Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנחנו שוטפים אצלם המכוניות שיוצאות מטיפולים במוסך, למרות הלחץ הרב עליהם והתור הארוך של המחכים לשטיפה, אף פעם לא חיכיתי יותר מעשר דקות, 2 צוותים של 4 אנשים מטפלים ברכב ביעילות , הרכב יוצא מבריק גם בפנים וגם בחוץ, כל הכבוד להם

אוקיי...קצת שונה מחוות הדעת האחרות. אני אנסה פעם אחת פנים+חוץ ונראה. תודה !

יונדאי i30cw אוט' 2011

רנו קליאו ידנית 2012

• אחראי פורום
פורסם

המלצה על מוסך לפחחות וצבע בצפון - נ.ב. פרנסואה.

עקב הסיפור הזה הגעתי למוסך הנ"ל כדי שיבצעו את התיקון.

מה רבה היתה שמחתי לגלות שלא רק שמדובר במוסך הסדר של אגד, אלא גם מקצוענים שהם בני אדם.

האחים באשיר וניזאר שמנהלים את המקום, למדו את רזי המקצוע מאביהם פרנסואה שהקים את המוסך.

כבר בבואי הדגשתי שאני בעלים קנאי וחפרן בלתי נלאה והם מצידם הגיבו בחיוך ושאני מוזמן בכל שעה.

העבודה תאמה את הסטנדרטים שלי. לא מדובר בפחח מדרכה. המקום נקי ומסודר ולכל מחלקה יש את האיזור שלה,

העבודה נעשית באיטיות ובקפדנות, לא תראו שכבות של בונדו והתאמות בכוח בעזרת ברגים קודחים.

עובדים בעזרת כלים יעודיים ואיכותיים, יש הקפדה להשאיר את האוטו למספר ימים בין השלבים כדי שצבעי היסוד והעליון

יתיישבו עוד קצת ובעיקר עבודת התאמת צבע וגיוון ברמה גבוהה מאוד, הבדלים כמעט בלתי נראים.

תמיד התקבלתי בסבר פנים יפות ובהסברים מעמיקים.

המוסך נמצא בכרמיאל, רח' החרושת 23.

04-9585093.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כדאי להיכנס

נכנסתי אליו בגלל נזילת שמן מהגיר

לא עשה עבודה מיותרת . לקח 60 ש"ח בגלל שהיה שמן במיכל . ולא מילא בעצמו

שווה בדיקה

פורסם

הבעייה שלי הייתה המזגן ברכב שברולט אוואו 2004: הוא הוציא אוויר חם בלבד.

החלטתי במקום ללכת למוסך ללכת למזגנאי.

הלכתי ליצחק וויס ברחוב בזל 13 בקריית אריה בפתח תקווה. הוא החליף לי שסתום והזין גז במחיר 650ש"ח + מע"מ.

ממה שראיתי זה מחיר טוב.

הוא עשה רושם של מישהו שמבין עניין.

פורסם

עקב צריכת דלק שעלתה מאוד בחודשים האחרונים וירידה בסחיבה החלטתי לבדוק את החשוד הבולט ביותר-הקרבורטור-205 1400 93.היות והרכב מטופל במוסך מעולה שהעביר אותו למכון קרבורטורים בתל אביב לשיפוץ/טיפול לפני למעלה משנה החלטתי לפנות למומלץ הפורום-צביקה קרבורטור בנתניה.הקטע המדהים שאחרי שיפוץ מסור של מספר שעות הראה לי צביקה שהקרבורטור מעולם לא טופל או נפתח.על הדרך החליף לי מסנן דלק שחשבתי שהוחלף בטיפול האחרון ועוד דיאפרגמה/גומיה שהגיע זמנה.עדיין לא מצאתי את הקבלה מהשיפוץ הקודם אבל הסיפור לא מריח טוב,ואני עדיין מחפש את הקבלה.כל הכבוד לצביקה על הטיפול המסור ולא הצלחתי/לא מורשה לכתוב בפורום בעלי מקצוע.יש לציין שהסחיבה השתפרה וגם צריכת הדלק.

פורסם

מוסך רם- אזור המסגר ת״א. אומנם לא מוסך מורשה, אבל מנוהל ע״י אב ובנו (משה ולירן).

אדיבים, מביני עניין, ישרים מאוד והמחיר סביר. עשו לי טיפול מקיף למרצדס שלי 2006 1.8 c class במחיר טוב,

החיישן זרימת אויר שלי התקלקל והם המליצו לי לקנות אותו בחו״ל כי בארץ הוא עלה 4000 ₪

את ההחלפה של החלק הם עשו בחינם. ממליץ בחום.

