Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

לא יצא לי להיות פה ב1990

מה צריך לקנות לפני שיש לחץ מטורף בחנויות והכל חסר.

אני אתחיל.

טבליות לטיהור מים

סלוטייפ/נייר דבק/איזולירבנד נגד כימיה CHEMTAPE

http://www.google.com/products/catalog?q=CHEMTAPE&um=1&ie=UTF-8&tbm=shop&cid=2074590361254506680&sa=X&ei=4EYsT-mBG5HAswbe7onxDA&ved=0CDkQ8wIwAw

שימורים

מים

תמשיכו בבקשה ככה שלא נשכח כלום ונהיה מוכנים לקיץ נחמד השנה.

פוסט עם כל הלוחיות היפות http://bit.ly/1w7byAl

מנהל קבוצת "לוחיות רישוי יפות" בפייסבוק

זה חתיכת פריק שואו מה שהולך פה
  • תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ONE WAY TICKET ?!

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני אסכים עמכם רק אם אין לכם בבית ערכת אב"כ מוכנה לשימוש.

אז אף אחד לא רוצה לעזור לפרנויד שבתוכי?

פורסם

אם אתה בשוונג,

למיטיבי לכת. פעם מזמן, הסיסמה היתה "המתכונן לא יופתע". בהחלט מאמין בזה.

אני חושב שתיק כזה יותר ריאלי שנצטרך מתישהו. לא עלינו.

וכאן תראה איך הכלב יושב בשקט..

ואם אתה ממש לחוץ, חפש ביוטיוב GRAB BAG או דומיו ויש סרטונים שאנשים נסחפים ושמים המון דברים. בעיקרון צריך עזרה ראשונה ואוכל יבש/מים לכמה שעות. סוללות, פנס, מסמכים, כסף מזומן, והרשימה ארוכה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
אם אתה בשוונג,

למיטיבי לכת. פעם מזמן, הסיסמה היתה "המתכונן לא יופתע". בהחלט מאמין בזה.

אני חושב שתיק כזה יותר ריאלי שנצטרך מתישהו. לא עלינו.

וכאן תראה איך הכלב יושב בשקט..

ואם אתה ממש לחוץ, חפש ביוטיוב GRAB BAG או דומיו ויש סרטונים שאנשים נסחפים ושמים המון דברים. בעיקרון צריך עזרה ראשונה ואוכל יבש/מים לכמה שעות.

אחלה תודה רבה!

אהבתי את התיק היפני,

כן הם באמת חייבים כזה. אצלם זה לא צחוק.

פורסם
ווזלין על בסיס מים.

הבנאדם מדבר על מילחמה ראבק! ואתה שולח אותו להשתעשע עם עצמו :oops:

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא צריך ציוד השרדות יפאני בנפח ומשקל שצריך הובלה על ריאו.

לעומת זאת יש כמה דברים שכדאי שיהיו בבית בלי קשר למלחמה - אלא "על כל צרה". אלה גם דברים שיימושיים שלמעשה נמצאים בשימוש שוטף כך שמחדשים את המלאי. כך גם ציוד חרום כגון פנסים, אולרים או כמה כלי עבודה שממילא כל אחד נזקק להם מדי פעם.

למשל: מזון עם תוחלת חיים ארוכה. שימורים או דגני בוקר למיניהם שימושיים ביום-יום, אבל לא מזיק לקנות כמה קופסאות נוספות במבצעים, אלה ישמשו גם בשוטף וגם כמלאי לשעת חרום. כך גם מים מינרליים. מי שצורך תרופות על בסיס קבוע - רצוי שיהיה לו מלאי לכמה ימים מעבר לאספקה השוטפת.

הסידור היחיד שהכנתי למקרה של צורך בנטישת הבית הוא תיק של "מסמכים חשובים" - עם תעודות קריטיות כגון מסמכי השכלה, מסמכי ביטוח, תעודות מזהות\דרכונים ואולי עוד מסמך שעשוי להיות חיוני, וכן, אם תזקק, התרופות הקריטיות שהזכרתי קודם. יש בכך שני יתרונות: האחד הוא שאתה יודע בדיוק היכן נמצאים המסמכים החשובים ביותר, והשני הוא שאפשר לאסוף את אותם מסמכים בשניות במקרה של בעיה. למשל, מבחינתי, השריפות שהיו בכרמל בשנים האחרונות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פשוט שחק בfallout 3 וקבל משם טיפים.

אם היה לי שקל כל פעם ששמעתי שבקיץ תהיי מלחמה כבר הייתי מהגר לקנדה מיליונר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מבלי לפתוח דיון ארוך יותר מדיי, אני חושב שאם ישראל תהיו זו שתתחיל במתקפה,זה עלול להסתיים לא טוב עבורנו.

וכן,אני סומך על הצבא שלנו,וכן גם האמריקאים יעזרו, אבל זה לא מריח טוב...יש לי הרגשה שכל מדינות יושיטו יד לאירנים וינצלו

את המצב לרעתנו.

לפותח השירשור, חוץ ממקלט במצב סביר,אני לא חושב שצריך משהו מעבר.

פורסם

גש לאחת מחברות האבטחה שבארץ , ובקש לקנות מהם חליפת חומ"ס , זו חליפה כימית כמו שרואים בסרטים.

chemical-suit-thumb19761545.jpg זה הסגנון

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי

• תוכן חדש...