Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוטי שמיר - חשמלאות רכב, א.ת פרדס-חנה 04-6370347

הגעתי אליו עם משהו שהיה נדמה לי כבעיה. מוטי עשה בדיקת טעינה עם מכשיר + עוד מספר בדיקות ויזואליות

והרגיע אותי שאין בעיה, אבל המצבר קטן מידי בשביל הרכב ומומלץ להחליף אותו למרות שאפשר גם לחיות עם זה. הוא לא ניסה לדחוף לי מצבר חדש והוא לא רצה כסף על הבדיקות (להערכתי חצי שעה עבודה בסה"כ).

פורסם

שלום לכולם

רציתי לשטף אותכם בבעיה שהייתה לי עם הרכב.3 שנים הייתה בעיה ברכב שגרמה לקרטועים במהלך הנסיעה וכיבוי הרכב בסרק לסרוגין היינו במוסכי שירות כמה פעמים והם לא הצליחו לעלות על הבעיה.

השארתי הודעה בפורום וקיבלתי תגובה מבחור חביב שנקרא חיים יוד שעובד במכון קרבורטורים משה זר הוא השאיר לי טלפון התקשרתי אליו ומאז הוא עשה הכל כדי לעזור לי הוא ייעץ לי לגבי דרכי זיהוי הבעיה ודרכי טיפולה וזאת מבלי לנסות לשכנע אותי להגיע אליו.

אני גר בעמק חפר והוא נמצא בפתח תקווה ובכל זאת החלטתי להגיע עד אליו ולא התאכזבתי הוא וצוותו בדקו טיפלו הסבירו וסידרו לי בעיה ש 3 שנים לא הצליחו מוסכים מורשים לפתור.

רציתי להגיד שזאת הפעם הראשונה שיצאתי מהמוסך מאוד מרוצה ובלי ההרגשה הזאת שדפקו אותך

תודה רבה לחיים ולצוות ממכון קרבורטורים משה זר.

פורסם

שמח לשמוע שיצאת מרוצה מהעבודה של משה זר ועובדיו המסורים.

לצערי, הניסיון האישי שלי עם המכון של משה זר הפוך לחלוטין. כנראה שיש דברים שכן משתנים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יום שני לפני שבוע חם ודביק אני מרים טלפון ל"אשר" ושואל אותו אם אפשר להביא את הטווינגו כי היא הפסיקה להתנהג יפה והחליטה להפסיק לקרר אותי.

בצד השני ענה בחור נחמד שאמר יום רביעי בבוקר שעה 08:00 אני אחכה לך בירדן 35 בבני ברק.

מצויין , שמחתי ובאמת ביום רביעי הייתי שם. סיפרתי לו על הבעיה הפקדתי בידיו את הטווינגו והלכתי לעבוד.

בצהריים קיבלתי טלפון שאומר האוטו מוכן ומזומן. אני פתוח עד 16:00 אולי אשאר עד 17:00.

אמרתי תודה וניסיתי לחפש דרך להגיע אליו לקחת את האוטו. בגלל שלא מצאתי זמן (בכל זאת עובדים) ודרך להגיע , התקשרתי ל"אשר" ושאלתי מה אפשר לעשות בנדון.

הוא הציע להשאיר לי את האוטו ליד המוסך עם מפתחות במקום מסתור ,ומה לגבי התשלום ? שאלתי , אני רוצה לתת לך מס' כרטיס אשראי שתוכל לחייב אותי (הרי אני לא אפגוש אותו), שטויות הוא אמר, תשלם כשיבוא לך אם בכלל.

מפתיע מאוד שיש אנשים כאלה אבל שמחתי שפגשתי בו.

ב-18:30 הגעתי לאוטו נכנסתי הנעתי , כמובן שהכל עבד כמו שצריך ולהפתעתי הרבה הידית של מראה ימין שהייתה על הריצפה חזרה למקומה בתוספת בורג , בדרך גם שמתי לב שהאורות בלוח מכוונים שלא עבדו התחילו להאיר .

ממש כיף לי.

"אשר" עשה הרבה מעל ומעבר

אני ממליץ עליו בחום איש ישר הגון ובאמת נותן מכל הלב , תודה לך "אשר" על השרות וההגינות ועל היחס המדהים.

פורסם

אני מצטרף להמלצה על "אשר מיזוג לרכב" מרחוב הירדן בבני ברק.

