Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה רק אני או שמהו כאן לא כשורה עם הE28 הזאת? אני לא ממש יכול להניח על זה את האצבע אבל משהו נראה כאן עקום, או לא טבעי.

גם הגריל אמור להיות שחור ולא בצבע הרכב (כסוף).

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

• תגובות 409
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הטאסות של "שקל וחצי"- בהההההה....:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ליד מוסך באחד היישובים בשטחים, מספר 5 ספרות ו ''רכב אספנות'' עומד שם כבר כמה וכמה חודשים.

מיקום ימסר רק בפרטי ורק לחברי פורום מוכרים. אם יהיה עניין אצלם ביום...

img20111118170914.jpg

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

attachment.php?attachmentid=229546&d=1296841203

attachment.php?attachmentid=229545&d=1296841203

במוסך באזור תעשיה בקרני שומרון שייכת לבעל המוסך, עומדת כ 5-6 שנים (רשיון מוקפא לפי מה שהבנתי), לפני זמן מה אני וחברים התעניינו והוא פעם מוכן למכור ופעם לא, הסכום כ 3-4 K אם אני לא טועה, לבדוק טוב שאין שום בעיה עם הרשיונות.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
attachment.php?attachmentid=229546&d=1296841203

attachment.php?attachmentid=229545&d=1296841203

במוסך באזור תעשיה בקרני שומרון שייכת לבעל המוסך, עומדת כ 5-6 שנים (רשיון מוקפא לפי מה שהבנתי), לפני זמן מה אני וחברים התעניינו והוא פעם מוכן למכור ופעם לא, הסכום כ 3-4 K אם אני לא טועה, לבדוק טוב שאין שום בעיה עם הרשיונות.

GTI ?!

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם

נדיר יותר, 205 ראלי (המון זמן לא ראיתי כזאת נוסעת, אולי נשארו בודדות נוסעות)

מנוע 1300 שנת 88 או 89, שיפוץ רכב כזה אמור להיות יחסית פשוט בגלל חלוקת החלקים עם ה 205 הרגילה.

From 1988 to 1992 Peugeot produced another variant of the 205, the 205 Rallye, which was engineered and produced by Peugeot-Talbot sport. This edition of the 205 was positioned as a cost effective alternative to the 205 GTI, retaining its sporty character, but being less expensive to buy or maintain.

To achieve this, Peugeot used a derivative of the TU-series engine used in the post-1987 205s, which was designated TU24. The engine is essentially the same engine as was in the 1.1-litre 205 with the cylinders bored out to a total engine displacement of 1294 cc, a sports camshaft and twin Weber carburetors. While only a 1.3-litre engine, it still produced 103 PS (76 kW; 102 hp) at no less than 6800 rpm. The car got the 1.6 GTI front suspension with ventilated brake discs, and the 1.6 GTI rear axle with drum brakes.

http://en.wikipedia.org/wiki/Peugeot_205#205_Rallye

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אז אני מבין שהתחלפנו: אתה מסתובב באיזור שלי ואני בשלך? :wink::-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
:-D:-D:-D:twisted::wink:

• תוכן חדש...