Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל מה זה בכלל רשת חכמה, (SMARTGRID )

http://www.youtube.com/watch?v=-8cM4WfZ_Wg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אחרי שקוראים את החוזה, רואים שמדובר לפי דעתי חוזה דרקוני שעלותו לחותם היא בשן ובעין, אין שום סעד ואין שום דרך להתחמק, אפילו רכשת את האוטו מכספך ואינך רוצה את עמדת הטעינה שלהם, הם אלו שצריכים לאשר את העמדה?

מדוע לא מכון התקנים? חברת החשמל? הנדסאי חשמל ? מדוע צריכים את האישור שלהם? האם אני צריך אישור גם כדי לטעון את הפריוס החדשה בעלת כפל טעינה? את הסיטרואן ION, ניסן ליף?.

4800 שקל להזזת עמדה? האם גם חברת חשמל מתקינה פילר חדש, מעבירה חוטים חדשים ? או שמגיע יוסף התקנות חשמל בע"מ ומעביר לי כבל על הקיר עם תעלת אצבע ושם את הקופסא מחדש ולוקח 4800 שקל ?

• תגובות 3.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בחיית זומזום, צוות בטר פלייס, הרי אתם אנשים בדיוק כמונו, לא יכול להיות שאתם כותבים את התגובות האלה ובאמת מצפים מאיתנו לבלוע את זה.

קראו את התגובות שלכם בשירוש, מתחמקות במקרה הטוב ומגוחחות בשגרה.

אני לא מביא דוגמאות כי גם ככה אתם בוחרים למי לענות ומאיזה שאלות להתחמק.

התמחור, החוזה, התנהלות הנציגים פה בפורום, הכל מצייר תמונה עגומה מאוד.

ספר לי על זה !

אני מנסה לקבל תגובה מלומדת למה כרית הצד שלהם לא נפתחה בריסוק עמוד צד.

ביינתיים לא קיבלתי תשובה.

הנה השרשור :

שים לב לשרשור החל מהתגובה הרביעית.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=416800

זמין 8)

פורסם

היי שלום לכולם, סערה קטנה התעוררה היום סביב כתבה בכלכליסט על הסכם השירות שלנו וכמה אנשים העלו את הדברים ושאלו גם כאן בפורום. אז חשוב לנו לעצור רגע אחד ולהסביר את הדברים וכמובן שנשמח לשמוע אתכם ולענות על כל שאלה.

ראשית, חלק גדול מההסכם מוקדש לרמת השירות ואף נועד על מנת להגן על היכולת של הלקוח לדרוש את השירות המגיע לו, ולאפשר לנו, כחברה, להציע ללקוח, כמו גם ללקוחת הבאים אחריואת השירות הטוב ביותר שאנחנו יכולים לתת. (הרי צפוי כי מכונית חשמלית במהלך חייה תעבור כמה וכמה בעלים שונים). ברשותכם נתייחס עכשיו לכל אחת מהטענות המועלות בכתבה.

כל לקוח של בטר פלייס יכול למכור את מכוניתו ללקוח יד שנה בכל רגע נתון.

בכתבה סולפו העובדות ונטען כי בטר פלייס מחייבת התראה מראש של 90 יום לפני המכירה.

ההודעה מראש בכלל נועדה כדי לסייע לנו להתקין במהרה עמדת טעינה אצל הלקוח הבא. תהליך של התקנת עמדת טעינה עלול לקחת זמן, שכן נדרש תכנון, ביקור של אנשי מקצוע, אישורים מועד הבית, תיאום עם חברת חשמל ועוד.

בטר פלייס מתקינה תשתית טעינה לכל קונה מכונית, גם ללקוחות אשר רכשו מכונית חשמלית מיד שניה. לכן אנחנו מבקשים לדעת לפני המכירה מי הוא הקונה, כדי לוודא כי ניתן להתקין אצלו בחניה עמדת טעינה פרטית, ושלא קיימת בעיה בהשגת אישור להתקנה, כמו למשל עיריות אשר אינן מאפשרות התקנת עמדה בחניונים ציבוריים. במקרה כזה אנו נעדכן את המוכר ואת הקונה בבעיה, והם יצטרכו לקבל החלטה בנושא.

כמו כן, אנחנו מסוגלים לסייע למוכר למצוא קונה, כיוון שאנחנו מחזיקים כבר עכשיו במאגר לקוחות שמעוניין לרכוש מכוניות חשמליות מיד שניה. ההודעה המוקדמת תסייע למוכר למצוא את הקונה המתאים.

