Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש אוטו צעיר וטוב שיתאים לבחור בן 17 ..

המחיר צריך להיות עד 25 אלף ש"ח ועדיף בפחות .....

חשבתי על סיאט איביזה, מה דעתכם ? אני יכול למצוא איביזה במצב טוב במחיר הזה ?

אילו עוד מכוניות באות בחשבון ?

תודה לכולם :)

פורסם

יהיה לך קשה למצוא איביזה במחיר הזה במצב טוב ...אני הייתי הולך יותר לכיוון את הונדה סיוויק , אוטו טוב ויפה...

אין כמו סובארו !!!

פורסם
שלום לכולם,

אני מחפש אוטו צעיר וטוב שיתאים לבחור בן 17 ..

המחיר צריך להיות עד 25 אלף ש"ח ועדיף בפחות .....

חשבתי על סיאט איביזה, מה דעתכם ? אני יכול למצוא איביזה במצב טוב במחיר הזה ?

אילו עוד מכוניות באות בחשבון ?

תודה לכולם :)

עלות ההחזקה של האיביזה תיהיה יקרה משמעותית מאשר פורד פיאסטה או משהו שכזה.

מכיוון שהתקציב הוא 25 (ועדיף פחות לטענתך) אז אני מנחש שאין לך יכולת לטפל באוטו ולהחזיק אותו במידה ויש לו הרבה בעיות, ולכן עדיף לך ללכת על אוטו אמין כדוגמת הפיאסטה.

המנוע קצת עצל, אבל אמין ונוסע בסדר גמור.

בהצלחה.

Back to the original - NC again.

פורסם

תודה לכולם ..

ובקשר להחזקה אני לא חושב שתהיה בעיה .. יש לי כסף לתחזוקה שותפת ויש גם את ההורים לעת צרה.

ובקשר למכוניות שהציעו פה ..

רנו קליאו שנת 96.פיגו 306 שנת 95-97. אאודי 80 שנת 91-93.

מה דעתכם עליהן ? איזו הכי תתאים לי לדעתכם ?

תודה.

פורסם
תודה לכולם ..

ובקשר להחזקה אני לא חושב שתהיה בעיה .. יש לי כסף לתחזוקה שותפת ויש גם את ההורים לעת צרה.

תודה .

אודי 80 בטוח שלא תתאים לך אחזקה יקרה מאוד וגם אוטו די מיושן עדיף תילך על הפיאסטה תוכל ליקנות שנתון די מתקדם בתקציב זה

הפיאסטה זה אוטו מצויין חבר שלי קנה שנת 91 ומרוצה ממנה.

פורסם
תודה לכולם ..

תודה .

אודי 80 בטוח שלא תתאים לך אחזקה יקרה מאוד וגם אוטו די מיושן עדיף תילך על הפיאסטה תוכל ליקנות שנתון די מתקדם בתקציב זה

הפיאסטה זה אוטו מצויין חבר שלי קנה שנת 91 ומרוצה ממנה.

מה אתה מגדיר שנתון מתקדם ? 91 ?

פורסם

יש לנו סויפט 5 דלתות 1300 אוטו' 93

ואנו מאוד מרוצים.

האוטו אמין, סוחב טוב ומאוד מרווח ל 4 אנשים כולל נהג. צריכת דלק 10 בעיר ו 13 מחוץ לעיר. נוחות הכסאות סבירה. מגרעות: קפיצים קצת קשים (אך נסבלים) ורעש מנוע בנסיעה במהירות 100 קמ"ש (כמו בכל אוטומטית שיש לה רק 3 הילוכים).

דגם ה3 דלתות קצר יותר והכיסאות האחורים מאוד צפופים. בדגם ה 5 דלתות יש המון מקום ל 2 מבוגרים (יותר מאשר גולף, קורולה, אימפרזה של שנות ה90)

קודם היה לנו גם סויפט אוטו' עם מנוע 1000. המנוע סוחב סביר, ואם תתקשה למצוא 1300 ראויה, ה 1000 בהחלט באה בחשבון.

מקוה שעזרתי קצת.

בהצלחה

יהודה

user_online.gif

• תוכן חדש...