Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמובן שאני יודע להבדיל בין XSI ל S16.

אז קבל את התנצלותי.

בכל אופן, אני מניח שמספרן הכולל לא עומד (או עמד) על יותר מ-5.

ומה זה חשוב בעצם, אקסודוס בכלל קנה 156 :wink:

פורסם

אני מהמר על BMW משנות ה-90 המוקדמות, כי מישהו חייב להמשיך את המסורת של tzvipper.

אגב, מעניין למה הוא הפסיק לכתוב פה... אולי האטיופים סוף סוף הגיעו אליו. :borg:

פורסם
מה עשית בשאפט? :shock: הייתי באזור עם הכלה החדשה.

אכן אקזמפלר שמור מאוד, אפילו בבדיקת הכסת"ח של קמפיוטסט היא יצא מלכה.

אני בטוח שהבעלים החדש שהגיב בראש העמוד ימשיך באותו הקו.

Scout%20Salute%20a.gif

פעם אחרונה שבדקתי היא בידיים טובות 8)

בהצלחה עם השיפוצ-דורג של "הלביאה" החדשה !

אנחנו פה בשביל לעזור ולתמוך :)

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

לפני שתתחילו לזרוק פה פורשה פנמרה ואודי S8 אספר לכם מה לא עבר את הסינון הראשוני.

BMW 323I - הפוזה הבאוורית, נפסלה עקב עלויות אחזקה גבוהות ולוק גברי מדי לטענת האישה.

אימפרזה WRX - האלכוהוליסטית, הבימר, אלטו לעומת הוצאות הדלק של הWRX.

אקורד טייפ R - הקשה להשגה, פשוטו כמשמעו, הייתם מראים לי אחת הייתי לוקח.

גולף GTI MK4 - המרובעת, עיצוב משעמם ומחסור באקזמפלרים שיענו על הדרישות פסלו את הרכב שדווקא הפתיעה לטובה בנסיעת מבחן שנערכה לו.

אלפא 147 - האקורדיון, מצטער, אבל רכב עם ציוני ריסוק חזיתי משנות ה80 לא בא בחשבון.

אלפא 156 - הכוסית הפרקטית, הייתה מועמדת מובילה, אבל מסיבה שעדיין אינה ברורה לי אישתי לא התחברה לעיצוב.

אקזמפלרים בצבעים שונים והסברים מלומדים על סדנאות עיצוב לא שינו את דעתה, טוב נו, גם ככה לא קל למצוא ידנית שמורה.

כל דבר אחר נפסל עקב ירידה בשנתון.

לבסוף הרכב שזכה וענה על כל הדרישות היה לאון 1.8T מקורית לחלוטין מבציר 2002 בצבע אדום עם 131K ק"מ.

נרכשה במחיר זול משמעותית ממחירון יד 2 אך יקר מלוי יצחק (אם אני לא טועה).

למרות שהבעלים הקודמים כותב פה ושם בפורום הרכב נמצא במצב שלא עושה חסד עם חובבי הרכבים בקהילתנו.

מושב קרוע, דיפוני דלתות, גג והגה מתקלפים, דלתות חורקות (היה קשה לשמן?!), 2 צמיגים סיניים (כאשר 1 שונה מהשאר), ג'נטים מתקלפים ועוד, בקיצור הרבה עבודה.

בפן החיובי מצבו הטכני של הרכב סביר+ והוא עבר את כל הטיפולים הגדולים וטופל לאחרונה אצל רון, קצת תחזוקה נכונה וישור קו והרכב חוזר לעצמו.

נכון לעכשיו, קספר צדק, שבלול זה כיף, למרות שעל הנייר הרכב איטי מהקליאו המשיכה של הלאון ותאוצות הביינים מדביקות אותך למושב, וזה עוד לפני עדכוני התוכנה בעתיד :evil:.

לרכב יש המון אחיזה גם על זבל סיני ומה שהקליאו הייתה משיגה עם שלדה פנומנאלית הלאון עושה בעזרת מערכת ההאלדקס.

כשהקליאו נתקלת בתת היגוי היא פשוט מוציא ישבן החוצה והופ, קיבלנו היגוי יתן נשלט וחביב.

כשהלאון בתת היגוי היא פשוט מורידה כוח לגלגלים האחוריים ומאלצת סוג של היגוי יתר שמחזיר את הפרונט לתמונה.

למרות שההגה של הלאון מתקשר איתך בערך כמו הלן קלר בימי נעוריה עדיין אפשר להבין מה הוא רוצה ממך ולפעול בהתאם.

סה"כ הרכב מעודד קצב נהיגה מהיר וזורם.

לרכב הרבה פוטנציאל ולי יש תקציב מוגבל :lol:, אבל אחרי שכבר התחלתי לאסוף הצעות מחיר על עבודות שונות שאני מעוניין לבצע ברכב אני מאמין שבסוף גם היא תגיע לרמת "מוצג מוזיאוני".

תמונות של הרכב במצבו הנוכחי ועדכונים בהמשך.

תודה לכל העוזרים והמיעצים, אם שמעתם על ג'נט 17\16 שחור עם ליפ אדום למכירה אל תתביישו להגיד. :wink:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
ל

BMW 323I - הפוזה הבאוורית, נפסלה עקב עלויות אחזקה גבוהות ולוק גברי מדי לטענת האישה.

