Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי למזדה 6 שלי שמן מנוע ליקווי מולי לאחר המלצות מאתרי אינטרנט.

שמן מנוע ליקוי מולי הסגול-- מקריאה באינטרנט וניסיון עבר שלי איתו אחלה שמן.

אני מגיע למוסך של חבר בתיקווה להחליף אותו והחבר טוען בשום פנים ואופן אל תכניס אותו לרכב.

אני המום ושואל למה והוא עונה תיבחר כל שמן שתירצה אפילו אמריקן איגל רק לא את זה.

הוא טוען שהיה לו לקוח עם אימפרזה טורבו שאחרי מנוע שמו את השמן הנל ותוך כדי הרצה הלך שוב המנוע, לאחר בדיקות מיסתבר שהשמן מזוייף.

יתיעצתי עם עוד חבר והוא אמר בטח מה לא ידעת.

לאחר חיפוש קל באינטרנט מצאתי מאמר שמישהוא כתב שהיצרן משחק עם התוויות וזה מה שמחשיד.

שמתי לב שגם באמת התווית היתה דהויה ולא התווית של השמן שאני מכיר.

לצערי החזרתי את השמן לחנות וקניתי קסטרול 5X30 לאחר המלצה של שני חברים.

מישהו ניתקל בשמן המזוייף?

יכול לאמת שזה מזוייף?

האם בחירה טובה למזדה 6 מנוע 2003 105 אלף קמ (אני יודע שיש כמה נתונים שחייב להיות בשמן ולא מצאתי אותםעל האריזה)

תודהרז.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני גם שמעתי וקראתי על עניין זיוף התוויות של היבואן "פרומט" ולכן לא קונה מאז שום שמן שלהם - לא LM, ובטח שלא אמריקן איגל שגם מיובא/מיוצר על ידם (לא ברור בכלל מי מייצר אותו) מציע לך גם לעדכן את חברך בעניין הזה של אמריקן איגל, שלא באמת ימליץ עליו.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

גם אני ירדתי מהפרק על הליקווי מולי האפור עם התוסף, לא יודע אם זה כדאי או לא אבל קניתי משהו יותר איכותי (עלה קצת יותר יקר) אבל סינטטי מלא.

שמן מנוע עדיף להשקיע ולא בחברות מוזרות, קסטרול לדעתי הרבה יורת עדיפה מהליקווי מולי.

Opel Adam S 2017

פורסם

וואוו אני המום לשמוע את זה!

התופעה של הזיוף עדיין קיימת?

במידה ומה שאתם אומרים נכון, איך אני אמור להבדיל בין זיוף למקורי?!

:shock:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

והנה שחטתם מותג סופר רציני ומכובד והכל על בסיס "רב סרן שמועתי".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

למרות שהקסטרול כבר יושב במנוע שלי אשמח חוות דעת אם הוא מתאים לרכב שלי (מזדה 6 2004 פרימיום) ועונה על דרישת היצרן

כי לא כתוב על הגלון שום נתון חוץ מ- 5X30 סינטטיק

תודה רז.

פורסם

+1. אני לא fan boy של ליקווי מולי אבל עד שלא תתקבל הוכחה חד משמעית שבשוק אכן יש זיופים של השמן אני מציע לנקוט בגישת "כבדהו וחשדהו".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני אתחיל בזה שכבר דובר רבות על זה שהיבואן "פרמוט" הוא יבואן בעייתי שבד"כ מספק מוצרים באיכות ירודה כמו: "אמריקן איגל" ופרסטון שמנים.

שנית, המותג "ליקויי מולי" מוזכר ברחבי הגלובוס כמוצר די בינוני ואף מעולם לא עבר את מבחני התקינה של API. עד כמה שאני מכיר ליקווי מולי הוא יצרן של תוספים ולא שמנים (ספקית השמנים היא ככל הנראה Meguin). בארץ משום מה סוגדים לשמן זה כאילו היה איזה מותג בינלאומי השייך לאיזו חברת נפט גדולה. מבחינתי דין ליקווי מולי הוא כדין שמנים מתוצרת מקומית. בשוק יש מספיק מותגים מוכרים שעולים בדיוק אותו הדבר כך שאני לא רואה סיבה להסתכן ולקנות מוצר בעייתי.
פורסם

גם אני שמעתי על התופעה, לכן הלכתי וקניתי במקום רציני שלא יפלו בפח כזה. אני גם מישתמש בליקוי הסגול בגרנדה שלי ויש לי רק דברים טובים לומר. אני קניתי ב" המאגר" בראשון ב170 כולל גילדה מתנה לפני חצי שנה. אם תירצו העלה תמונה

DSC_1339.jpg

DSC_1340.jpg

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
גם אני שמעתי על התופעה, לכן הלכתי וקניתי במקום רציני שלא יפלו בפח כזה. אני גם מישתמש בליקוי הסגול בגרנדה שלי ויש לי רק דברים טובים לומר. אני קניתי ב" המאגר" בראשון ב170 כולל גילדה מתנה לפני חצי שנה. אם תירצו העלה תמונה
ואתה סומך על יבואן שאתרו בשנות האלפיים נראה כך:

http://www.ferromat.co.il

פורסם
ואתה סומך על יבואן שאתרו בשנות האלפיים נראה כך:

http://www.ferromat.co.il

צודק, כל מי שלא משקיע באתר אינטרנט שלו הוא נוכל...

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תוכן חדש...