Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלו סקופ למס חדש שיכניס מיליראדים נוספים לממשלה!

מכייון שכניראה אולי יש גבול למחיר שהדלק יוכל לעלות, אני בטוח שאנשי האוצר חושבים כבר עתה על מס חדש שיראה בהתחלה בתור מס חיובי וצודק .

דרך חדשה למס חדש:

א)בשנים האחרונות חל שינוי בטסט השנתי של הרכב וכעת לכולם רשום מד מונה הק"מ בכל שנה.

ב)המציאו נוסחת דירוג לקביעת רמת הזיהום של המכוניות החדשות לפי נוסחא שלדעת רבים דיי מעוותת את מנועי הדיזל המודרניים.

ג)לפי שיטה ב' ניתן ליקבוע גם את רמת הזיהום של מכוניות ישנות יותר ולדרג אותם במדד דומה.

עכשיו קחו את שלושת הסעיפים הקודמים והינה קיבלתם דרך חדשה למסות את הזיהום שאתם פולטים לאוויר כפול מס' הק"מ שנסעתם באותה שנה.

כעת יקחו את הנתונים הנ"ל אנשי האוצר וימציאו נוסחה לקביעת גובה המס(קנס) שבעל הרכב הספציפי בעל דרגם הזיהום הספציפית כפול מס' הק"מ שנסע וזה יהיה המס שיתווסף לנו בחשבונית של תשלום הטסט שישלח לביתנו לפני כל חידוש.

ממבט ראשון המס החדש הוא צודק וטוב באמת, רכב מזהם שנוסע עשרות אלפי ק"מ בשנה ומזהם את האוויר שאנו נושמים צריך לשלם על כך וזה גם יעודד למעבר לרכבים ירוקים יותר ופחות נסועה בזבזנית, אבל -מצד שני המס הזה יהיה בתוספת לכל המיסים המעוותים הקיימים ולא יבוא בימקומם ולאף אחד כבר לא ישאר כסף להחליף לרכב מזהם פחות!

רק דרך חדשה להכנסה עצומה!

להמחשת גובה ההכנסה הנוספת:

בישראל מעל 2.5 מיליון כלי רכב, תחשבו מה תיהיה גובה ההכנסה על האוצר יטיל מס נוסף של כ200 ש"ח ממוצא לרכב לפי דרגם הזיהום והקילומטראז שנסע!

2,500,000*200=500,000,000 בקלות וכל מה שצריך זה עט של 2 שקל לחתום על המס החדש!

_ פקידי האוצר- שהחוק יכנס לתוקף נא זיכרו למי לתת את הקרדיט :wink:

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור אחד שחובב נהיגה זה ממש מבאס וגורם לך לחשוב שנית אם לקחת את הרכב או לא

מתי המצב ישתנה (אם בכלל??)

פורסם

יש שרותים שהם לא הכרחיים לקיום כמו שרותי דת למינהם, אין לי בעיה עם אף אחד, אבל מילארדי שקלים הולכים לשם לטובת מה אני לא יודע ...

הממשלה יכולה לשנות את החשיבה לגבי שוק הרכב, להגדיל הגבלות לרכבים ישנים להפעיל תוכניות גריטה מורחבות, התוצאה תהיה חידוש של הרכבים על הכבישים, העלאת הבטיחות של התושבים והקטנת זיהום האוויר.

אחרי צעדים כאלה לי לא איכפת שיהיו כנסות מהירות כמו בשוויץ (מאוד יקרים).

אנחנו רק נרוויח מזה.

רק מ2 צעדים אלו ההיתיעלות תהיה קולוסאלית.

אם מסתכלים באופן מאקרוסקופי החיים פה לא רעים, הבעיה היא שהכסף מתפזר לכוונים לא ברורים לפעמים יש מערכות שדורשות התיעלות דחופה כמו מערכת צבאית, לדעתי שרותים ציבורים כמו תחבורה צריכים להיות מופרטים לחלוטין, כך גם הנמלים. השביתות המפגרות הללו פשוט מזעזעות את המשק כל פעם מחדש ומנהיגי הועדים שם מתנהגים כמו מאפיונירים טיפוסיים. ראו את גברת "איך שלא קוראים לה" מהרכבת. בושה וחרפה.

