגם במבחינת הנורמות החברתיות הם רחוקות מאוד והרבה יותר חמורות מבגידה.

האם לסלוח ולקבל בגידה זה כבר עניין אישי וכל אחד יחליט בשביל עצמו, אבל פשוט מפריע לי שאתה משווה בין פדופיליה ורצח לבגידה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

לא סתם קוראים לאקט הזה בגידה, זה אקט אלים שמערער את ועל כל המוסכמות וההבנות שבין בני זוג.

תחתמו על מזכר הבנות שמותר לזיין מהצד ופתרת את בעיית ההסכמה!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם שניהם חתומים על העניין אז על העייני ועל הראסי, שיעשו חיים ויהנו.

הבעיה מתחילה כשאתה חוזר הביתה ומגלה את אישתך עם 2 כושים ולברדור במיטה. :wink:

פורסם

וענונו=בוגד במדינה.

פדופיל = בוגד באמון הסביבה, בוגד באמון ילדים.

בן\בת זוג: בוגד\ת בבן\בת זוג, ובאמון שלהם.

בגידה זה בגידה... רק המשמעות שונה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

40 יום ו 40 לילה ישב משה על ההר לכתוב את עשרת הדברות ביניהם נכתב הדיבר השביעי לא תנאף מיד לאחר הדיבר השישי לא תרצח.

אז כתב

והעונש

מעשה הניאוף נחשב ביהדות לאחד מהעבירות החמורות ביותר, אחת משלוש שעליהן נאמר "ייהרג ואל יעבור". בספר משלי (פרק ו' כ"ז-כ"ט), למשל, מתואר הניאוף כך:

"הֲיַחְתֶּה אִישׁ אֵשׁ בְּחֵיקוֹ וּבְגָדָיו לֹא תִשָּׂרַפְנָה? אִם יְהַלֵּךְ אִישׁ עַל הַגֶּחָלִים וְרַגְלָיו לֹא תִכָּוֶינָה? כֵּן הַבָּא אֶל אֵשֶׁת רֵעֵהוּ - לֹא יִנָּקֶה כָּל הַנֹּגֵעַ בָּהּ."בנוסף לאיסור של מעשה בפועל קיים איסור בעשרת הדברות לחמוד אשת איש במחשבה (דברים ה' י"ח).

על פי החוק המקראי אנשים שנתפסו בניאוף דינם מיתה. חז"ל פסלו ראיות נסיבתיות לחטא הניאוף ודרשו עדויות מוצקות ביותר, כך שמימוש העונש היה כמעט בלתי אפשרי.

הכל קונספירציה של הנשים לשמור אותנו בבית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הבעיה מתחילה כשאתה חוזר הביתה ומגלה את אישתך עם 2 כושים ולברדור במיטה. :wink:

ואז מה? אתה מקבל רגשי נחיתות בשל הנתונים ה"בולטים" (מאוד!) של הקולגות? :-P

פורסם
"שיהיה לך יום נפלא יפה שלי, אל תתכנני כלום להערב :) אוהב אותך וכבר מתגעגע, בנצי"

ניסיתי.

חזרתי הביתה ואשתי הייתה בחדר השינה. כששמעה אותי נכנס, אמרה "בנצי? חיכיתי לך. בוא מהר, בעלי מגיע עוד שעה"

:roll:

בנצי אתה גדול. אתה כותב דברים כל כך נכונים בצורה כל כך פשוטה וקלילה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
בשלב הראשון, כן.

בשלב השני אתה מפתח חיבה עזה לחרקים.

תאמין לי, עדיף להיות בן אדם שאשתו אוכלת לו את הראש מאשר גמל שלמה

http://www.youtube.com/watch?v=KYp_Xi4AtAQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

• תוכן חדש...