לסיכום הנושא, ניתן למכור את הרכב בכל עת!

הבקשה למידע לגבי הקונה המיועד, גם היא נועדה לאפשר שירות ללקוחות, ומטרתה היא שנוכל לוודא מבעוד מועד כי הוא אכן יכול לקבל את השירות של בטר פלייס וכי אפשר להתקין אצלו עמדת טעינה.

לצערינו יש מקרים בהם אנחנו לא יכולים להתקין עמדה, נניח במקרה בו ללקוח אין חניה קבועה – במקרה כזה אנחנו נעדכן אותו מראש, ולא אחרי שתתבצע הרכישה. זה בטח עדיף מהמצב בו תמכר מכונית ורק אחכ יגלה הקונה כי הוא לא יכול להתקין עמדה, מה שמונע ממנו בעצם את היכולת לנהוג במכונית חשמלית.

בטר פלייס מספקת על חשבונה ובאחריותה עמדת טעינה והתקנה של עמדת טעינה, בביתו של הלקוח. לשרות זה אין אח ורע לאף חברה בעולם, ואצלנו הוא כלול בחבילת השירות לכל לקוח. .. כאשר לקוח עובר דירה בטר פלייס מסבסדרת ללקוחות את העברת עמדת הטעינה והתקנתה מחדש.

למשל לקוח שעבר לבית פרטי ובחניה שלו כבר קיימת נקודת חשמל, לא ישלם שום תשלום נוסף בגין העברה והתקנה מחדש. לקוח אשר עובר לבית חדש, בו מסיבות שונות, ההתקנה היא מורכבת ומסובכת, ישלם את מחיר ההתקנה בסכום שלא יעלה בכל מקרה על 4,900 ש"ח.

נקבע כי במדינת ישראל טעינה של מכונית חשמלית חייבת להיעשות משקע טעינה אשר אושר ע"י מכון התקנים הישראלי ועומד בסטנדרט התקינה הבינלאומי. תקנה זו נעשתה כדי להגן על ביטחון הציבור ולמנוע כל מיני מקרים של של אילתורים של שקעים חשמליים, היכולים להוות סכנה חמורה לציבור. בטר פלייס מתקינה ללקוחותיה עמדות טעינה תיקניות, אשר פותחו בישראל ועומדות בתקנים הכי מחמירים בעולם, ללא כל עלות לצרכן!

מערכת החשמל הישראלית עומדת בעומסים רבים ביחוד בימי הקיץ החמים, לכן דרשה חברת החשמל מבטר פלייס לפיתוח ייחודי אשר יאפשר לה לווסת את העומסים ברשת החשמל כדי שמעבר למכוניות חשמליות לא יכביד על חברת החשמל בישראל ויאלץ אותה לבנות תחנות כוח נוספות. ויסות זה צפוי לקרות בימי דרישת חשמל קיצוניים ולזמנים קצרים בלבד ויהיה רלוונטי כאשר כמות המכוניות החשמליות אשר יעלו על כבישי ישראל יהיה משמעותי.

חוזה בטר פלייס מעמיס עלינו את כל הוצאות התשתית, התקנה והחשמל, ונותן ללקוח לנסוע במכונית חשמלית הזולה ממכונית דלק, ובעלות קילומטר זולה מעלות קילומטר נסיעה בדלק.

בימים בהם מחירי הדלק העולמיים עולים חדשות לבקרים (רק עכשיו פורסם כי בשבוע הבא יעלו מחירי הדלק לשיא חדש של כל הזמנים), החופש של הלקוח מהתלות בנפט העולמי והמחירים המאמירים, היא יתרון כלכלי אדיר שמספקת בטר פלייס ללקוחות הפרטיים ולציי הרכב בישראל.

הכתב בכלכליסט שכח לציין את האימפקט הכלכלי שיש לעליית מחירי הדלק על המשק הישראלי בכלל, ואת הייתרון הכלכלי למדינת ישראל של היכולת למצוא חלופה לנפט. אנחנו בטוחים שהקורא מבין את המשמעות.

פורסם

נציגי "בטר פלייס", אני מזכיר לכם כי אני עדיין מחכה לתשובות לשאלותי בהודעה מספר 351 בשרשור זה.

גם אחרים מחכים לתשובות.

תודה מראש,

דני

פורסם

נציגי בטר פלייס שלום!

