Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Tzvika-Pick, אני דווקא חושב שאלה של קיה מאוד נחמדות והשמלות מחמיאות להן מאוד. מצד השני, בתור עסקת חבילה כניראה A7 עיסקה יותר משתלמת. :lol:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני בטוח שהחברות שלכם\נשים שלכם נראות הרבה יותר טוב. האמת שכן! :wink:

עזבו, אני בטוח שאם אחת מהבחורות היו פונות אליכם בסיטואציה דמיונית כלשהי הייתם מסרבים לה ושולחים אותה לקורבן הבא. אומרים שאין דבר כזה אישה לא יפה. יש פחות מידי אלכוהול. כך שאם לא הייתי נשוי. והייתי מספיק שיכור, אולי הייתי גואל אחת מהן מייסוריה.

תחזרו מהר לחוף, נסחפתם קשות.

שלומי, במובן מסוים אתה צודק. אבל מצד שני, יכלתי להביא שלל בחורות ה-ר-ב-ה יותר יפות וחטובות, בחצי שעה הליכה כאן בשכונה שלי (לא שיש לי שכונה שטובעת בכוסיות, אבל הבנת את המסר :wink: ). ולא, לא בגלל שאני בראד פיט, אלא יותר בכיוון של "הצעה מפתה", כמו לעבוד באוטומוטור!

בדיוק!

:-D

שלומי, אני באמת לא חושב שהן נראות טוב. (חלקן אפילו מאוד מכוערות לטעמי!)

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
חולה על התגובות של אנשים פה, מי ישמע מאחורי המקלדת יושבים בראד פיט, ג'ורג' קלוני ומתיהו מקונהי.

מה לא תעשה בשביל לקבל תמונה שלי בחוטיני, הא?

לשלומי.jpg

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
חולה על התגובות של אנשים פה, מי ישמע מאחורי המקלדת יושבים בראד פיט, ג'ורג' קלוני ומתיהו מקונהי.

.

תאמת כן.

אני חושב שאיך שאני נראה, אני יכול להגיד על אחרות מכוערות , כונפות ומגעילות את השועלים.

מבחינתי אני חי במושבת מצורעים. רוב הנשים פה ו99אחוז מהגברים הם מכוערים ברמה מטורפת.

{אני גר בירושלים וחי באיזור ציר פסגת זאב-קטמון-נווה יעקב[בוכרים\קווקזים\גרוזינים]}

ולגבי הבחורות שאתה טוען שהיו מציעות לי סקס כלשהו הייתי דוחה אותם על הסף, נסה אותי.

במיוחד זאת של הקאדילק.

בגלל זאתי הייתי עובר את הכביש.

וזאת של שברולט אורלנדו נראית כמו דולפין שברח מפארק המים של אורלנדו והתייבש. כמה כיעור!

הדוגמנית של אודי נראית מבחינתי הכי טוב מכל החבורה הזאת.

במבשרת היו מוצאים מציאות הרבה יותר טובות.

carsforum.JPG

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

כן, אבל היא שלי ואתה לא יכול לקבל אותה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
כן, אבל היא שלי ואתה לא יכול לקבל אותה!

שמע שנינו ירושלמים,

נתערב על בירה סטלה מי מביא אותה ראשון?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

השם ישמור

:shock:

לפי מה בחרו אותן? ותק בהסתדרות?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
תאמת כן.

אני חושב שאיך שאני נראה, אני יכול להגיד על אחרות מכוערות , כונפות ומגעילות את השועלים.

מבחינתי אני חי במושבת מצורעים. רוב הנשים פה ו99אחוז מהגברים הם מכוערים ברמה מטורפת.

{אני גר בירושלים וחי באיזור ציר פסגת זאב-קטמון-נווה יעקב[בוכרים\קווקזים\גרוזינים]}

ולגבי הבחורות שאתה טוען שהיו מציעות לי סקס כלשהו הייתי דוחה אותם על הסף, נסה אותי.

במיוחד זאת של הקאדילק.

בגלל זאתי הייתי עובר את הכביש.

וזאת של שברולט אורלנדו נראית כמו דולפין שברח מפארק המים של אורלנדו והתייבש. כמה כיעור!

במבשרת היו מוצאים מציאות הרבה יותר טובות.

אלעד, אתה מסתכל על עצמך בראי כל בוקר ומדבר עם עצמך על כמה שאתה חתיך ושווה? כי אתה פשוט מאוהב בעצמך,

זאת התמונה הכי טובה שלך? כי את התלבושת אהבתי, גם את התסרוקת ואוהו, הנעליים פשוט מדהימות, אבל את הפנים... טוב נו. צא מהסרט שאתה חי בו, מקווה שעזרתי לך לחזור למציאות.

נ.ב להיות יפה רק יכול לעזור להשיג בחורה אבל מי כמוך יודע שהלשון היא העיקר.

פורסם

רבותי, כל הטענות שלכם לא שוות כלום, כי אני מכריז dibs + shotgun infinity על הדוגמנית של ה-R8

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
שמע שנינו ירושלמים,

כן אבל למה שמישהו שפוי בדעתו ירצה לשתות סטלה? :p או שאולי זה המפסיד צריך לשתות שטלה (אופציה יותר הגיונית)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
שמע שנינו ירושלמים,

לא שותה סטלה :) מבחינתי בירה היא בירה רק עם לפחות 8 אחוז אלכוהול וצבע של שמן גיר ישן.

לגבי הדוגמנית, אתה בעצמך אמרת שהיא שלי (שמי אודי, סטאגאדאש).

Winston S. Churchill -

פורסם

הרגתם אותי מצחוק עם התגובות.

חסר כאן רק פרנקוס.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מזל שלא שמתם תמונות של אשתי למה אם מישהו היה אומר משהו לא במקום הייתי שורף ת'מועדון!!! :evil:

(אההמ... נמצאת באודי למי שמצלם....:roll:)

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תוכן חדש...