Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיליפ האנטי רול בר בלאון יחסית טוב, הוא 23 ממ, חשבתי בתור התחלה להחליף את התותבים שלו למשופרים+ מוטות מייצבים מתכווננים, ואז לראות אם יש שינוי ופשוט להמשיך משם.

אגב את המשולשים שיפצתי לבד ושמתי בהם תותבים אחוריים של טיטי + קדמיים מפוליארתן והדבר הזה לבד נתן שיפור מסויים בסיבובים.

אז מעניין לראות מה יתן הרול בר :)

פורסם

יש לי b16 אל הלאון, אפשר לשחק גובה וקשיחות, מה שלא תעשה האוטו ישאר קשיח, כמו כן הבולמים המקוריים לא כזה "רכים״.. אם הזמן מתרגלים לטיפה הקשיחות שנוצרה.

ההתנהגות משתנת פלאים.

פורסם

בגלל זה כתבתי שהנוחות לפחות לא תיפגע יותר מדי :)

אני בודק כמה אופציות כרגע מבחינת הבולמים, כנראה שאני הולך על קויילאוברים, רק נשאר לבחור איזה ומאיפה לקנות כי יש לי אופציה גם מחו״ל שאם לא תצא לפועל כנראה שאני אקנה מפיטסטופ

פורסם

בבמוו E30 שלי התקנתי B6 שהם כמו B8 רק בלי הנמכה והשארתי את הקפיצים המקוריים. לא הייתי מעוניין להנמיך.

עוד לפני כן התקנתי אנטירולים עבים יותר מהסטנדרטיים, ואחרי זה החלפתי את הבושינגים של התת שילדה האחורית.

אני לא מכיר את מה שלא ניסיתי, אבל התוצאה היא בדיוק מה שרציתי: רכב שמתנהג נכון בכל מצב, בכל מהירות, אוחז בצורה יוצאת מן הכלל, פגיעה מינימלית בנוחות אבל אפשר אפילו לנסוע מהר יותר מרגיל על כביש משובש.

בעתיד אקנה רק בולמים כאלה.

המחיר שהציעו לי בפיטסטופ על רביעיית ה-B6 הוא יותר מהתקציב שלך - קניתי בחו"ל בשליש מהמחיר שלהם.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לפני יומיים החלפתי את הבולמים בסיאט לאון 2009 1.6 שלי לקווילאוברים של VMAXX ואני חייב להגיד שאיבוד הנוחות לא היה כול כך גרוע כמו שצפיתי ,לקחתי בחשבון שהרכב שלי מגיע עם סט בולמים יחסית רכים אבל השינוי היה לטובה גם בנוחות וכמובן שינוי אדיר בהאחיזה של הרכב.

כמו שאלי מ E&A אמר לפני הקנייה באמת הVMAX נותנים שילוב יפה של אחיזת כבישה ונוחות נסיעה.

אדי

• תוכן חדש...