Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

התפוררה אצלי ברכב הגומיה שאוטמת בין בסיס אנטנת הרדיו לבין גג הרכב (נראה שהתיבשה מהשמש).

באינטרנט אני לא מוצא רק את הגומיה למכירה, אלא את כל הבסיס (למשל באיביי). מישהו יודע היכן ניתן לקנות גומיה כזו (לא משנה אם בארץ או דרך האינטרנט)?

פורסם

בשביל 12.5$ כולל משלוח לארץ אני לא מבין איפה השאלה.

גם אם תמצא רק את הגומייה תהיה בטוח שהיא לא תעלה פחות מ 50 ש"ח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הגומיה של האנטנה שהתייבשה חיצונית אינה פוגעת באטימה של הגג לכן אתה לא צריך למהר להחליפה אלא אם אסטתית זה מפריע לך.

אני רכשתי גומיות בלבד לגולף ולראנקס שנת 2006 אבל לצערי עדיין לא החלפתי ככה שאינני יודע עד כמה הם באמת שוות.

מצורף קישור לרכישה. שים לב שהגומייה אינה כוללת את החלק הפנימי שנצמד לגג.

אם חשקה נפשך יש לי גומייה אחת כזו.

http://www.ebay.co.uk/itm/Toyota-Corolla-Yaris-Roof-Aerial-Rubber-Gasket-Seal-/360293714670?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item53e32dcaee

איזה כייף לי :)

פורסם

קראתי באינטרנט שמים לא אמורים לדלוף לתוך הרכב כי יש גומיה פנימית נוספת, אבל שיתכן שמחברי אנטנת הרדיו יפגעו מקורוזיה. בנוסף, זה גם קצת מפריע לי מבחינה אסטתית (הייתי בטוח שזה כך אצל כל חבר בפורום זה :) ).

אם אין לך שימוש בגומיה שלך, אשמח לקבלה, אחרת כנראה אזמין מהקישור שנתת. בכל מקרה תודה רבה על הקישור.

פורסם

אני אבדוק מחר בתא המטען של הרכב אם הגומייה עדיין נמצאת (אולי מצאתי לה שימוש אחר).

שוב פעם אני חוזר וכותב בכדי שלא תתאכזב 8). את הגומייה בקישור שצירפתי מלבישים מלמעלה ללא פירוק בסיס האנטנה, השפתיים של הגומייה צריכים להיכנס בין הבסיס של האנטנה לגג ולא תמיד זה מתאפשר מכיוון שיש שאריות של הגומייה היישנה.

פורסם

קראתי שבעקרון עדיף לפרק את האנטנה ולרכיב את הגומיה מלטה על הבסיס. אבל אני כמובן מעדיף לא לפרק את ריפוד הגג ולכן מתכנן להלביש אותה מלמעלה (הבנתי שקצת חימום עוזר). לא נראה לי שנשארו אצלי שם שאריות של הגומיה הישנה. היא התפרקה לשלושה חלקים (כמו כל דבר בצבא :)) שהוצאתי ברגע שהבנתי שאין סיכוי לשמור אותם במקומם. בכל מיקרה אני אבדוק בערב האם נשאר משהו מהגומיה תקוע שם.

פורסם
קראתי באינטרנט שמים לא אמורים לדלוף לתוך הרכב כי יש גומיה פנימית נוספת, אבל שיתכן שמחברי אנטנת הרדיו יפגעו מקורוזיה. בנוסף, זה גם קצת מפריע לי מבחינה אסטתית (הייתי בטוח שזה כך אצל כל חבר בפורום זה :) ).

אם אין לך שימוש בגומיה שלך, אשמח לקבלה, אחרת כנראה אזמין מהקישור שנתת. בכל מקרה תודה רבה על הקישור.

אלכס, לצערינו לא מצאתי את הגומייה הנוספת שרכשתי.

למה לא למרוח קצת סיליקון בעדינות? זה בדיוק אותו תוצאה..

כי זה נראה מגעיל אפילו עם סיליקון שחור.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
למה לא למרוח קצת סיליקון בעדינות? זה בדיוק אותו תוצאה..

אני בספק שסיליקון יכל לתת אותה תוצאה.

מרק10, שוב תודה על הקישור ל-ebay הבריטי. הזמנתי משם והיום סוף סוף התקנתי את הגומיה. היא עלתה 38 שקל כולל משלוח (שזה די הרבה כשבסיס אנטנה שלם עם הגומיה עולה 54), אבל שווה. לא היתה שום בעיה להתקין מלמעלה, בלי לפרק כלום. מצורפות תמונות לפני\אחרי.

Antenna1.JPG

Antenna2.JPG

פורסם

יצא לך יפה ונראה כמו המקורי.

58 שקלים לבסיס אנטנה לא מקורי וכמובן יותר זמן פירוק והרכבה.

בדרך כלל בבסיס האנטנה המקורי קיים מתאם עכבות או בשפה של הייצרן מגבר אנטנה ובתחליפים המתאם הזה לא קיים לכן המחיר הנמוך.

• תוכן חדש...