Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

העברה של תכולה בינונית (2 מקררים , סלון , אולי איזו סיפרייה וכמה ארגזים) .

האם לשכור חברת הובלה או להשכיר מכונית מסחרית\טנדר (רישיון עד 4.5 טון) , מה העלות של כל אפשרות?

אם ההפרש זניח אני מעדיף לעבוד בעצמי וככה להעביר גם את הפרטים האישיים בבת אחת .

אזור השרון , אגב .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

לשכור מובילים. להרים כונניות ומקררים זה מקצוע - אם אינה יודע לעשות זאת תשאר עם גב הרוס או בעיות בריאות אחרות - ולא מובטח שהמקררים יגיעו שלמים. אני מניח שיש עוד כמה פריטים כבדים כמו כמה ארגזים עם ספרים, מכשירי חשמל שונים וכו'. נכון שיהיה עליך לשלם לחברת ההובלה וגם טיפ לסבלים - מצד שני גם שכירת הטנדר תעלה משהו.

פריטים קטנים וקלים, במיוחד עדינים, אתה יכול להעביר באופן עצמאי אם המרחק סביר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הבעיה לא המרחק , אלא הרכב שלי שלא ממש פנוי להכיל את הפרטים האישיים (שאני חייב להעביר בעצמי) .

הסחיבה גם לא בעיה , הרבה אנשים בריאים מוכנים לעזור .

אבל כן , יכול להיות שאתה צודק ועדיף לתת את העבודה למי שיודע - יש המלצות?

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

כמה דברים:

האם אתה בטוח שטנדר או מסחרית יספיקו לך ?

מהיכן להיכן אתה רוצה להעביר ?

האם ביררת עלויות בנוגע לעלות של רכב כזה ליום ?

אל תשכח - זוהי תקופה מאוד עמוסה אצל המובילים (הרבה עוברים דירה בקיץ, מנצלים את החופש הגדול) והמחירים עכשיו הם בשיאם (כמה צפוי :) ).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שתי "נגלות" לא יהרגו אותי , אני לא מעביר את כל הבית רק חלקו .

מיישוב בשרון לאחת הערים הסמוכות , מרחק של 15 ק"מ לכל היותר .

לא ביררתי עלויות עדיין , מחר אתקשר לחברת השכרה .

תודה :-)

פורסם

אם יש לך חברים שמוכנים לתת יד רק מסחרית. מובילים (אמנם לא כולם) זה נאחס רציני. גם גונבים לך דברים, גם לא נזהרים עם מה שצריך, ובסוף אחרי שאתה משלם ונותן טיפ מ-א-ו-ד מכובד, אז בא לך אחד מהם (כשחלק מהחפצים עדיין אצלם) ואומר "שמע הבחורים עבדו מאוד קשה אולי תיתן להם איזה משהו ככה".

גועל נפש

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בחיים לא שמעתי על מובילים שגונבים דברים בהובלה.

טיפים מבקשים, זכותך לתת וזכותך לא.

יש הרבה שיקולים, לדעתי עדיף להביא מוביל קטן, לתת לו 800 ש"ח ולסגור עניין.

אלא אם כן יש לך זמן פנוי ואת הכוח הפיזי, השכרת מסחרית לדעתי לא פחות מ-600 ש"ח.

עריכה: חבר מנהל סניף שלמה סיקסט בת"א, רכב מסחרי קטן 400 עד 600.

רכב מסחרי גדול יותר (מקרר), 750 עד 900.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

הכול תלוי בתכולה.

אצלי למשל מדובר ב-70 קרטונים של ספרים ותקליטים בכל מעבר,

בנוסף לריהוט - בסיום ההובלה החבר'ה מתים מעייפות, קבוע :lol:.

אם אתה לא מהאגרנים הכפייתיים, הייתי בוחר בהובלה עצמית,

חוץ מהקטע של 2 מקררים שדורש לפחות בעל ניסיון אחד בזה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לא לשכוח שמקרר חייב להוביל בעמידה, או שזה רק מיתוס? :roll:

זה לא מיתוס, מקררים מובילים בעמידה.

בעיקרון - אם המקרר הובל שלא בעמידה (לא רצוי) אז צריך לתת לו מספיק זמן בשביל שהשמן יחזור לעוקת המדחס. יש האומרים שעתיים ויש הטוענים שעדיף לחכות יום.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
בחיים לא שמעתי על מובילים שגונבים דברים בהובלה. אז הנה, אני מספר לך עכשיו

טיפים מבקשים, זכותך לתת וזכותך לא. כן, תנסה לא לתת טיפ כשהם לא סיימו להעלות את הדירה

יש הרבה שיקולים, לדעתי עדיף להביא מוביל קטן, לתת לו 800 ש"ח ולסגור עניין.

אלא אם כן יש לך זמן פנוי ואת הכוח הפיזי, השכרת מסחרית לדעתי לא פחות מ-600 ש"ח.

עריכה: חבר מנהל סניף שלמה סיקסט בת"א, רכב מסחרי קטן 400 עד 600.

רכב מסחרי גדול יותר (מקרר), 750 עד 900.

תגובתי במודגש

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כן כן , חס וחלילה אין לי קשר לזה , אבל אני מכיר מובילים שבהחלט לא הייתי רוצה להתווכח איתם (ואני לא מדבר על שב"חים) .

שוב , יש דברים מאוד רגישים להעברה שיהיה לי יותר נוח לא להעביר במכונית האישית שלי (או בכלל בפרייבט) , אז השכרה עדיפה - אני אבדוק מחר מה יותר משתלם .

פורסם

אם אתה רוצה יש לי שכן שהוא מוביל, ויש לו כמה יתרונות רציניים:

1. הוא חבר שלנו לתחביב (פיאט 127 אספנות)

2. יש לו את רכב ההובלות המלוקק ביותר שראיתי מימי

3. הוא עולה חדש מארגנטינה ובחור חביב מאוד

4. הוא עובד לבד עם צוות קבוע

5. הוא אמין ב 100%

יש לו רנו טראפיק גדולה + עגלה סגורה, כך שנראה לי שתכולה נורמאלית תיכנס. מה שכן, על פי עדותו שלו, הוא רחוק מלהיות הכי זול בשוק והוא לא מתמקח על המחיר.

אם אתה רוצה פרטים, בפרטי.

פורסם

אם אתה בסוף הולך על מובילים אני ממליץ על "מובילים מכל הלב". לא יודע אם הם עובדים באזור שלך. חבר'ה זהב והייתי סומך עליהם בעיניים עצומות עם כל דבר.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
היי ,

העברה של תכולה בינונית (2 מקררים , סלון , אולי איזו סיפרייה וכמה ארגזים) .

האם לשכור חברת הובלה או להשכיר מכונית מסחרית\טנדר (רישיון עד 4.5 טון) , מה העלות של כל אפשרות?

אם ההפרש זניח אני מעדיף לעבוד בעצמי וככה להעביר גם את הפרטים האישיים בבת אחת .

אזור השרון , אגב .

ב-car2go אפשר לשכור יונדאי i800 לפי שעה. המחיר - 30 ש"ח לשעה או 300 ליום, לא כולל 1.65 ש"ח לכל קילומטר אבל כן כולל דלק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...