מספר ברורים בקשר להודעתכם האחרונה:

1. נציגי בטר פלייס טוענים: "לקוח אשר עובר לבית חדש, בו מסיבות שונות, ההתקנה היא מורכבת ומסובכת, ישלם את מחיר ההתקנה בסכום שלא יעלה בכל מקרה על 4,900 ש"ח".

השאלה שלי: מי קובע שההתקנה היא מורכבת מסובכת, האם זה נציג בטר פלייס או נציג חיצוני, הרי אם מדובר בנציג בטר פלייס מדובר בניגוד עניינים. מה בדיוק כוללת ההגדרה הלא ברורה "התקנה מורכבת ומסובכת", האם ניתן לעיין במסמך רשמי שלכם שקובע דרגות תשלום של ההתקנה בהתאם לרמות המורכבות והמסובכות ?

2. נציגי בטר פלייס טוענים: "הכתב בכלכליסט שכח לציין את האימפקט הכלכלי שיש לעליית מחירי הדלק על המשק הישראלי בכלל, ואת הייתרון הכלכלי למדינת ישראל של היכולת למצוא חלופה לנפט. אנחנו בטוחים שהקורא מבין את המשמעות."

הטענה שלי: הכתב בכלכליסט צדק לגמרי בכך שלא קישר את פרוייקט בטר פלייס עם האימפקט שיש לעליית מחירי הדלק על המשק הישראלי.

ההשפעה המהותית מקורה בעליית הוצאות הפצת הסחורות על ידי משאיות ועלייה במחיר ייצור הסחורות בעקבות עליית מחירי החשמל, על אלה אין מענה מכיוון פרוייקט בטר פלייס.

בנוסף הנפט הינו חומר גלם ממנו מייצרים מאות מוצרים חיוניים למשק הישראלי. הטענה כי פרוייקט בטר פלייס מביא חלופה לנפט שגוייה לחלוטין.

נכון להיום פרוייקט בטר פלייס מביא פתרון אשר יכול לצמצם בלבד את התלות בדלק, אשר מהווה רק חלק מתוצרי הנפט במדינת ישראל.

תוצרי הנפט כוללים פלסטיק, גומי,ניילון, חומרי סיכה, בדים סינטטיים, צבעים, וכ"ו.

אגב, סביר להניח, כי במבט קרוב על המכונית החשמלית אותה אתם משווקים תראו כי חלק ניכר ממנה עשוי מתרכובות פולימריות מקורן בנפט.

3. טרם התייחסתם לנושא הבטיחותי של הרכב אותו אתם משווקים. אשמח אם תתייחסו לשאלתי הקשורה למבחן ריסוק עמוד צד, בו נראה בברור כי כרית האוויר לא נפתחה.

הנה סרטון מצורף: כשלון כרית האוויר נמצא בדקה ועשרים ושש שניות (1:26)

זמין 8)

פורסם

כאשר לקוח עובר דירה בטר פלייס מסבסדרת ללקוחות את העברת עמדת הטעינה והתקנתה מחדש.

למשל לקוח שעבר לבית פרטי ובחניה שלו כבר קיימת נקודת חשמל, לא ישלם שום תשלום נוסף בגין העברה והתקנה מחדש. לקוח אשר עובר לבית חדש, בו מסיבות שונות, ההתקנה היא מורכבת ומסובכת, ישלם את מחיר ההתקנה בסכום שלא יעלה בכל מקרה על 4,900 ש"ח.

שאלות:

1. מה קורה אם לקוח עבר דירה לדירה בה אין חניה קבועה?

האם אתם תודיעו לו על סיום ההסכם ובעצם תאלצו אותו למכור את הרכב?

2. נובע מהחוזה שבמקרה תאונה בה יש נזק לסוללה, בעצם יש השתתפות עצמית של 750 ש"ח עבור הנזק לסוללה, במנותק מההשתתפות העצמית הרגילה בגין נזק לרכב עצמו שתידרש ע"י חברת הביטוח.

הבנתי נכון?

3. במקרה תאונה בה המכונית מושבתת (אבדן מוחלט, טוטל לוס), נובע מהחוזה שהלקוח יהיה חייב בהודעה מוקדמת של 90 יום לפני סיום ההתקשרות אתכם.

כלומר במקרה כזה בעצם הלקוח ישלם 3 חודשים רצופים כאשר הרכב שלו כבר שוכב במגרש גרוטאות?

אם אני טועה בפרשנות אז בבקשה הפנו אותי לסעיפים הרלוונטיים בהסכם שמוכיחים אחרת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ושאלה טכנית נוספות, הסקרנות, נו...

