Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה לעקוב אחרי השרשור הזה, אבל כמויות המידע כאן פשוט מטורפות (שזה טוב:) )

 

בכל מקרה, האם זה הקיט שהזמנתם?

http://www.vaporhawk.com/the-popular-f1-ego-w-starter-kit-900mah-just-3390-with-free-shipping-on-sales-only-one-week,name,101530,auction_id,auction_details

 

בנוסף, מאיפה ניתן לקנות נוזל ללא ניקוטין?

בחנות הנ"ל לא רשום חוזק של ניקוטין על הטעמים. או שאני מפספס משהו

Kawasaki Versys !!!

  • תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המלצות לנוזל?

 

ראיתי לינקים קודמים אבל חלקם לא רלוונטים יותר.

 

מתכוון להזמין מחר בבוקר, אז fire away

Kawasaki Versys !!!

פורסם

בסוף הזמנתי קאמל וקפה. נראה מה יהיה עם זה.

עם החגים שלנו ושלהם (מסתבר...) המשלוח לא צפוי להגיע בקרוב

Kawasaki Versys !!!

פורסם

הזמתי מהאתר האמרקאי:

Root Beer

Kona Cream

Coconut Chocolate Almond Bar

Waffle

 

ועוד כמה בהסינית:

RY

Coffee

Juicy-peach

Strawberry

 

כשזה יגיע אוכל להמליץ.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

איזה יופי, אני רואה שאתם כבר חוגגים ומתחילים להתפרע עם טעמים :-D אני משער שבעתיד הקרוב תתחילו להתנסות עם ציוד נוסף.

 

אני רוצה להעיר הערה אחת קטנה שלא ציינתי למיטב זכרוני קודם לכן.

בזמן שאתם דואגים למלאי של נוזל שלא יחסר חלילה ואולי שוקלים גם רכישת אטומייזרים, מיכלים, סוללות ו/או ציוד נוסף שתרצו שיהיה לכם ליתר ביטחון או סתם להתנסות. אני ממליץ בחום להשקיע עוד כמה דולרים בודדים ולהחזיק גם מטען רזרבי לסוללות.

סוללות הego הן סוללות מיוחדות בעלות חיבור הברגה ייחודי שמחייב שימוש במטען מיוחד.

אם תיתקעו בלי נוזל, תוכלו בקלות לרכוש בקבוק מחנות או מחבר פורום {אני בטוח שבקרוב יהיו מאדים רבים בינינו}.

אם תיתקעו בלי סוללה או אטומייזר/מיכל, הסטים מגיעים עם 2 סוללות ולפחות 2 אטומייזרים/מיכלים אז רזרבה כבר יש.

אם תיתקעו בלי מטען... זאת כבר בעיה :cry:

אני ממליץ בחום להחזיק מטען רזרבי, הוא ממש לא יקר.

 

הדבר השני שאני רוצה הוא לפנות אל אלה מכם שרכשו סיגריות אלקטרוניות ולבקש מכם לכתוב על הקיטים שרכשתם {ועל שביעות רצונכם מהם} לטובת חברים אחרים שמעוניינים גם הם להפסיק לעשן אבל לא בטוחים לגבי איזה קיט כדאי להם לקנות, מהיכן לקנות וכדומה. זה יעזור לרבים שמרגישים לא נעים לשאול בדיון הציבורי ופונים בה"פ.

פורסם

אם כבר לדבר על שביעות רצון מחלקים אז יש לי שאלה:

די מתחיל לעצבן אותי הקרטומייזר של ego-w עם ה"מחלות" שלו.

יש אולי המלצה לקרטומייזר אחר בעל אותה הברגה 501 שתתאים לסוללה שלי,בלי נזילות פה ושם והמילוי יהיה נוח וטעם טוב.

או בקיצור טוב יותר מהזה שמגיע בego-w?

מאיר,ראיתי את הפוסט הזה שלך,ניראה כאילו הW זה הכי טוב מבחינתך?

 

בגדול הסוללות בסדר גמור,1100mah מספיק לי לכ2-2.5 ימים ללא טעינה.

מכיוון שאין אינדיקטור לכמה נשאר בסוללה תמיד מומלץ להצטייד בסוללה נוספת אם עבר כבר מעל יום שימוש.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

לאחר שבוע מרגע ההזמנה, קיבלתי עוד ארבע טעמים (קולה, מנטה, דובדבן טבק, ו"פצצת מלון") וקרטומייזר כפול אחד.

על ההתרשמות מהם אספר עוד יום יומיים, כשאתנסה איתם יותר.

PsyRax

ניסית אולי להשתמש בטנק השני שלך? נשמע שמשהו לא תקין בראשון, אצלי אין אף לא אחת מהבעיות שאצלך.

אבל יש לי בעיות אחרות כמו למשל הסוללה היחידה שיש לי (השניה דפוקה) התפרקה לי, מזל שעם קצת הגיון הצלחתי להחזיר בחזרה.

בקיצור, ההזמנה ממנה אומנם זולה, אבל לא חפה מבעיות. ולמי שלא הבין, מבחינתי זה שווה את זה ואני ממליץ מחום!

