Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ויש עצירה של כשעה בדרך?

פשוט אין לי מושג מתי יש פקקים בכביש החוף/כביש 6, והייתי מעדיף להימנע מהם.

לפי גוגל מפות זמן נסיעה אוטופי(קרי אין פקקים וכל הרמזורים ירוקים) הוא כ 5 שעות, כמה זמן זה ייקח במציאות הארצישראלית?

תודה.

פורסם

במרבית נסיעותיי הפקקים בכביש 6 הם בעיקר בבוקר (בין 7וחצי ל9) ואחר הצהריים (בין4 ל6).

לא יצא לי לעמוד יותר מדי בכביש החוף,וגם זה היה בשעות שונות ולא קבועות.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

נסעתי לפני חודשיים מחדרה לאילת.עליתי על כביש 6 במחלף ניצני עוז עד סופו, והמשכתי דרך כביש הערבה.יצאתי ב8:00 עשיתי 2 עצירות בדרך (כ-45 דקות) ונתקעתי בפקק של כחצי שעה בכביש 6 בגלל תאונה.הגעתי לאילת ב13:45.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

אני עושה את הנסיעה הזאת כל הזמן.

לוקח בזמן מהיר 4:15 שעות.

זמן סביר 5 שעות קח בחשבון עוד הפסקה.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

תודה לכולם, זה אכן נופש ולא פגישה חשובה.

נצא מהבית ב7, גם ככה רגילים לקום בשעה הזו לעבודה :wink:

פורסם

תביא בחשבון שני דברים:

1. מהציאה מחיפה עד האזורים העמוסים בכביש 6 יש לך 1-1.5 שעות נהיגה, כלומר אם תצע ב-06:00 תגיע לאזור העמוס בדיוק לקראת הפקקים ואף בשיאם.

2. מרחק הנהיגה שעליו אתה מדבר מצריך 2-3 הפסקות. אישית נהגתי מאילת לחיפה גם עם הפסקה אחת, וזה ממש לא מומלץ. לכן עליך להוסיף עוד 1.5-2.5 שעות להפסקות - לדעתי אחת באזור ב"ש (אפשר גם תחנת המנוחה הדרומית של כביש 6), אחת במצפה רמון (או צומת הערבה\חצבה\עין יהב, אם אתה נוסע דרך כביש הערבה) ואחרונה באזור קטורה\גרופית\יוטבתה. אם אתה נוסע דרך מצפה רמון הפד לתדלק שם, למרות שהתחנה יקרה, תחנת הדלק הבאה נמצאת בקטורה, מרחק כ-150 ק"מ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תודה לכולם, זה אכן נופש ולא פגישה חשובה.

נצא מהבית ב7, גם ככה רגילים לקום בשעה הזו לעבודה :wink:

זה במקרה הנופש של הסטודנטים?

פורסם
תביא בחשבון שני דברים:

1. מהציאה מחיפה עד האזורים העמוסים בכביש 6 יש לך 1-1.5 שעות נהיגה, כלומר אם תצע ב-06:00 תגיע לאזור העמוס בדיוק לקראת הפקקים ואף בשיאם.

2. מרחק הנהיגה שעליו אתה מדבר מצריך 2-3 הפסקות. אישית נהגתי מאילת לחיפה גם עם הפסקה אחת, וזה ממש לא מומלץ. לכן עליך להוסיף עוד 1.5-2.5 שעות להפסקות - לדעתי אחת באזור ב"ש (אפשר גם תחנת המנוחה הדרומית של כביש 6), אחת במצפה רמון (או צומת הערבה\חצבה\עין יהב, אם אתה נוסע דרך כביש הערבה) ואחרונה באזור קטורה\גרופית\יוטבתה. אם אתה נוסע דרך מצפה רמון הפד לתדלק שם, למרות שהתחנה יקרה, תחנת הדלק הבאה נמצאת בקטורה, מרחק כ-150 ק"מ.

איך הגעת לזה?

לכביש 6 מגיעים בערך אחרי חצי שעה, אולי פחות, עם הגשר החדש שנבנה שמחבר בין יגור לכביש 22.

איפה בדיוק ישנם פקקים ועומסים בכביש 6, שאפשר לקחת אותם כקבועים?

פורסם

לתדלק במצפה? בשביל מה?

נסעתי כבר כמה וכמה פעמים מת"א לאילת (דרך מצפה) ומדובר בכ33 ליטר דלק גם בנסיעה אגרסיבית+.

עם התוספת מחיפה אולי 42 ליטר בנסיעה אגרסיבית, לפחות בקליאו ספורט. גם זה לא בטוח.

ההמלצה שלי היא תדלוק מלא+בדיקת לחץ אוויר ב5 הצמיגים (פנצ'ר = 15 דקות עיכוב. פנצ'ר + ספייר ריק = התחלה ממש רעה לחופשה!) בערב לפני הנסיעה. חוסך זמן בבוקר. לא לשכוח למלא את הצמיגים לפי "עומס מלא" (פרטים בספר הרכב).

מילוי דלק נוסף באילת ללא מע"מ (מייד לפני הנסיעה חזרה, בהנחה שהדלק שנשאר מההלוך הספיק בשביל להסתובב שם)

לגבי כביש החוף מול כביש 6 - אם רוצים לחסוך בזמן אז כביש 6.

ביום חול לא הייתי רוצה להיות ב8:30 בבוקר באיזור גלילות/מורשה/כביש 4.

לגבי עצירות בדרך:

אם יש 2 נהגים (אתה נוסע לנופש לבד או עם זוגתך?) אז הכי טוב פשוט להתחלף בדרך.

כשאני נוסע לאילת (מת"א) אז היא נוהגת עד מצפה ואני משם עד אילת.

במצפה רק צריך 10 דקות הפסקת פיפי והתמתחות.

מגיעים רעננים לאילת כי כל אחד נהג זמן הגיוני.

אם אתה נוסע מחיפה אז אפשר לתכנן 2-3 החלפות נהגים בדרך, למשל אחת מייד אחרי שנגמר כביש 6, והשניה במצפה.

לא לשכוח שתיה קרה לדרך.

רצוי גם לתכנן איפה אוכלים צהריים, אפשר במצפה במרכז המסחרי אבל אין שם יותר מדי אפשרויות.

אפשר להביא סנדויצ'ים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...