תוכלו לתת פירוט טכני לגבי מערכת חימום תא הנוסעים ברכב?

האם מדובר בגוף חימום חשמלי פשוט דרכו זורם האוויר? או גוף חימום טבול בנוזל עם "רדיאטור חימום" כמו במכוניות רגילות? או שבכלל יש שימוש במשאבת חום (כלומר מדחס המזגן גם מחמם בדומה למזגן ביתי, ע"י שימוש בברז 4-דרכי)?

פורסם

ושאלה נוספת לעניין השירות - אין התייחסות בהסכם לשירותי דרך וגרירה.

מה העלות ללקוח שנתקע עם סוללה ריקה עבור גרירה לתחנת ההחלפה הקרובה?

(ואל תגידו לי שאנשים לא ייתקעו. אנשים נתקעים גם בלי בנזין ברכב עם טווח של 600 ק"מ, זה עניין של הטבע האנושי הדפוק, זה לא בגללכם)

פורסם
הסיפור של מקורות אנרגיה חלופיים בעייתי מאוד.

שמש ורוח - תחנות הכוח מצריכות שטחים עצומים והייצור משתנה בהתאם לתנאי התאורה ומזג האויר.

גז טבעי - בארה"ב מדובר על תהליך שנקראה fracking - זעזוע ושבירת שכבות תת קרקעיות על מנת להפיקו. יש חשש מגרימת זיהום מי תהום וסביבה, רעידות אדמה ושחרור מתאן לאטמוספירה.

אנרגיה גיאותרמית - בניסויים שנערכו בגרמניה עלה חשש כי התהליכים יגרמו רעידות אדמה.

כנראה שבסופו של דבר האנרגיה הגרעינית היא הפחות מסוכנת, אולם לאור מספר ארועים (הבולטים שבהם הם צ'רנוביל ופוקושימה, אבל היו אי אילו ארועי בטיחות חמורים אחרים) יש רתיעה מטכנולוגיה זו.

בכל זאת, ספציפית לישראל, לאור גילוי מאגרי הגאז הטבעי הגדולים הרי שייצור חשמל מגאז זה בתחנות גדולות יזהם את הסביבה הרבה פחות משריפת דלק נוזלי שישחרר הרבה זיהום במרכזי הערים, וזה לבד מהוה יתרון סביבתי לרכב החשמלי. גם מבחינה כלכלית-ביטחונית יש יתרון, שכן חשמל אפשר לייצר מגאז טבעי ממקורות עצמיים, רכב שאינו חשמלי יש להניע בדלק נוזלי מיבוא.

מבחינת סוגיית התמחור - אף אחד מאיתנו לא יודע מה העלויות האמיתיות של בנית פרוייט תשתית גדול כשל Better Place. בסופו של דבר חבילת התמחיר אמורה לכסולת עלות סוללות, חשמל, רכישת שטחים לתחנות ההחלפה, הקמתן ואחזקתן, החזקת מלאי סוללות חלופיות, ניהול כל הרשת המורכבת באופן מרכזי. אף אחד מאיתנו לא מכיר את היקפן של עלויות נסתרות אלה ולכן לא הייתי שופט אותו על יסוד מידע חלקי בלבד. כמוכן - אם החברה מתחייבת על מחיר קבוע ל-3-4 שנים הרי שהיא צריכה להביא בחשבון מידה מסויימת של עלית מחירי האנרגיה (וזה כולל חשמל לטעינת הסוללות, חשמל לתפעול מערכות השיווק וההפצה דלק לשינוע הסוללות וכו'.

מסוכנת או לא מסוכנת. כ"כ כואב לדעת שיש לנו את מקור האנרגיה הירוק והחזק ביותר בעולם: השמש!!!

ויש לנו טונות ממנה בשנה! ויש לנו שטחים גדולים מאוד שאפשר להקים בהם תחנות כוח סולאריות. בנגב לא חסר מקום ואת זה אנשים שוכחים. הנגב לא מיושב ואת זה אפשר לנצל להקמת תחנות כוח מבוקרות היטב.

לא צריך עוד כור גרעיני בארץ כי זה יצריך עוד כוחות צבא ועוד שמירה ועוד שמירה ועוד הכנות ועוד שמירה וטונות של כסף יזרקו רק על הפעלת המתקנים.

