Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצתרף להמלצות לטויטר MT-22, אני עצמי לא מזמן שידרגתי לדגם הנ"ל, ללא מגבר הם נישמעים מצויין, נצילים מאוד.

מעל לתקציב ואין אותם ביד שניה :\ לפי פורומים בחו"ל הויפה שקניתי פחות או יותר ברמה של הMT23.. אני מקווה לטוב.

בעזרת ה' נבוא למפגש דרום (פעם ראשונה) אחרי שנתקין ברכב.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כמו שרומם אמר, אתה יכול "לשפצר" את הקרוס הפסיבי של הטמפו ולהגיע לתוצאה טובה יותר.

מה שקורה עכשיו זה שהטוויטר שלך חתוך גבוה מאוד, איפשהו באזור ה- 8500-9000 הרץ ב- 6DB, חיתוך נמוך יותר ב- 12DB יוכל לגרום לו לנגן טוב משמעותית.

אם בכל זאת תרצה להחליף את הטוויטר- MT22 משומש יכול להיות אופציה טובה.

אופציה נוספת זה ה TB Ceramics, טוויטרים עם אחלה תמורה לאגרה.

איכשהו פספסתי את התגובה שלך..

אצלי המידים מחוברים לקרוס על היציאות הקדמיות של הרדיו דיסק, על היציאות האחוריות מחוברים הטוויטרים עם קבל של 10 מיקרו

יוצא שכאילו הסט מקבל 38 וואט ושנק'‏ החיתוך של הטוויטרים היא באיזור ה3.7 קילו, סוג של אקטיבי איכשהו.. שומעים טוב אני לא אומר שלא אבל חסר לי משהו מהטוויטרים לא יודע בדיוק מה

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אחלה, מחכה לשמוע תוך כמה זמן יגיע, ואיך נשמע.

הגיע לי יום שני או שלישי לא זוכר.. בסה"כ לא כל כך הרבה זמן.

מחר בעזרת ה' נחליף את הטוויטרים ונחזור עם רשמים מהוויפה ואולי גם איזה תמונה של הפטמות החדשות שלי מורכבות :D

בינתיים הנה תמונה שלהם (תתעלמו מהברגים הם לא נכנסים לאוטו)

hznwwnqk2ijn.jpg

פורסם

נראים חתיכים בהחלט.

כמה יצא לך מחיר כולל הכל?

כמה זמן לקח לחבילה להגיע?

אגב, מ-א-ו-ד מעניין אותי לדעת איך הם נשמעים.

אל תשכח לעדכן.

מתחדשת*

פורסם

תכולת האריזה היא מה שאתם רואים בתמונה, פעמיים. בלי הברגים ועם חתיכה מעיתון סיני? ממש התאכזבתי מהאריזה אבל נקווה שהתוצאה תפצה על זה..

המוכר שקניתי ממנו שלח את החבילה רק אחרי 6 ימים, יש עוד מוכר ששולח תוך יום או יומיים לא שמתי לב לפרט החשוב הזה :D מרגע שהמשלוח יצא עד שהגיע זה בערך 14 יום. המחיר יצא 213 שקל, אם תקנה היום בגלל שירד קצת הדולר זה יצא לך בערך 189 (חושב לא בטוח :D )

ככל הנראה נרכיב אותם בדרך יצירתית בגלל שזה לא כמו עם הטמפו שהוא פשוט להרכבה, עם הטוויטרים האלה צריך לחתוך את המשולש בקוטר של המגנט בשביל להרכיב אותו.. בלאגן :\

נקווה שיצא יפה ומסודר פחות או יותר.. מחר בעזרת ה' נעלה תמונה מההרכבה.

פורסם

יש לי כאלה טויטרים . טויטר מעולה נשמע הרבה יותר טוב ממורל (לדעתי) . שחק איתו בהתקנה הוא קצת בעיתי . וגם ממליץ לחתוך אותו גבוהה .

תתחדש .

רומן.

פורסם

מה זאת אומרת לשחק איתו בהתקנה? ונשמע יותר טוב ממורל ביחס לאיזה דגם שלהם?

ויש לי אפשרות לחתוך אותו ב3.7K או ב7.4.K נשאר עם 3.7..

פורסם

אם אני חותך ב7.4K זה אומר לשים 2 קבלים במקביל של 10 מיקרו.. נשמע קודם עם ה3.7 ונחליט אם צריך יותר.

ההתקנה אתה מדבר מבחינה פיזית או מבחינת סאונד?

פורסם

אם אני זוכר נכון - 4K זו נקודת החיתוך המינימלית שממליצים למשפחת הטוויטרים הזו XT25

תלוי איזה מיד\מידבאס יש לך ועד כמה הוא יכול לעלות גבוה בצורה אפקטיבית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם אני זוכר נכון - 4K זו נקודת החיתוך המינימלית שממליצים למשפחת הטוויטרים הזו XT25

תלוי איזה מיד\מידבאס יש לך ועד כמה הוא יכול לעלות גבוה בצורה אפקטיבית.

לפי השאלות ותשובות על הטוויטרים באתר של PARTS EXPRESS בסט 3 חלקים מומלץ 5.5-6.5Khz ובסט 2 חלקים עם קרוס מסדר ראשון הם יעבדו טוב גם ב 3-3.5Khz.. המיד של טמפו נחתך ב3.2Khz לא? אם אני יחתוך ב7.4 יהיה בור ענק פחות או יותר כמו עם הקרוס המקורי :D

• תוכן חדש...