בפעם הראשונה שנפגשנו, חפר בפיאט אונו כדי להחליף מפוח פנימי "לפי הספר". לא עיגל שום פינה. עבד עליה איזה שלוש שעות.

בפעם השניה שנפגשנו, אחרי שהחליף יחידה פנימית ב-306 ולא הייתי מצוייד בפנקס המחאות, נתן לי את מספר חשבון הבנק שלו כדי שאפקיד לו את הסכום שמגיע לו "בהזדמנות, כשיצא לך". :roll:

איש מוזר. מומלץ בחום.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

המלצה על אדי, דיאגנוזיסט במוסך "הדקל"

הגעתי אליו לעידכון תוכנה שהתבצע בזריזות

ולאחר מכן יצאנו לנסיעת מבחן מיוזמתו,

ברגע שנכנס לרכב הוא מצא את הפתרון לשתי בעיות הקשורות אחת בשניה והסביר לי כיצד לתקן לבד.

[ידית איתות וכריות אויר (הראשון מבין אנשי המקצוע שאיתר את התקלה)]

לאחר שהעלתי בפניו את הטענה כי המצערת יוצאת מסנכרון בכל פעם

הוא הסביר לי בפשטות מה הגורמים וכיצד לתקן את הבעיה (במידה והיא תחזור)

בסוף אותו יום (שנגמר כחצי שעה לאחר יום העבודה התקני) חוייבתי בתשלום סמלי ביותר

וחזרתי הביתה מחוייך

יומיים לאחר מכן הופיע תקלה.

טלפון זריז ואדי הצביע על התקלה,

ניקיתי את בית המצערת (תודה לאחים שוקובו)

וצלצלתי לאדי בשביל למחוק את התקלה מהמחשב.

כיוון שהוא לא ענה במשך יומיים והייתי מוכרך לוודא שהרכב תקין

קפצתי למוסך בהפתעה כרבע שעה לפני סוף יום העבודה.

מיודענו מחק את התקלה ושלח אותי לשלום ללא תשלום בכלל.

לסיום,

אדי הוא בחור נפלא ואחלה גבר שעזר לי בשמחה, במקצוענות ובזריזות

אני אוהב אותך, אדי!

אחראי דיאגנוסטיקה במוסך מורשה פיג'ו-סיטרואן "הדקל"

09-9586104

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

ברצוני להמליץ על פנצ'ריית "צמיגי זכי" שנמצאת בתחנת דלק קריית מנחם (ליד ביה"ס בויאר), ירושלים.

ברכב שלי (רנו 5 GT), יש מידת צמיגים לא נפוצה (175/60/13),ברוב הפנצ'ריות נדחיתי בחוסר חשק ובזילזול, אלון מצמיגי זכי נידנד ליבואן יוקוהמה שיביא לי A539 במידה שלי, לאחר שבוע של טלפונים נמצאו הצמיגים במחסני היבואן, הצמיגים סה"כ בני חודשיים וחצי!

היחס שקיבלתי ותודעת השירות הגבוהה נתנו טעם של עוד, קיבלתי ממנו תעודת אחריות מסודרת על הצמיגים (4 שנים) ובנוסף שנה של תיקון תקרים חינם (עוד תעודה).

אלון חבר באתר TIRES4U ובעל תודעת שירות גבוהה.

מומלץ בחום לכל הירושלמים.

:mm_yeah:

פורסם
המלצה על אדי, דיאגנוזיסט במוסך "הדקל"

אדי הוא בחור נפלא ואחלה גבר שעזר לי בשמחה, במקצוענות ובזריזות

בזמנו כשהיתה לי ה-205 אדי "דיאגנז" אותה במסירות, ואיתר תקלה שרבים לפניו לא הבינו.

מצטרף מכל הלב להמלצה. (שגם מופיעה בהודעתי הראשונה בדף הראשון של השרשור הזה).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מעוניין להמליץ על מכון הרישוי "דינמומטר" בירושלים, הרנו שלי עוברת שם טסט בנסיון הראשון כבר שנה שניה, מנהל המכון עצמו גילה בקיאות בדגם ובדק את הרכב בעצמו, הרגשתי שהיו איתי הגונים ומקצועיים, בשבילי רק דינמומטר.

:mm_yeah:

פורסם

שלום רב!