אני סטודנט ומשתמש ברכבת יום יום, אבל אני יסבול ויספוג את המחיר של לנסוע ברכב ולהתקע בפקקים שרק יעשו שביתת ענק ויפרקו את קבוצת האידיוטים האלה וישלחו את כולם הביתה. אם היתי נותן למישהו לדאוג לקרונות הרכבת זה בטוח היה לגרמנים ולא לידים החאפריות של הישראלי הממוצע שידביק סלוטייפ וילך לשתות קפה.

הגדלת התחרות היא המפתח לכל, משק בריא זה משק תחרותי, אבל זה לא סוד.

פורסם

אני עובר לסוסים כמו שעשו אבותינו

Cowboy_1024.jpg

אני מחכה שהציבור יעשה לשטייניץ מה שעשו הלובים לקדאפי

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
יש שרותים שהם לא הכרחיים לקיום כמו שרותי דת למינהם, אין לי בעיה עם אף אחד, אבל מילארדי שקלים הולכים לשם לטובת מה אני לא יודע ...

הממשלה יכולה לשנות את החשיבה לגבי שוק הרכב, להגדיל הגבלות לרכבים ישנים להפעיל תוכניות גריטה מורחבות, התוצאה תהיה חידוש של הרכבים על הכבישים, העלאת הבטיחות של התושבים והקטנת זיהום האוויר.

אחרי צעדים כאלה לי לא איכפת שיהיו כנסות מהירות כמו בשוויץ (מאוד יקרים).

אנחנו רק נרוויח מזה.

רק מ2 צעדים אלו ההיתיעלות תהיה קולוסאלית.

אם מסתכלים באופן מאקרוסקופי החיים פה לא רעים, הבעיה היא שהכסף מתפזר לכוונים לא ברורים לפעמים יש מערכות שדורשות התיעלות דחופה כמו מערכת צבאית, לדעתי שרותים ציבורים כמו תחבורה צריכים להיות מופרטים לחלוטין, כך גם הנמלים. השביתות המפגרות הללו פשוט מזעזעות את המשק כל פעם מחדש ומנהיגי הועדים שם מתנהגים כמו מאפיונירים טיפוסיים. ראו את גברת "איך שלא קוראים לה" מהרכבת. בושה וחרפה.

אני סטודנט ומשתמש ברכבת יום יום, אבל אני יסבול ויספוג את המחיר של לנסוע ברכב ולהתקע בפקקים שרק יעשו שביתת ענק ויפרקו את קבוצת האידיוטים האלה וישלחו את כולם הביתה. אם היתי נותן למישהו לדאוג לקרונות הרכבת זה בטוח היה לגרמנים ולא לידים החאפריות של הישראלי הממוצע שידביק סלוטייפ וילך לשתות קפה.

הגדלת התחרות היא המפתח לכל, משק בריא זה משק תחרותי, אבל זה לא סוד.

ראש הממשלה הנוכחי מנסה לשפר ולשנות ,עיני עופר עושה את ההפך ,ככה לא נגיע לשום מקום הגיוני .

פורסם

אני משתדל לא להכנס לזירות שכאלה אך אני אחרוג רק בהודעה אחת כתגובה למס' הודעות שראיתי כאן.

ישראל היא מדינת אשראי ,אנשים חיים מהלוואה להלוואה עם מס' כרטיסי אשראי בארנק.

גודש בכבישים לא מעיד על דבש הוא מעיד על בועה,ברוב המדינות אין אשראי או שיש לך כסף או שאין לך ואז אתה בבעיה.

תסתכלו מסביבכם ותבדקו מה ברשותכם שייך באמת לכם ומה שייך לבנק.

משכורת לא תואמת מחייה :

אם מחר בבוקר אנשים יתאימו משכורת למחייה נטו ללא אשראי ,תראו כמה עניים חדשים יצוצו "עניים מודרנים" (כאלו עם מאזדה חדשה ופלזמה 42 ).

חייתי תקופה יפה באירלנד לפני מס' שנים,חזרתי לארץ עם תובנות לגבי איך מדינה צריכה להיראות ולהתנהג (לכל מי מכם שמכיר את הרפורמות שחוללו שם).

