Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסוי איכותי לרכב - מהיכן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת, אני כבר אובד עצות. יש כל מיני סוגים, רק שאני ממש לא יודע איזה עדיף. אני רוצה כיסוי שלא יקרע אחרי יומיים, יחזיק טוב, יכסה כמו שצריך את הרכב (לא משנה העלות) ויהיה איכותי ושיעשה את עבודתו כמו שצריך (הכיסוי האחרון לא תיפקד). כמו כן, יש כזה דבר כיסוי 4 עונות? :roll: (איך הוא מגן בגשם?!).

עזרה בבקשה, לפני שהאוטו החדש מגיע :|

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כן, יש כיסוי שנקרא "4 עונות", לי יש אחד כזה של "פוגל" כבר שנתיים ואני מאוד מרוצה. הבד לא מראה סימני עייפות ועושה את העבודה טוב. יש גישה נוחה לדלת הנהג ע"י רוכסן באם יש צורך.

לגבי הגנה מגשם, זה לא זה. בפרסום כתוב שהוא דוחה מים, אבל בפועל, אם יש טל בלילה, בבוקר כשאני מסיר את הכיסוי הרכב לא יבש.

מעבר לכך, אני ממליץ.

פורסם

זה העניין, (כנראה אני חי בלהלהלנד) שאני לא רוצה למצוא טל על הרכב כשיש עליו כיסוי. אין כזה מצב, הא? :|

רנו5, יש לך לינק לאחד כזה? (סתם להביא דוגמא).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כן בבקשה שומכאר. בלינק האחרון של ebay יש שם כיסוים איכותים.

אני לא יודע איזה סוג הרכב אבל הכיסוים בארץ לעומת חו"ל ההבדל הוא ששם יש כיסוים 3 שכבות עד 7 שכבות הגנה אפילו.

והם ממש עמידים לגשם לעומת הכיסוים בארץ.

כמו הכיסוי בלניק של הסרטון ביו טיוב.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=car+cover+5+layer&_sacat=0

http://www.ebay.com/itm/5-LAYER-CAR-COVER-INDOOR-OUTDOOR-WATERPROOF-BREATHABLE-LAYERS-FLEECE-LINING-5343-/180734664498?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2a14a01f32&vxp=mtr

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

תשכחו מפוגל.

היו התאחדו בעבר עם VOLTA (של המצברים), ועכשיו התנתקו מהם. דיברתי עם פוגל עצמם, העבירו אותי לכל מיני מספרים מאחד לשני כדי להגיד לי איפה אני מוצא חנות בסביבה שלי שמוכרת כיסוי שלהם. בסוף שלחו אותי לקירבי ולהם אין מושג על מה אני מדבר.

עוד לפני הקניה השירות לא משהו...

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

את הכיסוי של פוגל קניתי לפני שנתיים בפסח אצל "הפרסי" בת"א, כי שם הייתי בחג. היה מוטבע על הכיסוי לוגו של פוגל. חזרתי אחרי החג לי-ם והסתבר שהמידה לא תואמת לגולף החדשה, שקצת "התנפחה".

חזרתי לת"א, והסתבר שאין את המידה שאני צריך. אמרו לי שיבדקו איפה בירושלים אני יכול להחליף את הכיסוי. חזר אלי אחרי כמה ימים, אמר שדיבר עם הסוכן שמשווק, ושאני יכול לגשת לסניף של וולטה בתלפיות בירושלים ולהחליף. הגעתי, החלפתי, והפעם הכיסוי החדש היה כבר עם לוגו של וולטה.

אני כן חושב שהכיסוי הנ"ל שווה קניה, למעט הנושא של הלחות, למי שזה לא מהווה בעיה.

פורסם

אכן על הכיסוים של פוגל יש לוגו של VOLTA,לי יש אותו כ 10 חודשים בנתיים אין קרעים,עבר שטיפה אחת,יש לו 3 נקודות קשירה לכן הוא לא עף ברוח,לפני זה היה לי כיסוי עם כמה שכבות לא היה נוח לעבוד איתו,הוא כבד יותר וכשיש רוח יותר קשה לתפוס אותו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...