במקום שיפעילו תחנות כוח סולאריות ויחסכו הרבה יותר כספי ציבור על תפעול התחנות וכולם ירוויחו יותר, הן מבחינת איכות הסביבה והן מבחינת עלות החשמל שיוזל(החשמל בארץ יקר בגלל עלות ייצורו היקר, תחנת כוח גרעינית לא תשנה הרבה...).

אני בעד אנרגיה ירוקה ולא גרעינית, עם כל הכבוד אני מעדיף לישון בשקט....

מה גם שאיראן גרעינית נותנת את כל הסיבות למה לא כדאי תחנות כוח גרעיניות(סתם על כל מקרה...)

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

החוזה שפורסם מכיל מספר סעיפים מפלים לרעת הצרכן. לדוגמה: סעיף 4.7 "אתה תהיה אחראי כלפי Better Place בגין כל נזק שיגרם לעמדת הטעינה האישית, למעט לנזק שמקורו בפגם בייצור או בפגם בהתקנה או נזק שיגרם כתוצאה ממעשה או מחדל של Better Place" להבנתי, הלקוח יפצה אתכם עקב כל נזק הנגרם לעמדת הטעינה (שלכם ובבעלותכם) גם אם לא נגרם באשמתו.

ולדוגמה אומר שאם מישהו גורם לנזק לעמדה כאשר היא מותקנת בחניית הביניין (בעלת רישום בטאבו על שם הדיירים אך פתוחה) שוכר העמדה ישא באחריות. נו, מילא. אך סעיף זה במשולב עם סעיף 3.1 ("Better Place תאפשר לך לעשות שימוש בעמדות טעינה אישיות שיותקנו בחצריך ו/או במקום עבודתך כמפורט בחבילת שירותי Better Place שתרכוש.") נשמע מפחיד מאוד, להיות אחראי לעמדת הטעינה שנמצאת בחניון פתוח ורחוק? ממש לא סביר לטעמי. (ההצעה שלי, תוסיפו אוטומטית ביטוח בחבילת שירותי Better Place.)

סעיפים 12.1.3 ו12.1.4 מעוררים חשש רב, לתת לכם הרשאה בלתי חוזרת לגישה לרכב השייך לי? לוותר מראש על כל טענה בדבר נזק, עוולה, פגיעה או הפסד שיגרמו לי כתוצאה מכך? לפחות אני שמח כי אין דרישה להשארת ערבון. רגע, בעצם כן.

ישנם עוד אי אלו סעיפים חד צדדים לטובתכם.

סעיף 19 עם כל תת הסעיפים שבו מאלץ אותי לוותר על זכותי לפרטיות, לכבוד מה?

סעיף 25.5. בחייכם, תהיו רציניים. פעם היו בסך הכל מבקשים צ'ק ערבון לסכום מסוים ללא תאריך, בסעיף זה ישנו דימיון לצ'ק הערבון אבל ללא מגבלת סכום.

יש עוד מספר סעיפים חד צדדים לטובתכם אבל אין זה משנה, אני סבור כי רק הסעיפים שהזכרתי יראו מטרידים מאוד לרוכשים פרטיים.

תראו, אני ממש מנסה לא להיות ציני אך תגובתכם האחרונה נשמעת מאוד מוזרה. כרוכש אפשרי לא ממש מענינות אותי הבעיות/המגבלות/האילוצים של חברתכם, אני בסך הכל מחפש רכב. נראה לי תגובתכם האחרונה הייתה מרתיעה אותי (שלא נדבר שעל חוזה כשלכם לא הייתי מעיז לחתום) ושאר רוכשים אחרים.

לדעתי, אתם בחרתם בפיתרון הגרוע ביותר לניצול יתרונותיו של רכב חשמלי (רכבים יקרים, גדולים ובין עירוניים במקום רכבי מיני עירוניים זולים) הוספתם תימחור שערוריתי וכעת אתם גם דורשים חתימה על חוזה חד צדדי. ממש מסקרן אותי לראות כמה רכבים חשמליים יופיעו על הכבישים בשנה הקרובה.

פורסם

כמו כן, אנחנו מסוגלים לסייע למוכר למצוא קונה, כיוון שאנחנו מחזיקים כבר עכשיו במאגר לקוחות שמעוניין לרכוש מכוניות חשמליות מיד שניה. ההודעה המוקדמת תסייע למוכר למצוא את הקונה המתאים.

מי יאמין לסיפור הדמיוני הזה? כבר יש לכם מאגר של מעונינים ביד 2?

הרי אין לכם מעונינים ביד 1 , אז איך יהיו מעונינים ביד 2?