Be Happy:lol:

Rover R75 04, Suzuki Swift 07, Golf 95, Suzuki Vitara 89, Fiat Panda 04, Chevrolet Corsica 95, Volvo S80 01, Renault 4 79, GPZ500, Mitsubishi Lancer 94, Mazda MX5 2005, Mazda 3 spirit 2.0 2006, Mercedez benz c-class 1.8 2006, Toyota Prius 2008

פורסם

מצטרף בחום להמלצה. מטפל שם בב.מ.וו ומרצדס כבר שנים רבות. (משה ועדי).

מקצוענים, ישרים, אמינים ואפילו נחמדים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
מצטרף בחום להמלצה. מטפל שם בב.מ.וו ומרצדס כבר שנים רבות. (משה ועדי).

מקצוענים, ישרים, אמינים ואפילו נחמדים.

נכון. עדי לא לירן. טעות שלי. באמת אחלה מוסך

Be Happy:lol:

Rover R75 04, Suzuki Swift 07, Golf 95, Suzuki Vitara 89, Fiat Panda 04, Chevrolet Corsica 95, Volvo S80 01, Renault 4 79, GPZ500, Mitsubishi Lancer 94, Mazda MX5 2005, Mazda 3 spirit 2.0 2006, Mercedez benz c-class 1.8 2006, Toyota Prius 2008

פורסם

חברי הפורום שלום,

בשרשור זה אמליץ על מוסך "אמין" מורשה יבואן סובארו.

המוסך ממוקם ברחוב הר הקפיצה, נצרת.

ברשותי אימפרזה טורבו GT שנתון 95'.

שני בעליו הקודמים טיפלו ברכב נאמנות אך ורק במוסך המרכזי בהרצליה.

מהבנתי, המוסך המרכזי בהרצליה אוצר בו את מירב בעלי הידע המקצועי, היכולים לעזור לרכב מסוג זה.

החשש העיקרי שהיה לי במועד הקנייה, הוא הטיפול ברכב, שכן אני גר בעפולה והמוסך המורשה הקרוב ביותר נמצא בנצרת.

חששתי שתקלות מסויימות עלולות לגרום לי להרחיק עד הרצליה כדי לטפל, בשל חוסר ידע מקצועי ברכב.

למרות החשש, נתתי הזדמנות למוסך הקרוב ביותר - מוסך "אמין" בנצרת.

כחודש לאחר הקנייה, הכנסתי את הרכב לטיפול בנזילת מים מהמצערת, ובאותו מעמד נעשה יישור קו, שכלל:

1. תיקון בית מצערת - החלפת צינורית מתכת והלחמה.

2. ניקוי מערכת קירור בלחץ.

3. החלפת נוזל קירור ייעודי של סובארו תוצרת "פז".

4. פ"ה תותבים.

5. פ"ה גומיות אבק למסרק הגה.

6. טיפול 25K משופר - שמן מנוע Motul 15W50 300V, מסנן שמן, טבעת פקק שמן, שמן דיפרנציאל אחורי פזרקס 80w90HD, נוזל בלמים DOT4, אטם סעפת יניקה, ניקוי פילטר אוויר, נוזל שמשות ותוסף דלק סובארו.

7. בדיקה מכינה לקיץ בחינם - בדיקת מערכת הבלמים, אורות, מזגן וצמיגים (הכל נמצא תקין).

עלות הטיפול - כ-3,100 ש"ח, לאחר 10% הנחה.

היום, לאחר שנתגלתה בעייה מעצבנת שהרכב מתחמם לעיתים בסרק והגדישה נקטעת (סרג'ים), הכנסתי את הרכב שוב לבדיקה.

הטיפול כלל:

1. הוצאת אוויר ממערכת הקירור.

2. בדיקה האם התרמוסטט קופץ.

3. השחזת התרמוסטט וקדיחת 2 חורים נוספים בו.

4. פ"ה צינורית קטנה שהייתה בלויה וממנה נזלו מעט מים.

5. ניקוז נוזל הקירור והחלפה בחדש.

6. נבדקו יתר צינוריות המערכת, הוונטות ומשאבת המים (והכל נמצא תקין).

עלות הטיפול - כ-440 ש"ח, לאחר 15% הנחה.

אני מתרשם כי במוסך קיימים בעלי מקצוע אמינים מאוד, עם תודעת שירות נפלאה ואורך רוח כלפי לקוחות.

בשני הטיפולים נכחתי פיזית (בטיפול הראשון שארך יומיים, נכחתי ביום הראשון בלבד).

הגישה לאולם חופשית, המכונאים מראים לך כל בורג שהם פותחים, מקבל הסבר תוך כדי.

מנהל העבודה, עפיף, בחור רציני ונחמד.

גם בתור לקוח חדש (האוטו נחשב כוותיק במרכזי), ישנה הנחה של כ-10%-15% מבלי להניד עפעף.

נכון, אולי זה לא הכי מקצועי לרשום, אבל כן - הם מכינים אחלה קפה בזמן שאתה ממתין!

אצין כי בשני הפעמים שביקרתי, שמתי לב גם כי רכבים רבים מסוג אחר (ולא דווקא מהמזרח הרחוק) מבלים שם.

