Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי מאזדה לאנטיס 1800 שנת 01

לפניי כמה ימים ניקיתי את המצערת בגלל בעיית טורים נמוכים

את החישן מצערת לא פירקתי אבל את מנוע הצעדים כן ובנוסף גם האטם הוחלף

הסלד עלה והתיצב יפה מאוד 500 סרק 750 בD

הבעיה היא שכאשר אני עובר את ה3000 סלד בנסיעה ועוזב גז (ללא ברקס) הטורים יורדים עד ל1000 עולים לבד ל1500 משתהים כמה שניות ומתאזנים

מה שלא היה בעבר

התחברתי גם למחשב סורק תקלות והכל תקין

אשמח לעזרה ותודה

LANTIS 01 1.8 GLX

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם יש לך סקנר, תתחבר ותבדוק את נתונים החיישנים ואת התקדמות מנוע הצעדים, כאשר התופעה קיימת.

כך תוכל לבדוק היכן הבעיה.

ניקית גם את מנוע הצעדים ?

בדקת שהמעבר אויר עוקף מצערת (המנהרה שאחראי עליה מנוע הצעדים) אכן התנקה ?

אולי נכנס לך ליכלוך לחיישן מצערת ועכשיו הוא מתפקד פחות טוב ממה שהיה מקודם, דווקא בדרך חזרה מהטורים הגבוהים יותר.

פורסם

בדקתי עם סקנר אבל אני לא יודע מה הנתונים של חיישן מצב מצערת אמורים להיות, ורגע אם הנתונים לא היו טובים אז זה לא היה אמור להופיע בסריקה שיצאה תקינה

*מנוע הצעדים פורק ונוקה וגם כל המעברים

עוד דבר ששחכתי להוסיף כאשר אני סוגר את בורג הסרק במצערת התופעה פחות מורגשת אבל עדיין קיימת

LANTIS 01 1.8 GLX

פורסם

לא היית אמור לשחק עם בורג כיוון של המצערת.

עלייך לכוון את סל"ד הסרק כאשר המנוע הגיע לטמפ' עבודה ולסל"ד של 700-800 סיבובים לדקה.

איזה כייף לי :)

פורסם

את הבורג של הכוון כוונתי רק לאחר הניקוי של המצערת הסלד עומד יציב ואין איתו שום בעיה רק שאני מאט הז הם נעצרים לשניה על 1500 סלד ואז יורדים

LANTIS 01 1.8 GLX

פורסם

יש בורג שפותח או סוגר את המצערת (את הפרפר).

ואם אני לא טועה אז יש גם בורג של אויר במצערת שאתה יכול לשנות.

מי שקובע את הטורים זה המחשב לא אתה, אתה יכול לשנות את הבורג של כיוון הפרפר עד שתגיע לערכים לא הגיוניים מבחינת המחשב, הוא לא ידליק לך נורית C.E כי זה בטווח המותר אבל הוא ישפיע לך על פעולת המנוע. למשל אם תפתח יותר מדי את הבורג, אתה עלולל גרום למצב שהוא לא יעביר הילוכים בזמן ויעבור למוד חרום.

לפי דעתי הבעה שלך זה בורג כיוון של פרפר המצערת.

על כמה עומד חיישן מצב מצערת שהמצערת סגורה ?

פורסם

אתה יכול לבדוק חיישן מצב מצערת באמצעות סקנר.

או מד מתח. אתה צריך לדעת נתוני יצרן ולהשוות את התוצאה שקיבלת לנתונים האלה.

חיישן מצב מצערת הוא בעצם פוטנציומטר (אתה יכול לבדוק אותו גם כשהוא מנותק באמצעות רב מודד שמודד התנגדות באום)

פורסם

בדיקת התנגדות של החיישן יכולה לתת תמונה לגבי תקינות החיישן לכן אני מציע שתבדוק את המתח בקונקטור של המחשב בפינים הרלוונטים.

כאשר המצערת במצב סגור המתח צריך להיות בין 0.3-.0.7 וולט ובמצב פתוח לרווחה בין 3.4-5.3 וולט.

איזה כייף לי :)

פורסם
בדיקת התנגדות של החיישן יכולה לתת תמונה לגבי תקינות החיישן לכן אני מציע שתבדוק את המתח בקונקטור של המחשב בפינים הרלוונטים.

כאשר המצערת במצב סגור המתח צריך להיות בין 0.3-.0.7 וולט ובמצב פתוח לרווחה בין 3.4-5.3 וולט.

מישהו יודע אולי באיזה פינים מדובר בבקשה?

LANTIS 01 1.8 GLX

פורסם

בדוק את כל החוטים עד שתמצא את החוט של הסיגנל המתח צריך להיות 0.45 עד 0.55 וולט בסרק אחרת הטורים יהיו נמוכים או גבוהים מידי

את הבורג אויר תוציא לגמרי ותנקה את המעבר אויר שלו ואז תכוון טורים

• תוכן חדש...