Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים - שיהיה לכם ברור

רכב שלא תטפלו בו טוב או לא טפלו בו במוסך מקצועי, שמכיר את הרכב על כל בוריו

יהיה לא אמין!

רכב שתזרימו לתוכו שמנים לא איכותיים - יעשה לכם את המוות! כ-ל רכב!

אתם לא יכולים לצאת ולאמר שרכב X לא אמין בזמן שהכנסתם לתוכו שמן לא מתאים או שמן מאיכות ירודה ונסעתם על השמן הזה מעל 15KKM!

אתם לא יכולים לצאת ולאמר שרכב Y לא אמין עם הכנסתם לתוכו משאבת מים לא מקורית וזה גרם לבעיות קורוזיה ולחצים בצינורות ואח"כ אתם לא מבינים מאיפה הגיעו לכם סדקים ברדיאטור ועוד אלף דוגמאות שכאלו.

אל תשליכו בין היכולת להזניח רכב לבין רמת האמינות שלו - אתם משחקים כאן רולטה רוסית, זה שלא נהרגתם, מזלכם.

גם בקורולות שלי טיפלתי או בזמן המתאים או בקילומטרז' המתאים - אין אפס, אין קיצורי דרך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי עסקה טובה.

טויוטה הייתה קונה ביוקר, ומוכר ביוקר, ללא הוצאות רבות על תקלות

מגאן אתה קונה בזול, מוכר בזול, ואין לך הוצאות על תקלות בגלל אחריות.

מבחינתי השורה הקובעת היא שאכן לא תמצא כזה רכב, מכזה שנתון, בכזה מחיר.

ההערה היחידה היא שהייתי בודק את הרכב במכון משלי.

תתחדש.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

אני לא מבין למה בכל פעם שמוזכרת מגאן 2008 הטויוטה קורולה עולה לכותרות :-)

בכל מקרה ההשוואה היא קצת מגמתית.

לצורך העיניין, גם לקורולה ישנם ייתרונות והם:

לא צריך אחריות יבואן לשלוש שנים!

מרווחת לא פחות מהמגאן (לפחות לא באופן משמעותי).

צריכת דלק טובה.

שילוב מנוע גיר הטוב ביותר בקטגוריה (לדעתי האישית, נו, אולי אוקטביה טוב יותר), כמובן שאני מדבר על הדגם הקודם (03-07).

נוחה מאוד, לדעתי האישית יותר מהמגאן (נוחות מבחינתי זה לא רק מושב אלא גם היגוי, שילוב מנוע-גיר, זריזות).

איכות חומרים טובה מאשר במגאן (בעיקר בקורולה דור קודם אך גם בחדשה).

איכות הרכב טובה בהרבה מאשר במגאן. תא הנוסעים בקורולה 2003 שלי נראה, נשמע ומרגיש כמו חדש ללא קירקוש אחד, הכל פשוט מוצק (תראה לי מגאן בת עשר שנראית כך).

האחריות במגאן היא תנאי הכרחי ליבואן למכירת מגאן! (לא יודע מוצדק או לא מוצדק, אבל עובדה)

יישור קו עולה ליבואן גרושים, ובכל מקרה, בכל רכישה מורידים מהמחירון באם צריך יישור קו.

בנוסף אלו רכבים מליסינג תפעולי מרובי ק"מ, המחירון המשוקלל לפי יד-2 (וגם זה אופטימי) הוא 45,500 ש"ח למגאן 2008 ביזנס אוט' מליסינג.

אז מה המציאה הגדולה לקנות ב 5K מעל למחירון?! אולי פספסתי משהו? (חפשתי, לא מצאתי מגאן שנת 08 ב- 66K ש"ח..)

מה שבטוח, כל המבצעים האלו מורידים את שוק המגאן הפרטיות אפילו יותר נמוך מאיפו שהוא נמצא עכשיו.

המחיר של מגאן כזו בעוד שלוש שנים יהיה לדעתי באזור ה-20-25K ש"ח, וגם אז יהיה קשה למכור.

לגבי האבזור שקיבלת, אני לא מבין איך זה רלוונטי, אתה קיבלת את זה עקב היותך משרת פעיל במילואים (כל הכבוד!).

אגב, מי מעניק את האבזור (שלדעתי עולה לפחות 3K ש"ח), הצבא או קראסו?

אם קראסו, מה יוצא להם מזה?

אם הצבא, למה רק לרכבי קראסו??

