Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין להחליף את הפנסים הראשיים שלי, מכיוון שהם עכורים וגם נוצרו עליהם מין סדקים מוזרים מהחלק הפנימי. חשוב לציין שלא נכנסים מים או משהו מהסדקים.

ניתן לנסוע איתם עוד, אך חשבתי להקדים תרופה למכה ולא לחכות עד לרגע האחרון כשהרכב לא יעבוד טסט.

בכל אופן לאחר בדיקה התברר לי שרוב המוכרים מחזיקים פנסים חליפיים של חברה טאיוואנית בשם DEPO. האם הם נחשבים לאיכותיים? (זוג עולה באיזו ה1000 ש"ח) או שאולי עדיף מקוריים מפירוק בהנחה שיהיו במצב טוב?

פורסם

הפנסים האלו של DEPO באיכות גרועה אני ממליץ להתרחק!

עדיף פנסים מפירוק ולשים לב שאתה מקבל מקורי...

פעם ב"המאגר" הביאו לי פנס גם מפירוק וגם חליפי במחיר לא זול גם..

פורסם

למה שלא פשוט תנקה אותם?

יש ב"דביק" בפורום מדריך מעולה לתיקון עכירות בפנסים.

עבד בהמון רכבים, אין סיבה שלא יעבוד גם אצלך.

מגאן 265

פורסם

אני חושב שהם בוש משום שראיתי את אלה דמוי VALEO והם לא מתאימים. בכל מקרה שלי עם כיוון חשמלי. (המנוע כיוון מלבני)

כנראה אבצע את הליטוש שמתואר כאן, הבעיה שזה לא יעלים את הסדקים שהופיעו שם. (הם שם כבר כמה שנים ואין לי מושג ממה הם)

20120315_165133.jpg

• ספונסר פורום
פורסם

הפנסים הראשיים של חברת DEPO הם ברמה נמוכה ביותר

אני בדרך כלל ממליץ למי ששוקל לקחת את הסחורה הזאת להישאר עם הישן שיש לו

כי הוא בטח יותר טוב מהחיקוי העלוב הזה .

כשאתה קונה פנס של החברה הזאת אתה בדרך כלל מקבל אותו ערום ללא נורות וללא

מנוע הכיוון של הגובה . וכשאתה מנסה להעביר את מנוע הכיוון הוא מתחיל להתפרק .

פנסים חליפיים של בוש או וולאו או ההלה הם זהים למקוריים ולא משנה איזה מהיצרנים

האלו אתה מוצא הם כולם מתאימים ואיכותיים .

לפולו היותר חדשות 2006 ומעלה, פנס מקורי עולה בחברה מחיר סביר של 610 שח

לפני מעמ ליחידה ,והוא מגיע מושלם כולל נורות ומנוע הכיוון .

שווה לבדוק מחיר בחברה לגבי הדגם של 2003 .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אל תיגע ב DEPO יש לי איתם ניסיון גרוע מאוד

בכל מה שנוגע לכניסת מים ולחות לתוך הפנס או ששכבת הלכה מתקלפת אחריי שלושה חודשים.

עדיף ליטוש לישנים או לקנות מפירוק או להשקיע על מקוריים!

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

הניסיון שלי עם DEPO ורכבי PSA דווקא חיובי - ואצלי בקסארה שמתי לפני שנתיים בדיוק 2 פנסים של DEPO והם עושים עבודתם נאמנה (אתה מוזמן לראות).

הפנסים מגיעים עם הכיוון החשמלי (פנימי), הגימור שלהם טוב והכיוון החשמלי + אלומת האור מצויינים ומדוייקים.

עוצמת האור של הפנסים מעולה ואלומת האור שלהם מאוד מדוייקת, גם אחרי שנתיים שימוש.

המחיר (ברוטו פר פנס) דאז היה כמחצית ממחיר של פנס מקורי, ובאמצעות הנחה נוספת שקיבלתי קניתי 2 פנסים חדשים בהרבה פחות ממחיר של פנס מקורי אחד.

גם ב 206-ים שנתקלתי עם פנסים כאלו, הם שרדו מצויין והגימור החיצוני שלהם החזיק לא פחות טוב מפנסים אחרים (מקוריים) שראיתי - וזה היה אחד הדברים ששמתי עליהם דגש לפני שהחלטתי לשים את התחליפיים הללו. בדיעבד, החלטה מצויינת.

הפנסים של TYC, לעומת זאת, הם עלובים ברמות קשות ומהם צריך להתרחק כמו מאש.

במקרה שלך - אגב - צריך רק ללטש את הפנסים כי הם עדיין טובים.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה רבה על התגובות.

עדכיון- בדקתי מחיר ב'צמפיון, והם אומרים שיש 2 דגמים. VALEO וBOSCH .

VALEO עולה 630 אם אני לא טועה וBOSCH 1080. לדעתי אצלי מותקן כרגע הBOSCH כמו שציינתי (הפנס מקורי , אין עליו סמל יצרן לכן קשה לדעת).

יש דרך לוודא ב100% שאכן זהו הפנס? למה כולם אומרים שיש 2 דגמים?

פורסם

הכול אותו דבר חוץ מאשר תהליך ההרכבה והפירוק של המנוע לכיוונון גובה האלומה והמנורות.

אצלך ייתכן שהפנסים תוצרת HELLA או תוצרת “AL -Automotive Lighting

האם יש מק"ט על הפנס ?

מצורפת תמונה.

Valeo.JPG

N94-10338.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם

לא ניתן לראות מק"ט על הפנס, וגם לא סמל של יצרן.

הפנס לא נראה כמו בתמונה (אף אחת מהן) אבל נראה לי שהבנתי מה הולך, תקן אותי אם אני טועה.

כל הפנסים יתאימו אבל. יש סוג שמגיע עם מנוע חשמלי מובנה כמו אצלי (כנראה מה שקוראים לו דגם בוש) והמנוע לא ניתן לפירוק (לפחות זה לא נראה כך) , וסוג שני (כנראה הדגם VALEO) שבו המנוע ניתן לפירוק ולכן הפנס מגיע ללא מנוע. אם רוכשים את הדגם השני כנראה צריך לרכוש בנפרד מנוע.

אני מניח שבפועל אם רוכשים את הדגם הראשון מקבלים גם כן פנס של VALEO אבל כנראה שעם מנוע מורכב ולכן גם המחיר.

זהו השרטוט של הפנס שיש לי, ניתן לראות שמופיעים שם 2 סוגי מנועים כנראה לשני סוגי הפנסים

head.jpg

• ספונסר פורום
פורסם

לפני שאתה גוזר את דינם של הפנסים למוות אני הייתי מנסה להתייעץ עם בעל מקצוע כגון קארבון סטודיו, אולי הוא יצליח לסדר אותם.

אם אתה מתעקש על החלפת הפנס אז אל תתפשר על האיכות, אני הייתי מנסה לאתר פנס מקורי משומש מפירוק במצב טוב.

פנה לספק החלפים TG PARTS ותבדוק אתם עלות של פנס מפירוק.

פורסם

דיברתי כבר עם TG PARTS ואין להם פנסים כאלה. בנוגע להחלפה עוד לא החלטתי סופית מה לעשות אני פשוט מנסה להבין מה הולך שם.

בכל אופן אני סוטה קצת מהנושא, המנוע כיוון הזה בכלל לא עובד אצלי, (אף אחד מהפנסים לא זזים) כבר הרבה מאוד זמן למען האמת. מישהו יודע מה יכול להיות מקור הבעיה?

• תוכן חדש...