Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי את הנ"ל והרכב אוכל דלק בצורה מטורפת- כל יומים רבע מיכל ואני נוסע רגוע מהבית לעבודה בעיר.

מה הצריכה שלו?

ומה ניתן לעשות בנידון מי יכול לאבחן?

אגב, בדקתי את הצריכה בפועל 1 ל 8 זה לא נראה לי נורמאלי

לפי הנתונים שלו :

צריכת דלק אמיתית [ק"מ/ליטר] 11.35

צריכת דלק עירונית [ק"מ/ליטר] 10.5

צריכת דלק בין עירונית [ק"מ/ליטר] 17.5

נעשה ונצליח! בעזרת השם!

פורסם

בלי לפרט את אופי הנסיעות ואיך בדיוק מדדת את צריכת הדלק יהיה קשה לדעת אם מדובר בתקלה או צריכה הגיונית.

בכל מקרה ליונדאי שלך אין מנוע חסכוני מיוחד כך שאם אתה מצפה לצריכה של פריוס אתה עלול להתאכזב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם אתה מסתמך על המחוג הדלק,כך בחשבון רק שלאקסנט יש מיכל קטן יחסית.

זאת אומרת שבקאוואליר שלי יכול להיות שהמחוג ירד פחות,אבל אכלתי יותר דלק ממך בהשוואה.

וכנראה שבאמת אכלתי יותר דלק ממך 8)

פורסם

בכל מקרה מה עלי לעשות?

החלפתי פילטר, נתוני מחשב תקינים, תוסף דלק ועדיין 1 ל 8 נסיעה רגועה מאוד הלוך חזור הביתה באותה עיר..

האם חיישן חמצן?

יש טעם ללכת למורשה?

נעשה ונצליח! בעזרת השם!

פורסם

אם נתוני המחשב תקינים למה אתה מעלה חשד בחיישן חמצן?

הכי נכון לטעמי להתחבר למכשיר 4 גזים, אבל קח בחשבון שהמנועים האלו שותים דלק.

קובי

פורסם

בהנחה ומדדת את צריכת הדלק כהלכה, צריכה של 1:8 יכולה להיות מציאותית -

א. עם מזגן דלוק בימות הקיץ.

ב. נסיעות קצרות / קצרות מאוד (המנוע אינו מגיע לטמפרטורת עבודה).

ג. עמידות מרובות בפקקים ו/או ברמזורים.

ד. רגל כבדה על הגאז (מה שאמרת - שהנך נוהג רגוע).

ה. לחץ אויר נמוך מדיי בצמיגים.

לדעתי (אם שללת את מרבית הנסעיפים) - תשלים עם זה, אילו הנתונים המציאותיים של הרכב (בקניית הרכב הבא חפש לך משהו יותר חסכוני).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...