Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקלות

הקרוס שלי הוא קרוס מסדר ראשון בלבד והוא רק נועד לחתוך בין שני האלמנטים ולא מתחת ולא מעל.

הLPADים יבואו אחרי הקרוס שבניתי ויתכן בכלל ואני אשים אותם בתוך הקורות בצמוד לרמקולים, בהתחלה אני בכלל אעבוד בלי LPAD לראות אם באמת יש צורך לאזן בין הרכיבים או שהאיקולציה של הMDSP תהיה מספיק טובה.

לא ימצא חן בעיניי אני פשוט אשים את הLPADים.

מה שתוחם את הסט מלמעלה יהיה הMDSP וכך גם מלמטה (אם כי אפשר גם עם הקרוס של המגבר של הסט).

אז - פלוס של צד ימין של המגבר יחובר במקביל לפלוס של כל אלמנט בצד ימין של הקרוס.

וצד שמאל כנ"ל.

המינוסים יהיו מחוברים במקביל אבל ישירות למגבר. -> תוצאה, אותו הדבר כמו לעשות פיצול מינוסים בתוך הקרוס, זה פשוט חוסך לי הרבה מקום בתוך הקופסא שלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עדכון קטן - הגברה טוב, לא כל כך קטן

:-D

היות ולא הייתי מצוייד במצלמה והייתי רק עם האייפון (3GS) ולא היה מספיק אור - לא יכול כרגע להעלות תמונות.

וובכן איזו הגברה בחרתי?

לסאב - כרגיל, המונובלוק הישן והטוב שלי של JBL מדגם CS300.1 שמספק 200 וואט ב4 אוהם סה"כ.

כרגע הוא יגביר את האאורה NS10 שלי, עבודה שאותה הוא עושה ביד נאמנה ביותר.

אח"כ אני רוצה להביא סאב 8 אינטש, אתם כבר כנראה מבינים איזה, לדעתי המגבר הזה גם יספיק לצורך העניין - ימים יגידו.

אבל - גולת הכותרת היא איזה מגבר בחרתי להגביר את הסט הקדמי?

וובכן חברים, בזמן שרכשתי את הרכב ובזמן שבאהובי שי עשו לי בו את התקנת התשתיות - החלטתי על הדרך גם להתפנק במגבר.

מדובר בסדרת הרפרנס של DLS, מגבר שנקרא RA20

למה דווקא את המגבר הזה? ולמה לא את האולטימייט? הA3 (הגרסא החזקה יותר של הA2)

תיכף אסביר.

קודם כל מדובר במגבר יפהיפה שמשתמש בדיוק באותם הרכיבים של סדרת האולטימייט בעיצוב החיצוני שלו, למען האמת הם מאוד דומים.

מעבר לכך מדובר במגבר מפלצת שמספק 130 וואט לכל אחד משני הערוצים של ב4 אוהם, להערכתי - לא אתפלא בכלל אם מדובר באנדרייטד אבל גם מספיק שהם עומדים בהצהרות ובזה אני בטוח, אני מסודר.

נכנסתי לאתר של DLS ועשיתי שיעורי בית רציניים - סדרת האולטימייט וסדרת הרפרנס מקבלות ביקורות שמיעה זהות לחלוטין בפרסומים של מאמרים שDLS בעצמם מפרסמים.

כשמביטים במגברים רואים שהם אפילו מעוצבים באותו הסגנון ובאותו הגימור.

אבל תמונות מעיים של RA20 לעומת A2 חשפו בפני שדווקא מגבר הרפרנס נראה מסודר יותר, נקי יותר, פשוט יותר -> זה לא אומר בהכרח שום דבר אבל בהתחשב שסדרת הרפרנס חדשה יותר, כנראה שיש לזה סיבה מוצדקת.

לפי מה שזה נראה זו כמעט אותה הגברת ושינוי האדרת הוא מינימלי, ההבדל העיקרי הוא שלסדרת הRA יש מנחתים פנימיים בעוד באולטימייט לא ראיתי את זה - לא שאיכפת לי.

הגעתי למסקנה שפשוט אני לא רואה מה הטעם להשקיע כאן בסדרת האולטימייט, נראה לי מיותר לחלוטין.

וגם אני לא הולך לבנות מערכת היי-אנד בסופו של דבר, גם לא קרוב לזה.

אבל ההגברה - טובה מאוד!