פורסם

חברים, שאלה קצת דחופה למי שיוכל לשפוך אור, אודה!

התקשרו עכשיו מקרסו לתאם מסירה. כשביררתי מה נעשה ברכב, נאמר לי שפילטר ושמן גיר לא הוחלפו מכיוון שלא קיים פילטר שמן גיר ברנו מגאן II ולפי הוראות יצרן אין להחליץ שמן תיה"ל (?!?!)!

האם מנסים 'למרוח' אותי? הבחור טוען ש'במקום' הנ"ל, הם החליפו תושבות תיה"ל שהיו בלויות.

תודה מראש למגיבים!

פורסם

לגבי בארנד - לא יודע בוודאות, משאיר את התשובה למביני עניין מקצועיים ואשמח גם כן לדעת.

לגבי אלון -

תקרא את מה שאני כותב - אני הייתי בעלים של קורולה 2007 במשך 4 שנים אז מן הסתם אני יכול לתת כאן השוואה של אחד לאחד - מנסיון מוכח, נסיון עשיר.

תשובות באדום.

אני לא מבין למה בכל פעם שמוזכרת מגאן 2008 הטויוטה קורולה עולה לכותרות :-)

בכל מקרה ההשוואה היא קצת מגמתית.

לצורך העיניין, גם לקורולה ישנם ייתרונות והם:

לא צריך אחריות יבואן לשלוש שנים! גם בקורולות יכולות להיות תקלות אבל מסכים איתך - הרכבים שהיו לי של טויוטה הראו אמינות מושלמת.

מרווחת לא פחות מהמגאן (לפחות לא באופן משמעותי). מסכים!

צריכת דלק טובה. של המגאן טובה באותה מידה אם אתה מדבר על דגמי 03-07 הם לא כל כך חסכוניים כמו שאתה חושב.

שילוב מנוע גיר הטוב ביותר בקטגוריה (לדעתי האישית, נו, אולי אוקטביה טוב יותר), כמובן שאני מדבר על הדגם הקודם (03-07). כאן אני מסכים בהחלט! נקודת תורפה למגאן לעומת הקורולה.

נוחה מאוד, לדעתי האישית יותר מהמגאן (נוחות מבחינתי זה לא רק מושב אלא גם היגוי, שילוב מנוע-גיר, זריזות). לא מסכים בכלל - הקורולה אכן נוחה אפילו נוחה מאוד אבל היא אפילו לא מתקרבת לנוחות שמפגינה המגאן.

איכות חומרים טובה מאשר במגאן (בעיקר בקורולה דור קודם אך גם בחדשה). לא מסכים - המגאן מבחינת חומרים והרכבה מאוד איכותית ולא נופלת מהקורולה בכלום.

איכות הרכב טובה בהרבה מאשר במגאן. תא הנוסעים בקורולה 2003 שלי נראה, נשמע ומרגיש כמו חדש ללא קירקוש אחד, הכל פשוט מוצק (תראה לי מגאן בת עשר שנראית כך). על זה אני אוכל לענות לך כאשר הרכב יהיה בן עשר אבל - מהיקרות עם מבנה הקורולה ומהיכרות עם מבנה המגאן, אין לי שום חלק מקרקש ואף יותר מכך המגאן יותר שקטה ורכה מהקורולה והפח שלה יותר עבה - אם זאת הקורולה היתה מאוד מאוד שקטה ולא סבלתי בה מקרקושים ורשרושים וקלות הפירוק וההרכבה שלה יותר טובים מאשר המגאן אבל האיכות היא ברמה זהה.

האחריות במגאן היא תנאי הכרחי ליבואן למכירת מגאן! (לא יודע מוצדק או לא מוצדק, אבל עובדה)

האחריות היא הכרחית בגלל השם הרע שיצא לרכב וכן גם בגלל גיר שאורך החיים שלו קצר יותר - אם זאת, מחיר הרכב נמוך יותר, ובנוסף לכך עובדה בשטח - יש לך אחריות, זה הופך את הקערה על פיה - איך שלא תביט על זה.

יישור קו עולה ליבואן גרושים, ובכל מקרה, בכל רכישה מורידים מהמחירון באם צריך יישור קו. המחירים שפורטו בדף הטיפול היו מחירים כוללי מע"מ וגם היו שם הטיפולים הקודמים של הרכב, לא היו שום הבדלים חריגים ברמת המחירים מה שאומר שאתה מניח ולא יודע. אל תטעה.