אחרי הHOLIDAY שלהם היא צריכה לשלוח לי סוללה חדשה, ואת הקרטומייזר של הEGO-C (דולרים בודדים) נתנסה גם איתו.

אחזור לעדכן.

פורסם

את האמת שלא ניסיתי את השני,יש מצב גדול שאכן הראשון קצת פגום.

את השני אני שומר לנסות שם נוזל עם ניקוטין נמוך בשביל אבא שלי,אחרי זה אתחיל להשתמש בו קבוע.

 

אם תמצא קרטומייזל טוב יותר תעדכן בבקשה.8)

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אם אתה מאזור המרכז תבוא תמלא לאבא שלך איזה נוזל שתרצה מהמבחר שיש לי. החל מ0 עד 24.

אני סמוך ובטוח שהבעיה היא בטנק עצמו, שלי הוא ללא דליפות כלל.

פורסם

אני מהקריות אבל תודה.

אני אנסה את השני ברגע שיגיע הנוזל.

מקסימום אקנה עוד כמה ספרים זה דולרים בודדים...

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

יש אולי המלצה לקרטומייזר אחר בעל אותה הברגה 501 שתתאים לסוללה שלי,בלי נזילות פה ושם והמילוי יהיה נוח וטעם טוב.

או בקיצור טוב יותר מהזה שמגיע בego-w?

מאיר,ראיתי את הפוסט הזה שלך,ניראה כאילו הW זה הכי טוב מבחינתך?

 

לצערי טרם נתקלתי בציוד שאין לו חסרונות. נכון לרגע זה, ה W הוא הדגם המועדף עלי.

נכון, בגלל המבנה שלו יש נטיה להצטברות אדים שמתעבים חזרה לנוזל ועלולים להצטבר בחלק העליון ולהגיע לשפתי המאדה כמו גם לחלחל אל מגיע הסוללה. אבל די קל לצמצם את זה מאוד ו/או לטפל בזה כשזה קורה ע"י ניגוב קל עם טישיו.

 

עם דגם ה C איתו התחלתי שבעתי מרורים. קל מאוד לחוות איתו טעמים שרופים ואטומייזרים מוצפים בגלל נזילות ממכסה המיכל. הרפליקה של ה C אינה דגם מוצלח למתחילים. היא עלולה לגרום לקשיים ולחזרה לסיגריות למי שחסר סבלנות. עם זאת, אחרי שקצת מתנסים ויודעים איך העסק עובד ואיזה תקלות עשויות לקרות, זו אחלה סיגריה עם תפוקת טעמים מצויינת. רק חבל שהמיכל שלה קצת קטן (1.1 מ"ל).

 

אם אתה קונה רפליקה של C, קח בחשבון שהאטומייזרים של הרפליקה לא ממש ניתנים לניקוי אמיתי כפי שציינתי קודם

 

אם תשוטט בפורום האמריקאי תגלה שעל כל דגם יש מלא פוסטים של: טעם רע, נזילות, דליפות, הצפות וכולי. ובכל שרשור כזה יש רבים כאלה שטוענים שעם אותו דגם, לא חוו שום דבר כזה ואין להם נזילות וכולי. ממש כמו שכתב אלמוג.

 

לתשומת ליבכם,

הדגם שאנחנו משתמשים בו נקרא Ego-W /F1. ישנו דגם חדש שנקרא Ego-W /F3 שהסינים טוענים שהוא חף מנזילות, טרם יצא לי להתנסות בו {אני לא בטוח שלאייני יש אותו}. יכול להיות שהוא יפתור לך את "המחלות" שציינת אבל מדובר בסינים, יכול להיות שיש לו בעיות מסוג אחר. אני משער שאני אנסה אותו מתישהו בעתיד. אתה מוזמן להקדים אותי ולנסות אותו קודם אם אתה רוצה.

 

תמיד תזכרו שיש מאות רבות של יצרנים סינים של סיגריות אלקטרוניות. סביר להניח שיש הבדלים כאלו ואחרים בין המוצרים הן מבחינת הטיב והן מבחינת האיכות. לפעמים נחווה נפילות ולפעמים הצלחות. קחו הכל בפרופורציה, גם לזול יש מחיר.

 

קיבלתי עוד ארבע טעמים וקרטומייזר כפול אחד.

על ההתרשמות מהם אספר עוד יום יומיים, כשאתנסה איתם יותר.

יש לי שני קרטומייזרים כפולי סליל חדשים {סגורים באריזה}, אם מישהו מעוניין - הם למכירה {במחיר עלות}

הם זולים ונחשבים ל"ציוד חד-שימושי". הם טובים מאוד כשהם חדשים, כשגופי החימום מתמלאים בציפוי קרמל והטעם כבר לא מה שהיה, הם הולכים לפח. קח בחשבון שהם מקצרים את משך הזמן שהסוללה מחזיקה בין טעינות בגלל ההספק הגבוה שלהם.