ברצוני לשבח כבר בפעם השלישית, את מיודעינו צביקה קרבורטורים מנתניה, אשר המלצתי כבר עליו בעבר, כשטיפל בעבר בקרבורטור בסובארו DL שנת יצור 86, לשביעות רצוני המלאה,

ואשר גרם לי להחליט להשאיר את הרכב ברשותי, לאחר שכבר הספדתי אותו, בגלל חוסר סחיבה, ותצרוכת דלק גבוהה להחריד,

צביקה שיפר לי את הסחיבה בצורה משמעותית, תצרוכת הדלק ירדה פלאים,ובזכות צביקה אני נוסע עם הרכב עד היום, לשביעות רצוני המלאה.

אך אני חייב להוסיף שלאחר שהמלצתי לאבי להגיע מבני ברק לנתניה, עם סובארו לאגסי 1600, אוטומטי, שסבל מהתנעות בוקר קשות, ומתצרוכת דלק, של מטוס סילון, אבי שהתאכזב בעבר מבעלי מקצוע שונים מענף הרכב, מעדכן אותי, שצביקה חולל פלאים,

הרכב מתניע במכה ראשונה בבקרים גם לאחר מנוחת שבת( אבי ואנוכי דתיים ושומרי שבת), תאוצת הרכב השתפרה להפליא, אבי טען שמעולם הרכב לא סחב כמו היום, תצרוכת הדלק ירדה משמעותית, והיחס והשרות שאבי קיבל מצביקה, אשר הזמין את אבי בשנית, לכוון נוסף ללא תשלום, אשר שופר דבר נוסף בצוק האוטומטי,ועתה הרכב מתנהג כחדש.

צביקה ממשיך להיות בקשר טלפוני עם אבי, ומתעניין ושואל כל פעם לגבי טיב עבודתו, ולגבי שביעות רצונו של אבי, ואבי שלא גולש באינטרנט, ביקש ממני , להמליץ ולהודות לצביקה, על היחס והשרות שקיבל ממנו, שהחזיר לו את האמונה בבעלי מקצוע, וברכב שהנעותיו הקשות, גרמו לאבי מספר פעמים, מחשבות למוכרו.

המלצתי: בכל עיניין של קרבורטור פנו ל"צביקה קרבורטורים"

מנתניה, שהוא גם חבר הפורום.

תודה

מוטי

פורסם

ביום שני השבוע בקרתי אצל צביקה בנתניה עכב גימגומים שהופיעו ברכב,

ותצרוכת דלק גבוהה{שרייד 1.0-רגיל}.

לאחר שקראתי את כל התשבוחות על צביקה בפורום החלטתי לנסות.

לאחר טיפולו של צביקה,מחוג הדלק פשוט לא רוצה לרדת,הרכב עובד שקט,ועגול.

בהמלצתו הוחלפו גם חוטי הצתה וכעת פשוט תענוג לנהוג ברכב.

בנוסף למקצועיות צביקה מראה אכפתיות ושרות,שלא ניתקליתי בהם אף פעם.

אז צביקה אלפי תודות גם ממני.

אתה יכול להוסיף גם אותי לרשימת הלקוחות המרוצים שלך.

שוב תודה-יוני.:razz:

פורסם

מטפל ב 3 פיאט דובלו במוסך אגוז (עמק חפר).

מוסך מורשה ומרכזי אזורי של פיאט.

אין לי מספיק מילים לתאר את המקצועיות והכי חשוב את היושר המקצועי והאישי של פבל, בעל המוסך.

סיפור שקרה השבוע, האוטו נכנס לשיפוץ גיר כשהבעיה היא:

הילוך 5 נעלם כלא היה.

הילוך שלישי לא מוכן לצאת תמיד, ככה שאם שילבת לשלישי אתה לא יודע אם תוכל להוציא אותו או לא.

בעמידה בניוטרל יש רעש קבוע של נקישות חזקות מהגיר.

הדיאגנוזה - הלך הגיר :cry:

הערכת מחיר - 3000 ומעלה :x

הכנסתי את הרכב ביום ראשון בבוקר, קיבלתי גרנדה פונטו חליפית ויצאתי לדרכי.

הגעתי לעבודה וקיבלתי טלפון מפבל

"החדשות הטובות הן שהאוטו שלך מוכן, החדשות הרעות הן שהפסדתי 3000 ש"ח."