בנוסף אלו רכבים מליסינג תפעולי מרובי ק"מ, המחירון המשוקלל לפי יד-2 (וגם זה אופטימי) הוא 45,500 ש"ח למגאן 2008 ביזנס אוט' מליסינג. נכון אבל אתה לא מקבל את כל מה שהיה רשום מעלה.

אז מה המציאה הגדולה לקנות ב 5K מעל למחירון?! אולי פספסתי משהו? (חפשתי, לא מצאתי מגאן שנת 08 ב- 66K ש"ח..)

כן פספסת כמעט את כל מה שכתבתי.

מה שבטוח, כל המבצעים האלו מורידים את שוק המגאן הפרטיות אפילו יותר נמוך מאיפו שהוא נמצא עכשיו.

המחיר של מגאן כזו בעוד שלוש שנים יהיה לדעתי באזור ה-20-25K ש"ח, וגם אז יהיה קשה למכור.

נכון - בעלי מגאן 2 פרטיים נפגעים כאן פגיעה אנושה, הם לא יכולים להציע אחריות+הטבות אין מה לעשות המציאות אכזרית, עדיף להם להחזיק את הרכב הזה אצלם עד אשר המבצע על המגאן יגמר או למכור אותו בהפסד - זה מה יש, אלו הם החיים וגם אני אצטרך להתמודד עם מכירת המגאן.

המטרה שלי היא לרכוש את המגאן לתחום אחזקה שנע בין מינימום 5 שנים עד מקסימום 10 שנים - אם אני אצליח להחזיק אפילו 7 שנים הדיל הזה היה סופר משתלם כלכלית.

לגבי האבזור שקיבלת, אני לא מבין איך זה רלוונטי, אתה קיבלת את זה עקב היותך משרת פעיל במילואים (כל הכבוד!).

אגב, מי מעניק את האבזור (שלדעתי עולה לפחות 3K ש"ח), הצבא או קראסו?

אם קראסו, מה יוצא להם מזה?

אם הצבא, למה רק לרכבי קראסו??

צה"ל עובדים עם קראסו ונותנים את ההטבות, קראסו עובדים עם מתקיני בית שעושים עבורם את ההתקנה - מי שמשלם על החבילה זה צה"ל - למה דווקא קרסו? לא יודע אולי הם מציעים עוד הטבות דרך עוד יבואנים?

איך הגעת ל3K שקלים -עריכה - פספסתי אותך כאן - אתה אומר 3K שקלים לפחות.

אתה יודע כמה עולים 4 חישוקי מגנזיום? במינימום 1400 שקלים

יחידת הראש של ROADROVER עולה כ2K ש"ח + תוכנת GPS חוקית שעולה 1K ש"ח - רק כאן זה כבר 3K שקלים.

תוסיף מצלמת רוורס וחיישנים - בוא נאמר בין 500 ל800 שקלים סה"כ

תוסיף לזה משענות ראש עם מסכים שזה לפחות אלפיה נוספת

ואתה מבין שחבילת האבזור הזו לבדה שווה במינימום 6K שקלים ואתה אפילו לא משלם על העבודה שזה גם סיפור לא זול.

לגבי האבזור שקיבלתי - אתה לא מבין איך זה רלוונטי? תגיד - באיזו מדינה אתה חי? ישראל נכון? רוב האנשים כאן עושים מילואים פעיל? כן! עדיין הרוב כן עושים מילואים פעיל למרות המציאות העגומה של אזרחים רבים חסרי חוליות בעמוד השדרה.

זה מאוד רלוונטי לעסקה הזו.

אפרופו - אם אני זוכר נכון - קרסו גם הציגו מבצע טרייד אין לבעלי רנו מגאן בנות 5 שנים ומעלה - הם לדעתי כן היו מודעים למצב של בעלי מגאן פרטיות, זה לפחות פייר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
זו התגובה שהציטה כאן אש - אתם יודעים מה? בואו נכנס לרגע בעובי הקורה.

אין מתנות חינם? צודק - אבל הפעם אני אפרט!

אני משרת מילואים פעיל - לדעתי זה מחיר כבד מאוד לשלם, לעלות על מדים, להכנס לשטחים מסוכנים ולהגן על המולדת בגופי.

