Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר החלפת מחזיר שמן אחורי במנוע אשר כלל הורדת והחזרת גיר אוטומט- המתלה הקידמי נמוך מאד . הרכב יותר קופצני. אין התרעות במחשב ויש מספיק שמן lds. כיצד להמשיך באבחנה? תודה רבה!

פורסם

אל תתביש לדרוש את מה שמגיע לך, אם הרכב נכנס תקין למוסך אין סיבה שיצא נמוך. שיגידו לך במוסך מה בדיוק קרה ולמה הרכב לא מתרומם. אם אין קשר בין העבודה שבוצעה להחלפת מחזיר השמן לגובה הרכב עליהם חובת ההוכחה.

אל תסכים לביצוע התיקון בתשלום אם לא תהיה משוכנע שאין קשר.

• ספונסר פורום
פורסם

יש קשר ישיר בין הורדת הגיר לרכב הנמוך,התקלה נגרמת מהזזת הטבעת של חיישן גובה המתלה הקידמי בעת פירוק והרכבת הגיר.

חזור למוסך כדי שיכוונו לגובה מתאים.

אורן

פורסם

חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי.

האם מישהו יודע מהו הגובה על פי נתוני יצרן של המתלים בסיטרואן C5 2004 ?

מה הגובה במצב נורמאלי של שיא הקשת של הכהף הקידמית / שיא גובה צמיג קידמי ?

מהו המרווח האמור להיות בין שיא הצמיג לשיא הכנף ?

תודה רבה.

פורסם

נתתי לך תשובה. אתה מתעקש.

אם אני אראה לך את התהליך שצריך לבצע בספרות, אתה תגיד תודה

ותכוון אותו לפי מה שאמרתי לך, כי בסוף אתה תגיע לאותה תוצאה.

לפי הוראות היצרן יש צורך בליפט מגלשיים, למדוד מאמצע הטבור של הנאבה,

למדוד מרצפת הליפט גד לגשר התחתון של המנוע, לעשות חישובים והפרשים,

ובסוף אתה תגיע לגובה הנכון.

מנסיון של 6 שנים ברכבים האלה, בהתחלה אתה מבצע את העבודה לפי הוראות יצרן

ובסוף אתה יודע כמה צריך להיות. (כי עשיתי את המדידה שאמרתי לך בכל רכב עד שהגעתי למסקנה

שזה מה שצריך להיות- אז תסמוך על התשובה שלי).

דרך אגב, אני לא חושב שאתה צריך לשנות משהו בכיוונון של הגובה.

אם אתה שואל אותי, במוסך שעשו לך את העבודה, שמו את השטנגה של החיישן גובה הפוך,

ומבחינת המחשב מתלה הוא רואה שאתה במקסימום גובה (ובגלל זה הוא לא מתריע על תקלה

ולא נותן לך להעלות את הרכב בחלק הקדמי).

בהצלחה.

פורסם

מצטרף לדעתו של חברי (וידידי לספסל הלימודים של לובינסקי ב 2007) נטול השיערות (ASIX).

מישהו שם נגע במשהו וחירבן על הכל. תחזיר את הרכב למוסך ותן להם לשבור את הראש (לא לפני שאתה מכוון אותם לבעיה ולפתרון, שלא יגידו שלא אמרת - אחרת הם יחרבנו על משהו נוסף ואתה לא תצא מזה :lol: ).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הרכב כן עולה להקשת פקודת עליה. אך הוא נמוך בחניה ונמוך בנסיעה. לפקודת ירידה הוא יורד ממש ממש מעט. במוסך מורשה בבדיקה חוזרת לא מצאו תקלות בחיישנים או בצנרת אלא אבחנו כתקלה בלחצן הדרישה שליד ידית ההילוכים. בחניה יש בין הצמיג לכנף כ3 סמ. בבקשת הגבהה - עולה עד שרואים את הציריות מבצבצות כמו שצריך. בבקשת בנמכה יורד כסנטימטר או פחות. התעקשו איתי במוסך מורשה שזה לא החיישן גובה קידמי

• תוכן חדש...