Gn'f'R

פורסם

ערן אינך יודע כמה אני מסכים איתך, לשמחתי לא הטנדר שלי ולא הפרייבט ולא שום דבר שייך לבנק,

גם אין לי אשראי על כן הבנקים שונאים אותי ט'נקס גאד, ומשנת 2001 - 2008 לא היה לי חשבון בנק,

כל הכסף היה מתנהל בבנק הדואר שהיה אז ללא עמלות, גם כיום שאני בדיסקונט, אני לא מתפתה להצעות

המסגרת העלובות והשודדות שלהם, - לא מתאים לי, לא תודה! אני חי ע"פ מה שיש לי, ולא ע"פ מה שאני

רוצה, ואני רוצה המון, אז אני לא נוהג בסילבראדו חדשה כפי שחלומותי הרטובים מראים לי, אבל אני אדם

חופשי מכל שיעבוד לאיזשהו בנק מזורגג, אז אין לי פלאזמה, סלון חדש, רכב חדש, וריהוט יקר, אבל אני

אדם ללא חוב, כל הפרבילגיות האלו לא שוות עבורי אם הן של הבנק, בגלל זה אני גם נמנע מלקחת בית עם

משכנתא, לא רוצה להיות נשוי 20 שנה לבנק מזורגג, יש לי חברים עם 35 אלף מינוס, על מה? על פלאזמה?

על ריהוט אופנתי? על כל מיני שגעונות של האישה? למה כל השאפוני הזה?

חכו שהבועה הזאת תתפוצץ וימכרו מאזדה 3 בסכום של אולי 20K כי השוק יוצף, גם המחירונים של המכוניות

של כולנו ירדו לאפס, אינני רוצה להשמע כנביא זעם, אבל אנשים היום בקושי מחזירים הלוואות וחיים,

ולא רחוק היום שכל זה יתרסק לנו בפנים, אני תודה לאל מחוץ לזה, אך גם אני אפגע מאינפלציה מטורפת שתגיע

הנה כמו רוח רעה וסוערת שמעיפה ומרסקת את כל העומד בדרכה,

זוכרים שבכינו שהדלק כמעט הגיע ל6 שקלים? - זאת הייתה תקופה יפה, כי שטיינץ החולב אומר שזה יגיע גם לעשרה שקלים,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

השירשור הזה שוב הוכיח שחן פרחי הוא מתחרה ראוי לשטייניץ על התואר ה"מנותק מהעם".

אני כבר הגעתי למצב שאני לא אצביע למפלגת ימין, כמו שעשיתי עד עכשיו (לא הצבעתי לליכוד , אבל לא רוצה את גוש הימין בשלטון, נמאס). וכן, משתמש 505, גם לי חשוב בטחון המדינה, אבל אם המדינה תהיה חזקה מבפנים, שום אוייב לא ינצח אותנו. כרגע אנחנו נחלשים כחברה יותר ויותר, צריך לעצור את זה בבחירות הקרובות.

פורסם

אני כבר הגעתי למצב שאני לא אצביע למפלגת ימין, כמו שעשיתי עד עכשיו (לא הצבעתי לליכוד , אבל לא רוצה את גוש הימין בשלטון, נמאס). וכן, משתמש 505, גם לי חשוב בטחון המדינה, אבל אם המדינה תהיה חזקה מבפנים, שום אוייב לא ינצח אותנו. כרגע אנחנו נחלשים כחברה יותר ויותר, צריך לעצור את זה בבחירות הקרובות.

מדינה חזקה מבפנים זו מדינה עם דור צעיר נחוש !!! ללכת להתנדב ליחידות קרביות ,להקים משפחה וצאצאים ,לשרת בהתנדבות במוסדות שונים ,לא להיות תלוי בהורים ,לא לבזבז על שטויות ,להשכיל ,ללמוד,לעבוד ולהרוויח .

עם ביבי יצליח לשבור המונופולים אתה תחיה טוב יותר מבלי לפרנס פנסיות אדירות שאלו שסידרו לעצמם קודם לכן .

עם שרות ציבורי מנופח הדור הצעיר יתקשה להתקדם ,אבל פיטורי השרות הציבורי והשומן המיותר יביאו פיצוץ כלכלי ,לכן אני מהלכים כעת על חבל דק ,כל ספורי האבטלה הנמוכה קשורים בכך שלא מפליטים את השומן הציבורי החוצה .

בשביל להתגבר על זה צריך דור צעיר חזק ונחוש שיתן כוח למנהיג הנוכחי להתגבר על המכשולים ,הבעייה היא שגם הורי הדור הצעיר (חלקם הגדול) ניזונים מפיטמות הממשלה וספק אם הריטואל הזה יכול להפסק .

