Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המים של הרדיאטור הם מיים יעודיים, וורודים של קסטרול. אין נזילות או דברים כאלה.

אחת ל 10,000 קילומטר בכל טיפול חסר אולי כוס חד פעמית של מים. - ואני מוסיף.

המזגן במצב קירור מקרר בלי קשר לטמפרטורה של האוטו אבל בחימום הוא מחמם רק אם אני מעמיד את האוטו.

המזגן מחמם מאוד אבל יש צורך שלא ליסוע עם האוטו כדי שלא יתקרר.

באם אני יסע איתו, תוך דקות בודדות המזגן מוציא אוויר רגיל.

מחר אני אבדוק את נושא הטרמוסטט, לפי ששאל אז אני מחיפה.

למישהו יש מושג מה הצפי עלות של טרמוסטט חדש?

יכול להיות מצב שיש לטרמוסטט כיוון (מכני) והעלות לא צריכה להיות מעבר לכוס קפה אצל המוסכניק?

תודה רבה לכולם

לפי התיאור, תרמוסטט תקוע על מצב פתוח\מחורר\מחורץ ו\או לא קיים, בוודאות.

העלות, קצת יותר מכוס קפה אצל המוסכניק...

יחד עם זה, מומלץ לבדוק היטב את מערכת הקירור של הרכב, כי אם ביטלו לך את הטרמוסטט, כנראה שהיתה בעיית התחממות.

אז אל תשים טרמוסטט ותשכח מהענין, אלא תשים לב היטב לחום מנוע ותבדוק מערכת קירור בצורה יסודית. (נזילות וחוסר נוזל קירור, שללת. אז אולי רדיאטור חצי סתום. אם יוצא לך לעשות טיפול טיימינג בזמן הקרוב, תשקול לבקש על הדרך להחליף (או לבדוק לכל הפחות) משאבת מים לחדשה.)

לסיכום הדרשה: לך למוסך לבדיקה. אם התוצאה היא

1. הטרמוסטט תקול ותפוס במצב פתוח. פעל: החלף, ושים עין על חום נוזל הקירור למשך שבוע לפחות.

2. טרמוסטט מבוטל או לא קיים. פעל: החלף, בדוק מערכת קירור במוסך, שים עין על חום נוזל הקירור למשך שבוע, שקול החלפת רכיבים במערכת הקירור לחדשים וטובים. (רדיאטור, צינורות ישנים, מאוורר רדיאטור, משאבת מים)

בהצלחה.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

במידה והטרמוסטט אצלך כמו בפולו שלי, עלותו תהיה 50 שקל לאחד גרמני תחליפי או 180 למקורי, להחליף אתה יכול לבד במידה וזה כמו בפולו 97 ונראה לי שכן, לא תהליך מסובך בכלל ולוקח 10 דקות חבל לשלם על דברים כאלו כסף סתם, כמובן במידה שיש לך קצת נסיון טכני…

• תוכן חדש...