מערכת החשמל הישראלית עומדת בעומסים רבים ביחוד בימי הקיץ החמים, לכן דרשה חברת החשמל מבטר פלייס לפיתוח ייחודי אשר יאפשר לה לווסת את העומסים ברשת החשמל כדי שמעבר למכוניות חשמליות לא יכביד על חברת החשמל בישראל ויאלץ אותה לבנות תחנות כוח נוספות. ויסות זה צפוי לקרות בימי דרישת חשמל קיצוניים ולזמנים קצרים בלבד ויהיה רלוונטי כאשר כמות המכוניות החשמליות אשר יעלו על כבישי ישראל יהיה משמעותי.

הזוי. מי יסכים שישאבו לו חשמל מהמצבר שלו? ואולי בדיוק אז ירצה לנסוע?

חוזה בטר פלייס מעמיס עלינו את כל הוצאות התשתית, התקנה והחשמל, ונותן ללקוח לנסוע במכונית חשמלית הזולה ממכונית דלק, ובעלות קילומטר זולה מעלות קילומטר נסיעה בדלק.

ממש רחמים. מעמיס על בטר פלייס. דמעות נקוו בעיני.

בעברית פשוטה הלקוח משלם עלות ק"מ גבוהה ובכסף שלו בטר פלייס יתנו לו מצבר חשמל ונקודת טעינה.

החופש של הלקוח מהתלות בנפט העולמי והמחירים המאמירים, היא יתרון כלכלי אדיר שמספקת בטר פלייס ללקוחות הפרטיים ולציי הרכב בישראל.

גוזמאות הברון מינכהאוזן. אין קשר למציאות.

הכתב בכלכליסט שכח לציין את האימפקט הכלכלי שיש לעליית מחירי הדלק על המשק הישראלי בכלל, ואת הייתרון הכלכלי למדינת ישראל של היכולת למצוא חלופה לנפט. אנחנו בטוחים שהקורא מבין את המשמעות.

עוד סיפור אלף לילה ולילה, עם הרבה דמיון פרוע.

כנראה שלדעת בטר פלייס אנו לא מסוגלים לחשיבה עצמאית ואמורים לבלוע את כל הסיפורים \ גוזמאות\ בדיות ועוד . (לא למחוק את המיותר. הכל מתאים להם)

יהודה

פורסם

3. טרם התייחסתם לנושא הבטיחותי של הרכב אותו אתם משווקים. אשמח אם תתייחסו לשאלתי הקשורה למבחן ריסוק עמוד צד, בו נראה בברור כי כרית האוויר לא נפתחה.

הנה סרטון מצורף: כשלון כרית האוויר נמצא בדקה ועשרים ושש שניות (1:26)

תקשיב, זה קטע מוזר. לא יודע מה הקטע עם הסרטון שהבאת, אבל בסרטון הרשמי של יורו NCAP הכריות נפתחות גם נפתחות, תראה כאן (גם ב-1:26).

http://www.youtube.com/watch?v=sfx41Fs3Y_A דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ושאלה נוספת לעניין השירות - אין התייחסות בהסכם לשירותי דרך וגרירה.

מה העלות ללקוח שנתקע עם סוללה ריקה עבור גרירה לתחנת ההחלפה הקרובה?

(ואל תגידו לי שאנשים לא ייתקעו. אנשים נתקעים גם בלי בנזין ברכב עם טווח של 600 ק"מ, זה עניין של הטבע האנושי הדפוק, זה לא בגללכם)

אני חושב שהם כבר כתבו את זה בעבר - נציג השירות יזמין ללקוח גרירה ללא עלות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

^ בהחלט קטע מוזר ! :shock:

עשיתי השוואה בין שני הסרטונים, אפילו הסתכלתי על החתיכות פלסטיק הקטנות שעפות באוויר במטרה לגלות אם זה אותו סרטון.

לכאורה אכן מדובר באותו סרטון !

אז למה בסרטון שאני העלתי ראשו של הנהג פוגש את העמוד ובסרטון שלך כרית האוויר נפתחת ? :neutral:

מוזר מאוד.

זמין 8)

פורסם

לא אותו סרטון - אלו מכוניות שונות. אם תסתכל טוב תראה הבדלים (למשל בחוט שמודבק לפגוש הקדמי).

לדעתי, ואני סתם זורק פה השערה, הסרטון הראשון הוא של בדיקה על רכב טרום ייצור שלא הותקנו בו כריות האוויר הצידיות, ובסרטון השני הטעות תוקנה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...