להגיש את השלטון לשמאל בולשביקי זו התאבדות כלכלית ובטחונית .

פורסם

ומהו שר אוצר "מחובר לעם" ?

זה שפורץ את מסגרות התקציב לכל עבר, בהנחה שמחר יהיה טוב ?

היה לנו שר אוצר כזה, וראינו מצויין לאן הגענו (יורם ארידור).

או אולי שר אוצר שיחלק קיצבאות לבטלנים שלא רוצים לעבוד ?

אני אולי מנותק מהעם, כדבריך, אבל מהרפורמה במס אני מרוויח כיום מאות שקלים בחודש, וכנ"ל 80% מהגולשים כאן.

אבל למה להתפס לקטנות שאפשר לבכות וליילל כל היום ?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
קבלו סקופ למס חדש שיכניס מיליראדים נוספים לממשלה!

מכייון שכניראה אולי יש גבול למחיר שהדלק יוכל לעלות, אני בטוח שאנשי האוצר חושבים כבר עתה על מס חדש שיראה בהתחלה בתור מס חיובי וצודק .

דרך חדשה למס חדש:

א)בשנים האחרונות חל שינוי בטסט השנתי של הרכב וכעת לכולם רשום מד מונה הק"מ בכל שנה.

ב)המציאו נוסחת דירוג לקביעת רמת הזיהום של המכוניות החדשות לפי נוסחא שלדעת רבים דיי מעוותת את מנועי הדיזל המודרניים.

ג)לפי שיטה ב' ניתן ליקבוע גם את רמת הזיהום של מכוניות ישנות יותר ולדרג אותם במדד דומה.

עכשיו קחו את שלושת הסעיפים הקודמים והינה קיבלתם דרך חדשה למסות את הזיהום שאתם פולטים לאוויר כפול מס' הק"מ שנסעתם באותה שנה.

כעת יקחו את הנתונים הנ"ל אנשי האוצר וימציאו נוסחה לקביעת גובה המס(קנס) שבעל הרכב הספציפי בעל דרגם הזיהום הספציפית כפול מס' הק"מ שנסע וזה יהיה המס שיתווסף לנו בחשבונית של תשלום הטסט שישלח לביתנו לפני כל חידוש.

ממבט ראשון המס החדש הוא צודק וטוב באמת, רכב מזהם שנוסע עשרות אלפי ק"מ בשנה ומזהם את האוויר שאנו נושמים צריך לשלם על כך וזה גם יעודד למעבר לרכבים ירוקים יותר ופחות נסועה בזבזנית, אבל -מצד שני המס הזה יהיה בתוספת לכל המיסים המעוותים הקיימים ולא יבוא בימקומם ולאף אחד כבר לא ישאר כסף להחליף לרכב מזהם פחות!

רק דרך חדשה להכנסה עצומה!

להמחשת גובה ההכנסה הנוספת:

בישראל מעל 2.5 מיליון כלי רכב, תחשבו מה תיהיה גובה ההכנסה על האוצר יטיל מס נוסף של כ200 ש"ח ממוצא לרכב לפי דרגם הזיהום והקילומטראז שנסע!

2,500,000*200=500,000,000 בקלות וכל מה שצריך זה עט של 2 שקל לחתום על המס החדש!

_ פקידי האוצר- שהחוק יכנס לתוקף נא זיכרו למי לתת את הקרדיט :wink:

השאלה היא כמה כלי רכב עם קרבורטורים כמו שלי יש עוד נותר ? חלקם נגרטו ,חלקם שבקו ,אתה חושב שיש עוד הרבה חוץ ממני ?

ואספני הרכב הקרבורטורי ,כמה כבר הם נוסעים ?

אז ממי תשאב את הסכומים הללו ?

צודק הגולש שמלין על שרותי הדת ,אבל בכדי לבודד את אגודת ישראל ושס צריך כוח לראש הממשלה ,אתה יודע למשל מה יקרה עם יפטרו באחת את כל פקידי עירית ירושלים שנטמעו שם על ידי שס?

היית בעירייה בזמן האחרון ?

היית במשרדי הפנים ושלוחותיו ? אתה יודע מה הולך שם ? אתה מדמיין מה יקרה אם יפטרו שוטרים מיותרים ולא יעילים ? קציני קבע ? עובדים זוטרים ולא חשובים במפעלי הנשק הכושלים ?