מסתבר שאחד הרגים שמחזיק את הציר של 1-3-5- השתחרר וגרם לכל הבעיות, פתיחה של המכסה האחורי של הגיר גילתה את הבורג הסורר והוא הוברג חזרה למקומו.

הנזק - 300 ש"ח (שמן סינטטי ועבודה) במקום פי 10!!!

אני לא בטוח שכל בעל מוסך היה נוהג ככה וכל מה שנשאר לי הוא להצדיע למוסך אגוז ולפבל בראשם, כל הכבוד!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שלום לכולם ברצוני לשבח אדם מיקצועי נדיב אים לב רחב שביזכותו חסכתי קרוב ל5000 שח החלפת מנוע שמו צביקה קרבורטורים. ברשוטי לגאסי 90 הרכב היה עד לפני כחודש מזייף בהנעת בוקר כלומר היה חשש ל2 צילנדרים לא עובדים הרכב היה פולט עשן לבן בהנעה ראשונית ולכן ניגשתי למוסך מורשה של סובארו לאחר בדיקה נאמר לי שעליי לעשות ניקוי קרבורטור לאחר סקר מעמיק שעשיתי ניגשתי למכון מיקצועי אולי נחשב לטוב בארץ לדעת רבים עד שאני הכרתי את צביקה טוב ביצעתי ניקוי קרבורטור יצאתי בנזק של 600 שח והייתי שמח עד השמיים למחרת בבוקר ניגשתי לרכב התנעתי ושום דבר לא הישתנה האוטו ממשיך לפלוט עשן לבן מקרטע עובד על שני צילנדר בקיצור בלאגן ניגשתי למכון קרבורטורים ביקשתי הסבר למה הרכב ממשיך לעבוד לא טוב ביצע מנהל המכון בדיקה חוזרת והוא קבע שהלך ראש מנוע לפי ההסבר שלו מים חודרים לצילנדרים וביגלל זה האוטו מזייף טוב לאחר דין ודברים בצורה קשה יצאתי עצבני מהמוסך בהרגשה שאני הולך להוציא קרוב ל5000 שח החלפת מנוע פה מגיע השלב שאני מכיר את צביקה לאחר שיחת טלפון ביננו קבענו להיפגש לבדיקה הגעתי למוסך של צביקה בבוקר נתתי לרכב להיתקרר לאחר כל השלבים האלו מגיעות הידיים המיוחדות של צביקה שמחזירות את מנוע הבוקסר שלי לחיים כיוון הצתה כיוון צוק אוטומט נסיעת מיבחן ואני פשוט בהלם הרכב נידלק בנגיעה אין יותר עשן אין זיוף הרכב מגיב לגז לרגע חשבתי שנוספו לרכב עוד 50 כוח סוס פשוט לא ייאמן החיוך חזר לפניי היה כל כך מישתלם הנסיעה מרמת גן לנתניה בשביל צביקה אני רוצה להודות לו על העזרה שהעניק לי אני ממליץ בחום לכולכם לפני שאתם זורקים כסף צרו קשר אים צביקה תחסכו הרבה תרוויחו המון תמיד מוכן לייעץ ולשמוע גם בנושאים שלא קשורים לקרבורטור תודה לך איש יקר .

imprza new age

פורסם

מילים טובות על ספי (מהגירים האוטומטיים) ונוימן אייל (מעבדה לרכב ממחושב ברשל"צ, לשעבר "נ.אייל ואלדר" למי שזוכר).

באקורד האוטומטית שלנו היבהבה הנורה מסביב לאות D והגיר היה במצב חירום (רק הילוך שלישי).

האוטו נלקח לספי - אך לצערי לספי לא היה את הציוד להתחבר לרכב מאחר ומדובר ברכב ישן מאוד.

הרכב נלקח לנוימן אייל ברשל"צ, נבדקו השסתומים לגיר וניתנה דיאגנוזה שיש להחליף את אחד השסתומים החשמליים בגיר (סולונואיד).

ספי קיבל את הדיאגנוזה של אייל ומייד פעל לחיפוש שסתום מתאים מפירוק - ולאחר מציאתו החליף אותו ופתר את הבעיה במחיר שפוי לכל הדיעות.

ברצוני לאחל לכל העוסקים הישרים במלאכות אלו המשך פרנסה טובה ויישר כח.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...