Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל ובריאות על התינוק. עכשיו כדי שנשמור עליו הכי טוב - עד גיל שנה הוא צריך לשבת במושב הקידמי כשגבו אל כיוון הנסיעה וחייבים לנתק את כרית האוויר של הנוסע. תעשה את זה במוסך מורשה של טויוטה. אחרת אסור לך גם על פי החוק להסיע תינוק אם הכרית לא מנותקת.

פורסם
מזל ובריאות על התינוק. עכשיו כדי שנשמור עליו הכי טוב - עד גיל שנה הוא צריך לשבת במושב הקידמי כשגבו אל כיוון הנסיעה וחייבים לנתק את כרית האוויר של הנוסע. תעשה את זה במוסך מורשה של טויוטה. אחרת אסור לך גם על פי החוק להסיע תינוק אם הכרית לא מנותקת.

אוקיי, מה מונע ממך או ממישהו אחר להניח את הסל קל במושב האמצעי מאחורה ולאבטח את הבסיס של הסל קל למושב על ידי שימוש בחגורה האמצעית שהיא חגורה שמתהדקת על הבטן ולא כמו השניים האחרות?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

רק דבר אחד מונע ממך לעשות זאת: הנוחות האישית של ההורה, שרוצה לראות את התינוק. ואז מקבלים את החסרונות הבאים:

1. התינוק פחות בטוח

2. ההורה פחות בטוח פוטנציאלית אם ניתוק הכרית פוגע בכריות אחרות ובמנגנונים אחרים.

3. נוסע שישב במושב הקדמי במקום התינוק בנסיעה כלשהי יהיה פחות בטוחה אלא אם כן בכל פעם תחברו מחדש את הכרית

4. ההתקנה של המושב תהיה קשה יותר ולכן כל הסיכויים הם שהוא לא יהיה מותקן כראוי ולכן יהיה עוד פחות בטוח

5. דעתו של הנהג תהיה מוסחת על ידי התינוק באופן שהוא בפירוש מסוכן בנהיגה (לעומת מיקום התינוק מאחור).

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

הנה הצעות לריסון נכון של ילדים ברכב. אומנם לא נותן תשובה ספציפית לשירשור כאן אבל מסביר לגבי ריסון ילדים ברכב. דרך אגב, המושב האחורי האמצעי נחשב לבטוח ביותר ברכב.

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=87926

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

חברים שלום,

עבר זמן אך סופסוף הניתוק הושלם...

לא הייתי בטוח בדיוק איך בנויה כרית האויר ואיך הולך החיוט שלה,

פירקתי את ה- dashboard על מנת להיות בטוח.

מסתבר שיש 2 ליינרים עם מטענים פירוטכניים בצד של הנוסע,

הבדיקה של המחשב מול הכרית בודקת התנגדות של כ- 2 אוהם (ע"י מתח וזרם),

מול כל ליינר נבדקת ההתנגדות הנ"ל.

יש קצת תמונות מהלפני,

תמונות של הפירוק,

תמונה של תקע הדמי שיצרתי (עם שני נגדים של 2.2 אוהם כל אחד),

ולבסוף תמונה של לוח השעונים כשהרכב מונע ללא מנורת תקלה!

הבדיקה של המחשב של כריות האויר מתבצעת באופן תקין בהתנעה (הנורית נדלקת בהתנעה וכבית אחרי כ- 6 שניות)

את התקע לדמי לקחתי מקורולה 2005.

שבת שלום,

אלעד.

IMG_5811_s.jpg

IMG_5812_s.jpg

IMG_5813_s.jpg

IMG_5815_s.jpg

IMG_5816_s.jpg

IMG_5818_s.jpg

IMG_5820_s.jpg

IMG_5823_s.jpg

פורסם

חן חן לך על העבודה שהשקעת.

איכות הבנייה קרי הלחמת הנגדים ובידודם בעזרת מסקנטייפ לא מספיק מקצועית לטעמי.

איזה כייף לי :)

פורסם

אבל למה לפרק דשבורד אם הגישה לקונקטור הזה היא מאחורי תא כפפות?

האם תזכור להחזיר הכל חזרה לפני שתמכור את הרכב כי היה לי לקוח שעשה תאונה ולא נפתחה כרית הנוסע ובבדיקה מצאנו כי בעל הרכב הקודם עשה ניתוק פיראטי כמו שאתה עשית ולא דווח זאת לקונה

העניין הגיע לתביעה משפטית

פורסם

Dan-idin (עדיין לא מצליח להבין למה אנשים לא כותבים את שמם בפורום...)

לשאלתך הראשונה

לא הייתי בטוח בדיוק איך בנויה כרית האויר ואיך הולך החיוט שלה,

פירקתי את ה-

dashboard על מנת להיות בטוח.

לשאלתך השניה,

בכוונה חיברתי קונקטור דמי - כך שאוכל להשיב הכל לקדמותו בקלות.

אלעד.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

השלמת חובות...

קונקטור דמי עשוי כמו שצריך,

בידוד מתכווץ שקוף על כל נגד בנפרד "שרינק",

סרט בידוד שקוף "טפלון",

המשך שבוע נעים,

אלעד.

IMG_5867_s.jpg

IMG_5868_s.jpg

IMG_5869_s.jpg