Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן שאחותי תנהג על רכב משלה (במקום על שלי)

התקציב הוא בסביבות ה - 7K.

כבעל בלאנו מודל 2K שלא עושה בעיות, חשבתי על בלאנו משנים קודמות,

ראיתי כמה ביד 2, מודל 97 - 99 בסביבות התקציב,

האם הרכב כדאי?

יש המלצות לרכב אמין וחסכוני? האמת שהעדיפות הוא לרכב קטן.

ולא פחות חשוב שיהיה אוטומטי.

פורסם

אם אין צורך ברכב משפחתי, בהחלט אפשר לקנות רכב קטן מהבלאנו, ולקבל רכב משנתון יותר גבוה וקילומטראז' נמוך יותר.

דוגמאות לא חסר:רנו קליאו B, קאיה פרייד, דייהטסו סיריון, דייהו לאנוס וכו'

כמובן שאלו לא יהיו המכוניות המושלמות, אלא כלי תחבורה בסיסי.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

אני מוכר את הדהייטסו שרייד של אשתי .שנת 2000 יד 3 עם 161,300 ק"מ .מצב מעולה .עברה צבע בגג ובמכסה המנוע ככה שנראת כמו חדשה ,עברה לפני 4000 קילומטר טיפול גדול (כולל טיימינג ורצועות אביזרים) .אני מעביר אותה טסט ,ככה שאתה מקבל אותה עם טסט לשנה .מזגן מקפיא.פרט לכך שחלונות החשמל ברכב א עובדים (מדובר במנגנון שעלותו כ300 שקל ,אך לא הלחתי למצוא אותו בצפון) ,הרכב במצב מעולה .מחיר מחירון 12,300 .ב10,300 היא שלך.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

לא צרפתי!

יחד עם זאת בלאנו ידועה כלוקה במחלת ראשי מנוע.

אם כבר חשבת על בלנו מהשנים שציינת אז...

ממליץ על סובארו אימפרזה גראנד לאונה. רכב לא חסכוני בדלק במיוחד (אוטומט = 1 ל-12 ממוצע) אך אמין בטירוף!

אופציה נוספת ולאחרונה הפכה להיות זולה מאוד היא מזדה 323 סדאן (לפני הלנטיס) רכב מעולה אולם צריך לבדוק ולמצוא אחת שמורה.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

תודה רבה על ההמלצות וההצעות,

אך, קליאו לא באה בחשבון, מוכרת לי כרכב בלתי אמין.

ההצעה של השרייד נשמעת טוב, אבדוק זאת,

מכוניות סדאן לא באות בחשבון "זה רכב גדול",

אכן בחורה בעייתית.

עוד רעיונות והצעות?

• תוכן חדש...