תמורת זה צה"ל סוף סוף עשה משהו מדהים והקים את "בהצדעה" שנותן תעודת משרת מילואים פעיל - מה קיבלתי כאן ב"מתנה" על זה שאני משרת מילואים פעיל?

יחידת מולטימדיה, מסכי משענת ראש, חישוקי מגנזיום, חיישני רוורס, מצלמת רוורס.

סוף סוף מישהו בצה"ל הבין משהו ועשה את הדבר הנכון.

אם אתה קורה לזה מתנות חינם כנראה שאתה ילד שעדיין לא הגיע או לצבא או לגיל המילואים - יום אחד אתה תבין שללכת עם רובה על הגב זה לא להיות גבר, זה להיות קורבן של המציאות.

אף אחד לא התייחס לזה .התכוונתי בכלליות למבצעים על הדגם הזה ולא להיותך משרת בשירות מילואים.חוץ מזה ,לפני שאתה מדבר ,האם שאלת לעיסוקי פעם? האם אתה מכיר אותי? .ודאי שלא ,כי אם כן ודאי היית יודע שאני את המדינה משרת 365 ימים בשנה ולובש מדים כל הזמן ,אז אל תתלהם.

נראה אותך עולה על מדים ונפרד מהאשה, משפחה, ילדים ועדיין מרגיש שקיבלת מתנה חינם!

כל יום ,אני עושה את זה ולא תמיד חוזר הביתה ...

לגבי "מתנות החינם" שאתה מקבל במסגרת המבצע -

---------------------------------------

יישור קו מכאני שכולל -

רצועת טיימינג, בלמים צלחות ורפידות חדשים, טיפול גדול, מצבר חדש - כל זה שווה ערך ל3500 שקלים. (מישהו אמר כאן שלרנו עולה לעשות רק טיימינג 3500 שקלים - בולשיט ועוד דוגמא למה שרב סרן שמועתי מסוגל לעשות).

כוון פרונט וליטוש פנסים - תוסיף עוד איזה 800 שקלים

צמיגים חדשים - תוסיף עוד אלפייה

הנחות לשלוש טיפול סיכה בשווי כולל של - 900 שקלים.

א-ח-ר-י-ו-ת יבואן מ-ל-א-ה לשלוש שנים או 60KKM

שוב, אני חוזר - אחריות יבואן מלאה לשלוש שנים

עכשיו

בוא נאמר כזה דבר - אתה יכול לקנות רכב שכזה, שנת 2008 ב45K שקלים פחות או יותר

מה אתה מקבל כאן?

רכב סופר בטיחותי

רכב משפחתי מהמרווחים ביותר בקטגוריה

תא מטען עצום

צריכת דלק שפויה

תחזוקה (כמו שראיתה - ממש לא יקרה כמו שעשו את זה כאן וניפחו את זה לממדים חסרי פרופורציה)

מה אתה לא מקבל כאן?

אבזור בסיסי לוקה בחסר, רכב שלא ממש יודע מה זה להאיץ.

בוא ניקח עכשיו את המתחרה הישירה של הרכב הזה - קורולה (שלא תבין לא נכון היו לי 4 קורולות ואני מכיר את הרכבים האלה היטב)

אתה משלם על הרכב הזה עד 20K יותר במחיר ומה אתה מקבל?

אחריות? לא!

הטבות של יחידת מולטימדיה ואבזור נוסף מסביב? - לא!

חישוקי מגנזיום - לא!

הנחה בטיפולים - לא!

אמינות יותר גבוהה? - לא בטוח בכלל! אבל מהיכרות שלי עם קורולות הלוואי ולמגאן תהיה אמינות שרק תתקרב לזה.

בוא נסכם לרגע

מגאן 2008 אני אשלם 45K לרכב שנת 2008 ואני מקבל אותו מייושר קו לחלוטין ובאחריות, לא צריך להוציא שקל נוסף לשלוש שנים הקרובות.

קורולה ניקח אפילו 2007 - אני אשלם בערך 65K עד כמה שזכור לי ואני מקבל רכב שצפוי להיות אמין מאוד אבל מעבר ל65K כל הוצעה שנדרשת על אבזור או יישור קו אני צריך להוסיף מהכיס שלי.

האם קיבלתי כאן רכב בטיחותי יותר? - ממש ממש לא!

האם קיבלתי כאן רכב מרווח יותר - בערך אותו הדבר.

האם קיבלתי כאן תא מטען גדול יותר? - מצטער, לא!

