Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זה משולב זה נורמלי לגמרי וגם הרכב שלי לא עושה יותר מזה.

שלי 5 דלתות אבל אין שום הבדל.

גם רכבים אחרים 1600 אוט' משנה כזאת לא חסכוניים יותר.

פורסם

לא ידעתי שזה ככה זאת אומרת 10 וחצי קילומטר לליטר , זה לא רכב ספורט זה לא רכב חסכוני אז מה הולך פה .

 

 

אני מתחיל אולי לחשוב בכיוון של איביזה קופרה , להוסיף קצת כסף ולהביא אחת מבציר 08 זו בטח תהיה חוויה רצופה , אבל עיניין הדלק מאוד מלחיץ אותי כמה הקופרה עושה בנהיגה רגועה ?

פורסם
אם זה משולב זה נורמלי לגמרי וגם הרכב שלי לא עושה יותר מזה.

שלי 5 דלתות אבל אין שום הבדל.

גם רכבים אחרים 1600 אוט' משנה כזאת לא חסכוניים יותר.

זה לא מדוייק. קורולה 2007 עשתה אצלי 1 ל-12.5. קורולה אחרת משנת 2006, שדי קרעתי לה את הצורה (רכב חברה), אותו דבר. אפילו ממאזדה 3 "הבזבזנית" (אומנם 2009) הצלחתי להוציא 1 ל-11.

מה שכן, שבכל אופן זה גרוע מאוד בהשוואה למה שיש לי עכשיו - 1 ל-20 במשולב :-D (ידני דיזל).

פורסם
יש מצב שאתה מעלה תמונה של הרכב , לא מוכר לי הדגם הזה

בטח איזו שאלה :-) (סליחה על אוף טופיק בשרשור הזה :oops:) אוטו נראה בדיוק כמו כל פביה ספייס

1344.jpg

פורסם

הבנתי . (סולד מהעיצוב של הפאביות )

 

 

בכל מקרה לעיניינו , הVTR אוטו נחמד אני יעלה שירשור של יישור קו לרכב כולל הצמיגים החדשים הטיפול וחוות דעת ותמונות הרי הכי חשוב תמונות .

×
×
  • תוכן חדש...