Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי שאלה אחת לכל בעלי ה VW למינים במיוחד גולף ובורה...

יש לי חבר שהשבוע אני מקבל ממנו טלפון הוא אומר לי בוא יש לך אזעקה כמו שלי (MVP של רב בריח עם הביפר...) בוא תעזור לי לפתוח את האוטו הוא ננעל לי והאזעקה לא מגיבה.

טוב אני מגיע לחניה עכשיו אני לא מבין אני בא מנסה לתפוח דלת משהו כלום לא נפתח הדלתות כאילו נעולות גם מבפנים מנסה מושך את הידית שמבתוך האוטו כלום הדלת לא נפתחת הצ'ופצ'יק של הדלת לא עולה ללמעלה כלום נעילה מרכזית לא עובדת.

זה כאילו שהתקינו "נועל מכסה מנוע" בכל הדלתות...

בבקשה תעזרו לי ואחרי שהתייעצתי עם עוד כמה אנשים ומתקיני מיגון לרכב אמרו לי שהם נתקלו גם בגולף בבעה כזאתי.. (אני נתקלתי בבורה בזה...).

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

זה לא בעיה , ברכבים האלה ישנה מערכת שלא נותנת לפתוח את הרכב כל עוד האזעקה דרוכה.

תתקשר למוקד הטכני של החברה כדי שיתנו לך פיתרון אבל לפני הכל, תבדוק אם המתח עצמו

זה אמור לפתוח את הרכב .

אם לא תרים טלפון לחברה.

בן.

CIVIC ESI

פורסם

אני ניסיתי סיבבתי ואין כלום לא עולה ולא נפתח זה כאילו יש איזה קפיץ שמחזיק את הצ'ופצ'יק של הדלת אני רואה אותו מנסה לעלות ואז משהו מושך אותו...

קרא אותם.

פורסם
שלום יש לי שאלה אחת לכל בעלי ה VW למינים במיוחד גולף ובורה...

יש לי חבר שהשבוע אני מקבל ממנו טלפון הוא אומר לי בוא יש לך אזעקה כמו שלי (MVP של רב בריח עם הביפר...) בוא תעזור לי לפתוח את האוטו הוא ננעל לי והאזעקה לא מגיבה.

טוב אני מגיע לחניה עכשיו אני לא מבין אני בא מנסה לתפוח דלת משהו כלום לא נפתח הדלתות כאילו נעולות גם מבפנים מנסה מושך את הידית שמבתוך האוטו כלום הדלת לא נפתחת הצ'ופצ'יק של הדלת לא עולה ללמעלה כלום נעילה מרכזית לא עובדת.

QUOTE]

בעיה מוכרת לי. לנו יש אזעקה של Spal (רח בריח , מייבאים אותה) וקרה שלפעמים , אתה לוחץ על פתיחת האוטו והאוטו לא נפתח.

"מוח" האזעקה הוחלף (באחריות) וזה סודר.

אני ממליץ על צחי מערכות - החבר'ה שלו מקצועיים והשירות מצויין. הם איתרו את הבעיה בזריזות (היו עוד כמה בעיות אם האזעקה וגם הן סודרו. האיטלקים האלה , לא מסוגלים לייצר מוצרים אמינים!).

אנחנו ביקרנו אצל רב בריח ואצל כמה מתקינים נוספים בסביבתנו והם לא הצליחו לסדר אותה. אצל צחי , הבעיה נמצאה מיד ונפתרה.

בקיצור , המלצה שלי - לגשת לצחי מערכות , בחולון.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הבחור מאשקלון לא נראה לי שהוא ייסע עד לחולון בגלל זה...

אני מאמין שהוא סידר את זה כבר לא שאלתי אותו...

מוזר לי מאוד המנגנון הזה זנועל את כל האוטו ממש לא חכם לפי דעתי (אין איך לעקוף את זה?)

קרא אותם.

• תוכן חדש...