הרמקולים - בעיניי - מצויינים (לא נחשף כרגע, אני יודע, לאט לאט)

אני צריך בשבועיים הקרובים לגשת אל יוסי לעשות דגימת זווית לקורות וכמובן - זמן קצר אחרי זה, להרים את התזמורת (בתקווה שהכל יילך חלק כמובן)

מה במהלך הזמן הזה? היום חיברתי מגברים לפלטה ומיקמתי נקודות חשמל.

במהלך השבוע חיבור חיווט חשמל (צריך לחבר נקודת מינוס כמובן)

המצב שאני רוצה להגיע אליו במינימום זה שהסאב עובד על המונו שלו דרך הפרוססור -> כל השאר צריך להיות תקין.

נעדכן בהמשך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני יודע שעדיין לא העליתי אף תמונה בעצם אבל אני מבטיח לעשות זאת עד סוף השבוע הקרוב.

עדכון!

מזל-טוב וסימן טוב וסימן טוב ומזל טוב ומזל... הפעלה ראשונית של המערכת!

------------------------------------------------------------------------------------------

מה אני אגיד לכם, חיברתי את כל החוטים, הכנסתי פיוז, מדליק את המערכת ו... כלום! נאדה!

חוטף עצבים ומנסה להבין מה קורה -> לוקח רב מודד

יש מתח בכניסות הראשיות בתא המטען, לא רק זה, לקחתי בתור נקודת מינוס בורג לא צבוע שמתברג ישירות לפח - יותר טוב מזה, אין!

מתח תקין 12.8 כבוי ו14.5 מותנע.

בסוף מצאתי שאין לי רימוט! התחלתי לקלל!

פתחתי את הHU ואת הפתחים מסביב לרנו -> איכות בניה מטורפת רק חבל שהכל מתוסבך כל כך, בדרך מצאתי את שקע הOBDII

מצאתי שחיווט הרימוט והRCA היו לא מחוברים בצד של הHU -> אתם לא מבינים כמה חתכים וקללות עפו עד שהצלחתי למצוא אותם ולחבר אותם!!!

עד שגם הבנתי מי נגד מי בכל מה שהולך שם - אלוהים ישמור.

אבל!

מחבר את הכל - מפעיל

ופשוט נשארתי המום מהתוספת האדירה שהאאורה נותן למערכת - אין מילים.

פיונירים חמש ורבע וסאב וופר 10 אינטש.

הפיונירים בכלל על הגברה המקורית של יחידת ראש סינית (ותיכף תבינו איפה ההפתעה כאן)

ושומעים פשוט סבבה! אין לי הרבה מה לאמר חוץ מתסכול גדול -> פוקוס מטורף! רנו עשו כאן עבודה יוצאת מן הכלל.

הסאב מנגן נקי כמעט כמו באוונסיס, למען האמת בדיוק כמו באוונסיס על היציאות האנלוגיות של הCARPC

ואז הבנתי שבאמת, הHU הסיני הזה, זול זול, אבל מבוסס CARPC!

זה לוח אם עם כרטיס קול סטנדרטי בן יומנו וזה אומר, אות אנלוגית נקיה!

אם הייתי יכול רק לתחום את הפיונירים האלה מ90 הרץ אני חושב שבכלל יש סיכוי שהייתי משאיר את זה ככה ודי.

אבל לא!

שבוע הבא הרכב נכנס לECA לדגימת זוויות לקורות ואינשאעאללה :-D או שמיד אחרי זה התקנה או שכבר את המידבאסים וכל החיווט נתקין תוך כדי ורק אח"כ לבוא לקחת את הקורות ולחבר את הרמקולים החסרים.

מה שיהיה יהיה.

אפרופו - הוזמן כבר SA-8 :twisted:

לגבי איך האאורה נשמע כרגע? -> לא יאמן אבל הוא לחלוטין מקדמת הרכב, מכוון מ30 עד 90 הרץ בסלופ 24 עד כמה שזכור לי (עשיתי כוונים ראשוניים לMDSP בעבודה)

הדבר היחיד שאפשר לעשות זה עוד לפתוח לו את הגיין כי הMDSP כנראה חלש יותר מהאלפיין שהיה לי ברכב הקודם.