יש בעיה ! בכדי לפתור אותה זקוק הנמהיג הנוכחי לכוח אלקטוראלי ,זה יקח שנים ,זה יכאב קשות ,לזה דרוש דור צעיר חזק נחוש פעלתן ונמרץ שמבין את התסבוכת הכלכלית והבטחונית גם יחד .

קבל שאלה ,אני חציתי את השבעים שנה ,מי נותן לי מחר בבוקר עם אני קצת חולה גב ? כעצמאי אין לי גב ,גב יש לכל אלו שלא עבדו עשירית ממני בחייהם משום ששאבו מפיטמות השרות הציבורי ופנסיה שמנה מובטחת להם .

גם לפני 20 שנה כשחליתי הלכתי לעבודה עם חום ,כי ידעתי שאין צחליף ואין פרנסה בטוחה בסוף החודש ,היום לחלק גדול מהעובדים הלא יעילים יש בטחון כפול ממה שלי יש אחרי 54 שנות עבודה קשה .

אבל לי לא היו עיניים גדולות ,לא לפלא פונים לא לארצות ניכר,לא למכוניות מלוטשות ,לכן מצבי מאפשר לי לנשום ,אבל לא עמוק .

מי שמבין את זה מבין הכל !

פורסם
מדינה חזקה מבפנים זו מדינה עם דור צעיר נחוש !!! ללכת להתנדב ליחידות קרביות ,להקים משפחה וצאצאים ,לשרת בהתנדבות במוסדות שונים ,לא להיות תלוי בהורים ,לא לבזבז על שטויות ,להשכיל ,ללמוד,לעבוד ולהרוויח .

עם ביבי יצליח לשבור המונופולים אתה תחיה טוב יותר מבלי לפרנס פנסיות אדירות שאלו שסידרו לעצמם קודם לכן .

עם שרות ציבורי מנופח הדור הצעיר יתקשה להתקדם ,אבל פיטורי השרות הציבורי והשומן המיותר יביאו פיצוץ כלכלי ,לכן אני מהלכים כעת על חבל דק ,כל ספורי האבטלה הנמוכה קשורים בכך שלא מפליטים את השומן הציבורי החוצה .

בשביל להתגבר על זה צריך דור צעיר חזק ונחוש שיתן כוח למנהיג הנוכחי להתגבר על המכשולים ,הבעייה היא שגם הורי הדור הצעיר (חלקם הגדול) ניזונים מפיטמות הממשלה וספק אם הריטואל הזה יכול להפסק .

להגיש את השלטון לשמאל בולשביקי זו התאבדות כלכלית ובטחונית .

האמת, הלך רוח קצת מצמרר, מחזיר אותנו הרבה עשרות שנים לאחור לתקופות לא טובות, אבל מי אני הקטון שאשפוט.

פורסם
האמת, הלך רוח קצת מצמרר, מחזיר אותנו הרבה עשרות שנים לאחור לתקופות לא טובות, אבל מי אני הקטון שאשפוט.

בהנחה שההודעה שלך היא יותר מאשר, כפי שאמרו חכמים, "זריקת חרא", מה מצמרר אותך באג'נדה כזו?

יש לי הרגשה שאתה מגלם את הארכיטיפ עליו נאמר -

How to annoy a liberal? Work, succeed, be happy

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
סתם סקרנות גרידא, את שיטת ספירת הג'יפים שלך הבנתי, איך בדיוק אתה סופר מנגד את המשפחות שאין להן כלל רכב?

אז מה אתה אומר, יש יותר משפחות עם ג'יפים חדשים נוצצים או משפחות שמחוסר תקציב אין להן או נפרדו מהרכב?

הייתי בחרמון השנה והייתי בחורף 2005 באותו חודש (פברואר). ממה שראיתי:

1. הרבה יותר משפחות נוסעות היום בכביש-שטח מאשר לפני 7 שנים.

2. הפקק היה כמעט כפול באורך מה שאומר שמספר המכוניות קרוב להוכפל.

3. כולם נוסעים ברכבים חדשים אפילו אנשים שנראים כמו "עמך". מידי פעם חותכת מהצד איזו לאנטיס ישנה 2002.

4. מחיר הדלק לא ממש מזיז לכל הרבבות ששעטו בדרך לגולן ולחרמון.

5. אההה כן, כמעט שכחתי : להערכתי 80 אחוז מהרכבים היו ליסינג. כנראה שזה קשור לסעיף 4.

• תוכן חדש...