Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על פניו נראה שמדובר בשחיקה של קצות הסולייה, החלק שעובד הכי קשה בהיגוי. ברכבים שננהגים "ספורטיבית" המצב הנ"ל מתקבל מהר מאוד.

אם יתר הסולייה ודפנות הצמיג שלמים וללא סדקים ממש לא הייתי ממהר להחליף את הצמיגים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ברכבים שננהגים "ספורטיבית" ...

היי, תיזהר איך שאתה מדבר על אמא שלי!

:lol:

לא זכורים לי סדקים ביתר איזורי הצמיגים ולגיא: אני אבדוק

the london underground is not a political movement

פורסם

אני לא מבין את הבעיה, כל צמיג יפתח נימי יובש בכתפיים החיצוניות בגיל כזה. זה אזור מועד לפגעי זיקון (Aging) עקב חשיפתו המוגברת לשמש והאוויר וגם העבודה הקשה שלו בסיבובים. עם זאת, חשוב לזכור שלא רק סדקי יובש הם סימן להתיישנות הגומי: ניתן לראות בבירור שהגומי גם במרכז המדרס דהה מעט ומן הסתם הוא גם יהיה נוקשה יותר למגע ופחות יטנף את הידיים במגע. קצת מים על הדופן והכתף כשאתה שוטף את הרכב יעזרו להפחית את נזקי הזיקון, וגם הקפדה על סבב גלגלים, במידה והצמיגים סימטריים, תעזור (כיון שהכתף היבשה תיכנס פנימה). הצמיגים בהחלט יכולים להחזיק עוד שנה או 30 אלף ואולי אפילו יותר.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...