אבל אני פשוט מ-ב-ס-ו-ט מהתוצאה שיש כבר עכשיו - זה פאקינג משעשע :-D

טוב, העדכון הבא שלי יהיה תמונות של השלב הנוכחי וגם של כל הצ'ופרים שהכנסתי לרכב בתחום הנוחות כמו משענת יד עם בסיס שמיוצר קוסטום עבור מגאן 2 וכרית לתמיכה בראש.

Pioneer TS-X150

פורסם

פיונירים חמש ורבע וסאב וופר 10 אינטש.

הפיונירים בכלל על הגברה המקורית של יחידת ראש סינית

ושומעים פשוט סבבה!

אתה מבין שזו עילה לגירוש מהפורום?

:lol:

מחכים לתמונות ולעדכונים.

מתחדשת*

פורסם

דבר עם איתמר

:-D והוא עוד מנהל פורום :-P

וובכן הנה קצת תמונות (תהיה עוד תגובה אחת עם תמונה תשיעית אם אני לא טועה):

1. HU - למטה כתוב במפורש שזו מערכת מבוססת CARPC מקווה שאני באמת לא טועה כאן.

2. משענת יד שהיא עם תושבת קוסטום מייד למגאן 2 (יש לעוד רכבים למי שמעוניין בפרטים - 100 דולר כולל משלוח)

3. תמונה שמראה עד כמה תא המטען פשוט ענק ברכב הזה - התיבה של הסאב היא 45 ליטר נפח פנימי וקרוב ל60 ליטר נפח חיצוני - בשביל קנה מידה.

4. תמונה בקירוב של אזור הMDSP ביחד עם הISOLATOR שלו. העובדה שכבל הRCA עובר מעל בית הפיוז היא לצערי אילוץ שאני מקווה מאוד שלא יגרום לי בעיות -> לפחות מהסאב אין שום תופעות מוזרות של אודיו (ברור לי שרעש אלטרנטור אני לא אשמע משם).

5. פלטת המגברים - תקריב של הDLS היפהיפה הזה (תמיד הזלתי ריר על מגבר טוב שלהם).

6. פלטת המגברים כולה - הקופסא הלבנה זה בעצם הקרוס - יותר נכון רק חיווט הפלוס של כל הרמקולים בסט הקדמי.

תהנו ותרגישו חופשי לשאול שאלות - באמת מוזר לי שאף אחד לא שואל, לא רואים הרבה שרשירי התקנה בזמן האחרון.

לגבי סידור החוטים - כן, מדובר בפלטה פשוטה, החוטים לא עוברים מלמטה, הדבר היחיד שעשיתי זה לתפוס את החוטים למקומם בעזרת אזיקונים מתברגים -> עוד משהו קטן ונפלא מהשיטתיות של יוסי שיצא לי ללמוד ממנו.

DSC_0026.JPG

DSC_0027.JPG

DSC_0028.JPG

DSC_0029.JPG

DSC_0030.JPG

DSC_0031.JPG

DSC_0032.JPG

DSC_0033.JPG

Pioneer TS-X150

פורסם

ואחת אחרונה חביבה לבינתיים

DSC_0034.JPG

Pioneer TS-X150

פורסם

למה? הייתי צריך לשים אודם על המגבר?

:-D

Pioneer TS-X150

פורסם

למפגש הקרוב בטוח לא אבל למפגש שאחרי זה לדעתי זה חייב להיות מוכן כבר כי אני לחוץ מאוד בזמן לסיים את זה במהלך פברואר תחילת מרץ.

אחרי זה כבר אני לא אהיה פנוי לפרוייקטים כאלה לתקופה מסויימת.

ההפתעות הגדולות יותר לדעתי במערכת הזאת יגיעו רק בשבוע הבא, אתה הולך לאהוב את זה.

Pioneer TS-X150

פורסם

הופה!

טוב - בוא נראה אם יש כאן כבר מישהו שמבין מה הולך להיות הסט הקדמי - מי שיודע, לשתוק בבקשה :-D

באיזה "טוויטרים" לדעתכם אני הולך להשתמש?

שכחתי להפוך את התמונה :)

אני אומר לכם שהזוויות נשמרו דומות לאלו של המידבאסים - כמה מוזר, ככה עובד, רנו עשו שם עבודה באמת טובה במיקומים המקוריים - מצויינת אפילו.

photo.JPG

Pioneer TS-X150

פורסם

הזמנת מידים ב30 דולר ממדיסאונד?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא

:-P:-P:-P

זה מעבר ליכולת שלי :-D

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...