 

אגב,

לאחר ההזמנה המוצלחת שלך מ Mad Vapes שלא נעצרה במכס, הזמנתי גם אני שני בקבוקונים מתוך תקוה שהם יגיעו בהצלחה. הבוקר אספתי אותם מהדואר :) אני אנסה אותם בהזדמנות הקרובה ביותר :)

 

PsyRax

ניסית אולי להשתמש בטנק השני שלך? נשמע שמשהו לא תקין בראשון, אצלי אין אף לא אחת מהבעיות שאצלך.

את מרבית התקלות בציוד שלי, גרמתי בעצמי. זה חלק מהניסוי וטעיה. עם הזמן והנסיון הכל משתפר....

 

..אחרי הHOLIDAY שלהם היא צריכה לשלוח לי סוללה חדשה..

 

תעדכן אותי מה קורה עם זה. אם צריך, תן לי צלצול ואני אכנס בחזרה לתמונה. אתה יודע את המספר שלי

פורסם
....יש אולי המלצה לקרטומייזר אחר בעל אותה הברגה 501 שתתאים לסוללה שלי,בלי נזילות פה ושם והמילוי יהיה נוח וטעם טוב.....

 

 

 

....אצלי אין אף לא אחת מהבעיות שאצלך...

 

 

אגב,

לאחר ההזמנה המוצלחת שלך מ Mad Vapes שלא נעצרה במכס, הזמנתי גם אני שני בקבוקונים מתוך תקוה שהם יגיעו בהצלחה. הבוקר אספתי אותם מהדואר :smile: אני אנסה אותם בהזדמנות הקרובה ביותר :smile:י

 

אני חוזר לעדכן בעניין זה לאחר שניסיתי את אחד הטעמים שהזמנתי מהאתר האמריקאי (madvapes.com)

האמת שלא התאפקתי והחלטתי לנסות אל אחד משני הטעמים החדשים שהזמנתי מהאתר האמריקאי בלי אפילו לנקות את המיכל מהנוזל הקודם. הריח של הנוזל לבדו היה פשוט מפתה מדי עבורי אחרי אידוי של טעמי טבק בעיקר במשך זמן רב.

 

הנוזל שניסיתי {Hawaiian Delight} מאוד מצא חן בעיני אבל לא זה העניין.

אני לא יודע מה ההרכב המדוייק של הנוזל ומה יחס הPG/VG שבו אבל הוא יוצר הרבה פחות עיבוי מהנוזל של dekang ולכן יש פחות צורך בניקוי וסיכון נמוך יותר להגעה של נוזל שהתעבה לשפתיים.

 

יכול בהחלט להיות ש"המחלות" קשורות לסוג, הרכב ואיכות הנוזל. אני בהחלט ממליץ לכל מי שסובל מרבוי של נוזל שמתעבה ומגיע לשפתיים או מצטבר על מגעי הסוללה לנסות נוזלים מתוצרת אחרת או יחס PG/VG אחר ולהשוות.

פורסם

חג שמח לכל הכותבים בשירשור הזה ובמיוחד למאיר שהספקתי להכיר והוא אדם מיוחד ונדיר כמו שרובכם שמתם לב.

בכל אופן, לאחר שקראתי בצימאון את כל הההודעות בשירשור ויש בו כמות עצומה של מידע וגם לאחר שפגשתי במאיר באופן אישי ואידינו יחד על כוס קפה :) - אני יכול לציין חגיגית שהלכתי לאיבוד... חחח

 

אני מזמין כבר שנים מאיביי ודיל אקסטרים עם חשבון פיי פאל, אבל להתווכח בסקייפ מול מוכרת סינית זה חדש לי... פרט לעובדה שאפשר לחתוך ורידים מעצבים באתרים הסינים האלה כי הכל נראה אותו דבר! אני יודע שלכל אחד יש את ההעדפה שלו לטעמים, עוצמות סוללה ושאר קרטומייזרים/ אטומייזירים וכו' אבל אני חושב שעם כל הידע שנצבר כאן- כבר אפשר להגיע להמלצה חד משמעית של קיט התחלתי מומלץ וגם מאיזו חנות/ אתר להזמין... לא?

אני שמתי לב שהמחירים לקיט שכזה נעים סביב ה 40$ אבל מה, מי ומאיפה זאת כבר שאלה אחרת וחבל לי להתפזר ולעשות טעות של מתחילים ואחר כך לבכות על נוזל שאודה [על משקל חלב שנשפך]...

 

אני בינתיים משחק עם הצעצוע הפשוט שנראה כמו סיגריה רגילה שהזמנתי מDX כבר שבועיים והפסקתי לעשן אחרי 26 שנה של שתי קופסאות נובלס ביום בבת אחת. זה התחיל כבדיחה, אבל הצעצוע הזה פשוט שינה את חיי. עכשיו אני צריך להסתובב עם מטען ובקבוק מילוי לכל מקום וזה הופך להיות לא מעשי. אני לא רוצה לחזור לעשן בשום אופן והברירה היחידה שלי היא לעבור לדבר האמיתי והרציני יותר, אז מאיר ידידי, או כל מי שיש לו סבלנות :) אם תוכלו לסייע בסוגיה הזו- אני יותר מאודה לכם.

 

אז תודה מראש וחג שמח וכשר לכולנו.

×
×
  • תוכן חדש...