Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רשימת רכבים חלקית במבצע הנוכחי:

פולו

איביזה

סריון

גטס

איגניס

יאריס

פאביה

לנסר

YRV

כל דגמי פיאט לרבות מריאה.

השקלול מתבצע מול הרכב עצמו בשקלול יד וק"מ השכרה/ליסינג למודלים 06 ומטה.

נסיעות מבחן ניתן לבצע גם אם לא פותחים הזמנה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם פג'ו 306 שנת 98 יד 2 פרטית, נכללת ברשימה.

הציעו לי עליה באמת מחירון +5%. לצערי לא משקללים גם קילומטרז' למחירון.

רק חבל שהמחירון האמיתי של רכבי פיאט מגוחך :/.

בנוסף גם לי הציעו נסיעת מבחן בתיאום טלפוני כאשר הרכב יגיע לסוכנות, בלי שום קשר לפתיחת הזמנה.

פורסם

פג'ו 306 לא נכללת במבצע באופן פרטני.

ישנם רכבים ספציפיים שבשל מצבם מקבלים את אותם התנאים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אתה בעצם מוסר את הפיג'ו שלך בחינם.

תמתין עוד קצת, הרכבים האלה יגיעו לאוטו דיל.

גרנדה פונטו שנמכרת ב-100K, תימכר באוטו דיל ב-79K. זה מה שהיה עם הגרנדה שקנה אבא שלי.

אז אתה בעצם מסבסד רווח של 21K, ועוד אומר תודה שמקזזים לך ממנו 10K שזה בטח מה ששווה הפיג'ו שלך.

תחכה שהרכבים האלה יירשמו כיד 1, דרך ליסינג או אוטודיל, תקנה אחד מהם ותמכור את הרכב שלך בצורה פרטית.

פורסם
אתה בעצם מוסר את הפיג'ו שלך בחינם.

תמתין עוד קצת, הרכבים האלה יגיעו לאוטו דיל.

גרנדה פונטו שנמכרת ב-100K, תימכר באוטו דיל ב-79K. זה מה שהיה עם הגרנדה שקנה אבא שלי.

אז אתה בעצם מסבסד רווח של 21K, ועוד אומר תודה שמקזזים לך ממנו 10K שזה בטח מה ששווה הפיג'ו שלך.

תחכה שהרכבים האלה יירשמו כיד 1, דרך ליסינג או אוטודיל, תקנה אחד מהם ותמכור את הרכב שלך בצורה פרטית.

לא כל הפיאטים מגיעים לאוטו דיל בלמעלה מ 80 % הנחה, בדיוק אגב כמו יצרנים אחרים שפעם תמצא את המכוניות שלהם אצל סוחרי הטרייד אין ופעם לא.

פורסם

ראיתי שם גם גרנדה, גם פנדה, גם פיורינו, גם דובלו. מה נשאר? פונטו איבו? פיאט 500?

אני בודק מדי פעם את המלאי כדי לראות, לפעמים טוב לדעת מתי יש מבצע ואז חברים\משפחה קונים.

שלא תבין לא נכון - אני לא נגד רכבי פיאט אלא להיפך. אני קונה אך ורק אותם! אני הצרכן מספר 1 שלהם בארץ, למעט בחור בשם גיא127 מפורום אספנות שמחזיק 7 פיאטים ישנים בבית.

פשוט אני לא רואה סיבה לשלם 100K על פונטו איבו, או 85K על גרנדה ידנית 1200.

אם מוכרים קליאו 1.2 ידני ופאביה 1.2 ידני ואיביזה 1.2 ידני במחיר של 70K, אז בטח שאין סיבה שדווקא פיאט, שידועה ברכבים זולים יותר, תמכור באקסטרה 15K סתם כי בא ליבואן להפגיז במחיר.

אם הם היו מראש מוכרים את הרכבים האלה במחיר נמוך, לצורך העניין 65K לגרנדה פונטו 1.2 ידני, הם היו שוברים את השיניים לכל הרכבים האחרים.

פורסם
ראיתי שם גם גרנדה, גם פנדה, גם פיורינו, גם דובלו. מה נשאר? פונטו איבו? פיאט 500?

500 כמעט תמיד יש להם. גם עכשיו יש שמה מלאי של 500 חדשות 0 ק"מ.

פורסם

אולי זו הסיבה לגידול המדהים במסירות פיאט 500 בחודשיים האחרונים :lol: בטח לכל הקונים המאושרים קוראים מומי דהן, שהוא במקרה איש המכירות באוטודיל חיפה...

(מעלה תהיות, מי בדיוק מקבל כסף בסמל"ת ועל מה)

פורסם

אני בודק מדי פעם את המלאי כדי לראות, לפעמים טוב לדעת מתי יש מבצע ואז חברים\משפחה קונים.

שלא תבין לא נכון - אני לא נגד רכבי פיאט אלא להיפך. אני קונה אך ורק אותם! אני הצרכן מספר 1 שלהם בארץ, למעט בחור בשם גיא127 מפורום אספנות שמחזיק 7 פיאטים ישנים בבית.

פשוט אני לא רואה סיבה לשלם 100K על פונטו איבו, או 85K על גרנדה ידנית 1200.

אם מוכרים קליאו 1.2 ידני ופאביה 1.2 ידני ואיביזה 1.2 ידני במחיר של 70K, אז בטח שאין סיבה שדווקא פיאט, שידועה ברכבים זולים יותר, תמכור באקסטרה 15K סתם כי בא ליבואן להפגיז במחיר.

אם הם היו מראש מוכרים את הרכבים האלה במחיר נמוך, לצורך העניין 65K לגרנדה פונטו 1.2 ידני, הם היו שוברים את השיניים לכל הרכבים האחרים.

אחד מהסוכנים של פיאט פנה אליי בהודעה פרטית לגביי מה שכתבתי (שלא קיבלתי נסיעת מבחן וכו'),

אז לא התביישתי, ואמרתי לו בפרצוף: לא פלא שאתם לא מוכרים כמעט, עם המחירים המופקעים שלכם ואם זה השירות המחפיר שלכם. (נסיעת מבחן אחריי הזמנה?! איפה נשמע דבר כזה!)

דוגרי, מה נראה להם - פיאט 1.4 חלשלשה ב95-96 אלף ש"ח?

אני יכול לקנות במחיר הזה מכוניות אוטומטיות הרבה יותר חזקות או ידניות טובות, בחריגה קלה אפילו משפחתית ידנית כמו פוקוס או I30...

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בקצב הזה סמל"ת יהיו מקום אחרון במכירות. תראו מה קרה לקיה מאז שעבר ליבואן רעב...

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אם מוכרים קליאו 1.2 ידני ופאביה 1.4 ידני ואיביזה 1.4 ידני במחיר של 70K, אז בטח שאין סיבה שדווקא פיאט, שידועה ברכבים זולים יותר, תמכור באקסטרה 15K סתם כי בא ליבואן להפגיז במחיר.

תיקנתי לך.

:mm_yeah:צודק.

12345

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
בקצב הזה סמל"ת יהיו מקום אחרון במכירות. תראו מה קרה לקיה מאז שעבר ליבואן רעב...

אאל"ט יש קשרים משפחתיים בין (בעלי) היצרן לבין (בעלי) היבואן...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...