Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*מכונית מאוד מוצלחת!! התנהגות כביש כמו של צרפתיה טרום תקופת המיניוואנים (ע"ע 307).

*מאובזרת יחסית.

*מנוע חזק 138 כ"ס.

מאוחר יותר יכנס guy שמכיר את הרכב הזה מצויין.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

שלום,

לי יש ניסיון של 3 שנים וקצת עם קסארה שני ליטר מ2001. אינני יודע אם בשנת 00 מדובר על לפני המתיחת פנים או אחריה... ככה נראה הדגם אחרי המתיחה:

Xsara_Luxia_T.jpg

וזה הדגם שאליו אני אתיחס. אם כי אני מניח שהשינויים לא גדולים, הפנים בכל מקרה זהה, השאלה האם אין הבדל כל שהוא במנוע.

הרכב יחסית נוח, מאובזר למדי, ג'אנטים, מחשב דרך, מושבים קדמיים מאוד נוחים. הרכב חזק! בעיקר בתאוצות ביניים, הוא מרגיש מאוד מהיר. מעמידה לא במיוחד. ראות לאחור לא מבריקה, מרווח אחורי גם כן לא מבריק. בלמים מעולים! הגה לא מתקשר. הרכב חביב לנהיגה וצריך לקחת בחשבון שיש לתחת שלו נטיה לעוף, וחזק, ברגע שנוהגים חזק בפניות. כמובן שכל זה לא יתרחש בנסיעה רגילה. (תחת עף וכו')

לרכב שלנו היו לא מעט תקלות אבל מדובר ברכב ליסינג שגם לא קיבל טיפול טוב במיוחד ולכן היו גם לא מעט תקלות שחזרו, דבר שלדעתי לא היה מתרחש ברכב פרטי. מצד שני רכבים זהים בחברה הראו אמינות גבוהה למדי. (זהים, 2.0 בנזין). ולכן חשוב לנסות לבדוק את ההיסטוריה של הרכב.

אם יש עוד שאלות אשמח לעזור. בכל מקרה השאלה היא מה הצרכים, אם אתה רוצה משפחתית עם מנוע חזק, היא אופציה מעניינת.

גיא.

פורסם

גם לי היה נסיון של שנה וחצי עם רכב זה

מצטרף לגיא בהמלצה חמה, רכב מצויין נוח חזק ומפנק.

בניגוד לגיא - לי לא היו בעיות כלל עם הרכב והוא הראה אמינות מופלגת.

בהצלחה

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...