הדבר מעיד על ורסטיליות, מקצועיות, אמינות, אשר גורמת גם לאנשים בעלי רכב אחר לטפל במוסך מורשה סובארו.

אני ממליץ בחום על טיפול במוסך "אמין בנצרת".

לכל הבאים לשם - נא לחבור לעפיף מנהל העבודה.

יום טוב.

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
פורסם

שלום,

החנות היא חנות קטנה שמתמחה בצנרת ואביזרי גומי לרכב.

ממוקמת בפסז' שברחוב יצחק שדה ואין לה אפילו שילוט,מי שלא מכיר לא יזהה את החנות.

לראשונה רכשתי שם לפני מספר שנים צנרת אלומיניום לצורך "ראם-אייר" שבניתי בלאדה שהיתה לי.

כבר אז הייתי מאד מרוצה מהיחס והשירות של בעל החנות וכן מהפיתרון שהוצע לי.

לפני שבועות מספר תוך כדי נסיעה נסדק צינור חימום בלנסר שלי מה שגרם לנזילה והתחממות קלה.

עצרתי בצד הדרך, ופשוט חתכתי את החלק הסדוק שהיה קרוב לבנד שמהדק אותו לפלאנג' משכתי מעט ,הידקתי והמשכתי לנסוע... עד היום.

לפני שבועיים החלטתי לרכוש צינורות חימום חדשים על מנת שישכבו באוטו ויהוו תחליף לעת צרה.

יכולתי לפנות למוסך שאני מטפל בו בד"כ ולבקש להחליפם אך מניסיון,צנרת הגומי שהם מקבלים מהספק שלהם אינה איכותית ולא מחזיקה זמן רב,חוץ מזה מצב הצינורות עדיין טוב לכן החלטתי לא להחליפם עדיין.(במידה ויהיה צורך להחליפם הדבר פשוט וישנה גישה נוחה).

,צינורות אלו (כניסה ויציאה מהרדיאטור חימום) בעלי צורה מיוחדת ואחד שונה מהשני בצורה ובאורך.

בבדיקה ברשת זהיתי את הצינורות ואת המק"ט שלהם.פניתי לבעל האתר בו פורסמו אך הוא סירב למכור לי מכיוון שהוא עובד אך ורק עם מוסכים.

לפני מספר שבועות דיברתי עם הפרסי והוא הבטיח שיוכל להשיג לי את הצינורות(האמת שאז ברח מזיכרוני כלל ולא חשבתי לפנות לפורז)

לאכזבתי הוא הצלח להשיג לי רק את אחד הצינורות ולגבי הצינור השני הביא לי משהו לא מתאים והציע לי(הבחור הדתי שעובד איתו) "לעשות קומבינה" לחתוך ולהתאים אך אני סירבתי.

עברו עוד שבועיים ובחיפושי בפורום עלה שם החנות בה ביקרתי לפני שנים.

היום נסעתי לשם ולבחור שעובד שם היה את אותו הצינור שרכשתי לפני שבועיים אצל הפרסי.

הראיתי לו צילום ומק"ט של הצינור בו אני מעונין והוא:" תוך חצי שעה זה מגיע".

יצאתי מהחנות ולאחר רבע שעה חזרתי,צינור איכותי מקורי,ארוז בניילון המקורי ,עם המק"ט הנכון שרשום עליו ובצורה ובאורך המתאימים חיכה לי על השולחן.

בנוסף עם חבקים וחתיכת "שרוול" שיעטוף את הצינור ע"מ להגן עליו מפני נזילת שמן שיש לי באותו אזור יצאתי ב50 ש"ח. מחיר שווה לכל כיס, תמורת נסיעה בשקט נפשי.

אני ממליץ לכל אחד שזקוק לפיתרון צנרת, רצועות, ואביזרי גומי לרכב לפנות לחנות זו-לא תתאכזבו.

פורסם

טל 0544963591

גרר לי את החיפושית מת"א לביתה החדש, כשהיא ללא מנוע, גם בהעמסה וגם בפריקה נדרשו רוורסים קשים.הוא ביצא אותם בדיוק ללא סיכון שום רכב או עצם מסביב.

עשה עבודה טובה במחיר טוב, אני ממליץ עליו בחום.

ותמסרו לו ד"ש מההוא עם החיפושית.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

עופר קצב מזגנים שיושב במושב גנות 0505285041

לאחר ביקור אצל 3 מזגניסטים שכל אחד ניסה לדחוף לי מדחס חדש מחיר של 3 אלף

האדון הנ"לֹ סידר לי בעלות קטנה את המיזוג ברכב

החליף לי חלק שיושב על המדחס מין שסתום כזה תמונה מצורפת

הבנאדם יותר צדיק מחיים הכט

sanden.jpeg

פורסם

בהחלט, עופר קצב הוא הכתובת לתיקון\שיפוץ מדחסים,

וגם אדם נחמד מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...