האם קיבלתי כאן רכב נוח יותר? - ממש אבל ממש לא, אם כי בשבילי זה לא כזה קריטי.

הקורולה תהיה ה-ר-ב-ה יותר זריזה בזינוק - אבל שום דבר מעבר לזה כי במגאן אחרי שאתה עובר את זוועת הזינוק הרכב חזק באותה מידה ומאיץ יפה מאוד.

אז - חסכתי כאן בסביבות ה20K ברכישה.

אז - קיבלתי כאן הטבות ואבזור בסביבות ה15K.

בוא נאמר ואחרי שלוש שנים הרכב עדיין אצלי והלך לי גיר והחלפתי סלילי הצתה - שאלו הן שתי התקלות הגדולות הצפויות במגאן בסופו של דבר - כמה אני אשקיע כאן? 5K שקלים? 8K שקלים?

זה עדיין הרבה פחות מהפרשי המחירים.

זה עדיין הרבה פחות לעומת כל ההטבות ששילמתי.

או קיי נכון - הקורולה שומרת על הערך אבל מצד שני קניתי את המגאן בזול - ברור שאמכור אותה בזול - מה הפסדתי כאן? כלום!

בקיצור - אין מתנות חינם אה? אתה עדיין חושב ככה?

אני לא...

את המתנות האלה אני מקבל בתמורה לכל הטעויות הנוראיות בהתנהלות של קרסו ועל השם הרע שיצא לרכב - בתמורה אני מקבל כאן דיל שקובע תקדים, דיל שאין לו ממש תחרות כרגע בשוק כי אתה פשוט לא תמצא כאלו תנאים.

אם רכב טוב בשבילך זה רכב שמאיץ מהר מ0 ל100 - המגאן לא בשבילך. וזה וקצת אבזור בעצם הדבר היחיד שחסר ברכב הזה...

ותיקח בחשבון שאת התגובה הזו אתה מקבל מבעלים של:

1. מגאן 2008

2. אוונסיס 2006

אתה מקבל את התגובה הזו מאדם שנהג וטעם רכבים כמו אינפיניטי, פורשה 911 משופרת, מוסטנג GT, אאודי A6 4.2 טורבו

כמו שאמרתי היו לי 2 קורולות משלי ועוד שתי קורולות במשפחה הגרעינית - סובארו B4 2010

יש לנו גם מגאן 2007 במשפחה - מאוד מאוד מרוצים ממנה

בקיצור - תענה לי בבקשה עכשיו למה אין מתנות "חינם". כל כך קל לענות בשתי שורות ולזרוע הרס שמבוססות על שמועות חסרות בסיס - הקלות הבלתי נסבלת של הבורות!

אני לא אקנה את הרכב הזה גם לא ב20K .לאשתי (שעוד היתה רווקה) היתה כזו מודל 2003 וכמות המרורים שאכלנו מרכב זה יכולה למלא דפים רבים בקארספורום.כמו שאמר חבר ותיק בפורום זול וז** מתחילים באותה אות ובשניהם תקבל נקניקיה...:-).

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

חברים - שיהיה לכם ברור

רכב שלא תטפלו בו טוב או לא טפלו בו במוסך מקצועי, שמכיר את הרכב על כל בוריו

יהיה לא אמין!

רכב שתזרימו לתוכו שמנים לא איכותיים - יעשה לכם את המוות! כ-ל רכב!

אתם לא יכולים לצאת ולאמר שרכב X לא אמין בזמן שהכנסתם לתוכו שמן לא מתאים או שמן מאיכות ירודה ונסעתם על השמן הזה מעל 15KKM!

אתם לא יכולים לצאת ולאמר שרכב Y לא אמין עם הכנסתם לתוכו משאבת מים לא מקורית וזה גרם לבעיות קורוזיה ולחצים בצינורות ואח"כ אתם לא מבינים מאיפה הגיעו לכם סדקים ברדיאטור ועוד אלף דוגמאות שכאלו.

אל תשליכו בין היכולת להזניח רכב לבין רמת האמינות שלו - אתם משחקים כאן רולטה רוסית, זה שלא נהרגתם, מזלכם.

גם בקורולות שלי טיפלתי או בזמן המתאים או בקילומטרז' המתאים - אין אפס, אין קיצורי דרך.

