Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מניח שטרטל נוזלי אפשר למצוא בכל חנות חלפים. פעם הייתי קונה באייס ועכשיו בחנות חלפים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני כבר שנה משתמש בווקס של אוטופיניש של חברת CARPLAN,לדעתי מוצר טוב,קל לעבודה והרכב מבריק,לדעתי קשה לומר לכמה זמן הוא מחזיק כי גם אחרי שטיפה עם סבון לרכב הוא מבריק.

אני מציע תנסה פעם את האוטופיניש ופעם את טרטל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מגוויר נותנים תוצאה מעולה. אני משתמש ב ultimate שלהם

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
יש לי את המספר טלפון של היבואן של כימיקל גייז

על הרכב שלי מרחתי (בין היתר אחרי כל החומרים שהפח עבר) ווקס שניקרא 5050 CHEMICAL GUYS

תוצאות מדהימות על שחור מטאלי .

מצורפת תמונה של המכסה מנוע שלי אחרי הווקס

המחיר שלו מאוד יקר, לא מתאים לכל אחד.

לעיניין. במשך כמה שנים טובות השתמשתי בטרטל ווקס, הייתי מאוד מרוצה מהתוצאה. עכשיו אני מתכוון לרכוש ווקס קצת יותר טוב כי אני עושה לרכב פלסטלינה,אז שהתוצאה תהיה לא פחות ממצויינת.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אז תיקנה טרטל ב60 שקל מהאוטו דיפו שקרוב לבית שלך ותהנה .

לא הצעתי פה סוויסווקס באלפי שקלים מי שיכול להרשות לעצמו רכב 2011 יכול להרשות לעצמו גם ווקס איכותי.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

מחזק את טרטל נוזלי בקבוק כחול.

540228_406822349328024_100000007868444_1628493_621295324_n.jpg

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

כול מי שמעלה תמונות זה לא מדד נכון,גם רכב לאחר שטיפה יכול להיראות בתמונות כמו אחרי טיפול מקצועי,יש איפשהו תמונות להשוואה על אותו רכב?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עכשיו תבדקו את התמונות של הטרטל ושל ה5050 שהעלו ותחליטו מה עדיף.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
הקיץ הגיע ואפשר להתחיל לעשות וקס

אני מעונין לקנות וקס לאוטו, איזה הכי מומלץ?

האם י מדריכים איך לעשות את זה? הסברים? מדריכי וידאו, משהו שיוכל לעזור.

האוטו הוא סיאט איביזה 2011 שחור מטאלי.

תודה לעוזרים

תתחדש על האוטו יפה לך

אני אישית דוגל במדיניות "בלי וקס", כיום ציפויי הצבע מודרניים ומכילים בעצמם שכבה מבריקה שמגינה מפני השמש וכדומה.

האידיאלי כמובן זה להחנות בצל. אבל לך תשלם ארנונה על זה עכשיו סאמק. אבל תמיד יש עצים. ויונים. ומזג אוויר עם הרבה הרבה אבק ים תיכוני. בקיצור - זאת הגישה שלי. בלי וקס.

גילוי נאות - אני לא ניקיתי את הרכב מבפנים מאז שקניתי אותו משומש לפני 5 שנים.

פורסם
בקיצור - זאת הגישה שלי. בלי וקס.

גילוי נאות - אני לא ניקיתי את הרכב מבפנים מאז שקניתי אותו משומש לפני 5 שנים.

השורה האחרונה בהחלט מסבירה את הגישה שלך. יש אנשים שלא שוטפים רכב בכלל גם מבחוץ. ויש אנשים שרוצים שהרכב שלהם יהיה נוצץ מבריק. כל אחד וגישה שלו. :wink: מחורתיים הרכב שלי הולך לקבל שטיפה שבועים שלו עם וקס כמו בכל שבוע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שאלה לחבר'ה שמשתמשים בטרטל: לאחר הניגוב לא נשאר לכם מלא "אבק" לבן שכזה? פעמים קרה לי עם הטרטל וחזרתי לאוטופיניש של קארפלן.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אבק נישאר על המטלית, צריך לנער. אין לי בעייה עם זה.

פורסם

ממליץ על ווקס של harlywax. מכיל אחוז גבוהה של קרנאובה, נוח למריחה ונוח לניגוב. היתרון הגדול שלו שהוא לא משאיר כתמים לבנים של אבקה.

משלוח חינם לארץ עולה כ-80 ש"ח.

יש יבואן לארץ שמוכר במחיר כפול. צריך להחרים אותו, שיחנק עם כל המלאי.

פורסם

יש לי פורד פוקוס האצבק בצבע אפור הטרטל, מתאים ?

ואם יש כמה סוגים של ווקס טרטל מישהו יכול אולי לשלוח לי תמונה של הבקבוק שאני ידע איך זה נראה.

פורסם

• תוכן חדש...