בעברי שקניתי סובארו DL עם מעל ל300,000 קילומטר הרכב לא עבר טיפול מעולם וגילה אמינות מופלגת .בעלי הרכב טרחו רק מידי פעם למלא מים ולבדוק שמן ואם היה חסר מוסיפים .כלומר יש רכבים יוצאי דופן .גם היום אני מחזיק סובארו ואין על האמינות של הרכב הזה .פשוט אין והחזקתי כבר מספר רכבים בעבר ....

פורסם

או קיי

מקבל בהבנה שאתה איש בטחון - נהדר וטוב לדעת.

לגביי האמינות של הרכבים - תשמע, אני נפלתי עד היום עם שני רכבים מהם למדתי המון.

האחד היה דייהו לאנוס - שהנה מפתיע מאוד, רכב עם מנוע של מאזדה 323 שהיה לא אמין בצורה מטורפת.

בסוף מה התברר? המוסכניק שלי שם שם שמן הכי זול שיש ועל החסכון שלי אני שילמתי ביוקר, הסיפור נגמר בתביעה שלא ממש עזרה לנו לצערי ושלום שלום לרכב ושלום שלום למוסך.

הרכב הזה עבר לידיים של מישהו שהיה גר לידי ושנתיים אחרי שהרכב עבר אליו (תיקנתי את הכל והעפתי את הרכב לקיבינימט) הוא נסע בו ללא תקלה אחת בודדת (הוא ידע על כל מה שקרה לרכב).

------------------

היתה לי פיאסטה 89 תוצרת גרמניה! כן - גרמניה, לא ספרד ולא אנגליה

שנתיים וחצי אמינות מוחלטת - אחרי זה התחילו לי צרות קרבורטור שלא נגמרו אמנם הרכב לא נתקע או משהו כזה ומכרתי אותה.

יכול להיות שהרכב שלכם היה לימון מטורף ויכול להיות שהרכב שלכם לא באמת טופל כמו שאתם חושבים.

אבל מה שאני מבקש ממך זה לא לצאת בהכללות כלפי הדגם - חבל שלא אמרת שאתה מדבר מנסיונך האישי על ההתחלה - זה היה משנה לחלוטין את התנהלות הדברים.

לי היה דייהו לאנוס מזופת לגמרי - לימון בגודל של אתרוג - אני עדיין חושב שלא מדובר ברכב לא אמין.

Pioneer TS-X150

פורסם

השלמנו וזהו? .

זה הכי חשוב. :) .

מאז המקרה אני מתעב רנו .אני מסכים שהעסקה נהדרת ,אבל לפעמים הרציו גובר על השכל .:-D.

פורסם
חברים, שאלה קצת דחופה למי שיוכל לשפוך אור, אודה!

התקשרו עכשיו מקרסו לתאם מסירה. כשביררתי מה נעשה ברכב, נאמר לי שפילטר ושמן גיר לא הוחלפו מכיוון שלא קיים פילטר שמן גיר ברנו מגאן II ולפי הוראות יצרן אין להחליץ שמן תיה"ל (?!?!)!

האם מנסים 'למרוח' אותי? הבחור טוען ש'במקום' הנ"ל, הם החליפו תושבות תיה"ל שהיו בלויות.

תודה מראש למגיבים!

כעקרון השמן בתה"ל DP0, שהיא מקבילה לAL4, לא דורש החלפה, אבל בפועל כדאי להחליף שמן בהקשר לתקלות הנפוצות בגיר, ולפי ההקשר. יש מידע רב בפורום בנושא.

אני אישית חושב שעשית עסקה מעולה. המגאן הוא רכב נפלא אם יש לך אחריות מלאה ובמחיר הזול שקיבלת אותו. זה מסוג המקרים שבאמת מבהירים לי מדוע קשה לי למצוא קונה שיסכים לשלם את המחיר שאני דורש על הסיטרואן שלי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
כעקרון השמן בתה"ל DP0, שהיא מקבילה לAL4, לא דורש החלפה, אבל בפועל כדאי להחליף שמן בהקשר לתקלות הנפוצות בגיר, ולפי ההקשר. יש מידע רב בפורום בנושא.

אני אישית חושב שעשית עסקה מעולה. המגאן הוא רכב נפלא אם יש לך אחריות מלאה ובמחיר הזול שקיבלת אותו. זה מסוג המקרים שבאמת מבהירים לי מדוע קשה לי למצוא קונה שיסכים לשלם את המחיר שאני דורש על הסיטרואן שלי.

תודה.

• תוכן חדש...