אלפא 156 - הכוסית הפרקטית, הייתה מועמדת מובילה, אבל מסיבה שעדיין אינה ברורה לי אישתי לא התחברה לעיצוב.

מותק, כבר הבנתי ברגע שהתחלת לתרץ למה הקליאו הולכת, מי קובע מה...

תגיד מהתחלה, מכרתי את הרכב ואשתי בחרה לה רכב חדש, כשגם לי יש איזו אמירה בעניין.

תינוק זה ג'וקר בנישואים, ולא ביד שלך.

למה את חושב גברים נשואים עוברים לאופניים?! כי המכונית עוברת למתחם הנשי. קנה לך איזה משהו מגניב, שתוכל גם להתעסק איתו, כי אתה בדרך הבטוחה למאזדה חמש, אז שלפחות יהיה לך במה להוציא אדרנלין, ועל מה לדבר עם חברים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אלפא 156 - הכוסית הפרקטית, הייתה מועמדת מובילה, אבל מסיבה שעדיין אינה ברורה לי אישתי לא התחברה לעיצוב

זה מה שהיא אמרה לך. זה לא מה שעבר לה בראש.

האלפא כ"כ יפה שהיא פוחדת מכל הבחורות (והבחורים? :roll: ) שיעשו לך עיניים...

פורסם

במבי, אני שומע את הניסיון מדבר מגרונך (או מקלדתך) :wink:.

אם להיות רציניים לרגע, התברכתי באישה שנדבקה חזק בחיידק המוטורי, ולא, היא לא קוראת בפורום.

לכן היא מוכנה לסבול כל שגעון שלי בנושא ואפילו מתעקשת על ידני, עד עכשיו אני שומע ממנה על געגועים לקליאו.

הסיבה העיקרית שהאלפא ירדה מהפרק היא בדיוק כמו כל הפרסומות שלהם, אלפא קונים עם הלב הלאון לאומת זאת מדברת לראש.

אחרי לא מעט מחקר מנוע הJTS החדש יותר של האלפא קצת הפחיד אותי, יותר מדי סיפורים על החלפות ופטירה בתרם עת.

את המנוע הישן פשוט בלתי אפשרי למצוא על 156 ידנית משנתון שלא ירד מ2002 :roll:.

לפני 4 שנים הלאון עמדה ראש בראש מול הקליאו כאשר חיפשתי רכב ספורטיבי, אפילו בחנתי כמה וויתרתי ברגע האחרון על אחת אדומה משנת 03 שמצאתי בזכות חבר הפורום ליאור.

ללאון תמיד הייתה פינה חמה בליבי, אז אחרי 4 שנים חזרנו כדי לממש את הרומן שלא היה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

עשית בחירה טובה (רק מקווה שהרכב שלא תוחזק כראוי לא יאכיל אותך חצץ).

שבלול זה כיף, תיזהר בסיבובים מכוח מתפרץ.

תמונות בבקשה אחרת השרשור יחסם.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מאחל לך הרבה בהצלחה עם הרכב החדש (לצערי מהניסיון של חבר טוב אתה תצטרך את זה).

אשמח אם בעתיד תוכל להשוות עלויות אחזקה (מעבר לדלק כי זה לא פייר) בינה לבין הקליאו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מותק, כבר הבנתי ברגע שהתחלת לתרץ למה הקליאו הולכת, מי קובע מה...

תגיד מהתחלה, מכרתי את הרכב ואשתי בחרה לה רכב חדש, כשגם לי יש איזו אמירה בעניין.

תינוק זה ג'וקר בנישואים, ולא ביד שלך.

למה את חושב גברים נשואים עוברים לאופניים?! כי המכונית עוברת למתחם הנשי. קנה לך איזה משהו מגניב, שתוכל גם להתעסק איתו, כי אתה בדרך הבטוחה למאזדה חמש

אתה מזכיר לי שכל פעם שאישתי רוצה "להדליק" אותי היא אומרת לי שהיא רוצה 4 ילדים ואז מדקלמת איתי את התשובה הקבועה שלי:

"ימות העולם ואני לא אנהג במיני וואן!".

אני אישית מעדיף 3 ילדים אבל אם בכל זאת יהיו 4 הפתרון פשוט:

מיניואן לאישתי ורודסטר בשבילי.

את האופניים אני משאיר ללובשי הטייצים....

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן,אם ההפרש בין הילדים לא גדול והם צריכים מושבי בטיחות או בוסטרים,גם 3 ילדים הם סיבה מספקת לרכוש מיניואן.

בכל מקרה ,אם יש תקציב,רודסטאר בחניה היא תמיד אופציה מבורכת לזמנים שדרוש קצת FUN.

פורסם
זכורה לי רק אחת בצבע כחול מייבוא אישי ולמיטב זיכרוני היא הושבתה.

אבל אם אתם אומרים שיש כמה...לא מתווכח.

הייתה גם בורדו, בזמנו שלי הייתה את ה106 ראלי לגיסי הייתה 306 בורדו S16... נראתה כמו האוטו של ליביו רק עם עוד שתי דלתות.

זה היה אוטו מדהים ובזמנו גם רציתי לקנות אותו ממנו אבל האוטו האכיל אותו חצץ עם בעיות אמינות מעצבנות ובלתי צפויות.

האוטו נמכר למישהו בירושלים שהלביש אותו על עמוד ופה נגמר הסיפור :?

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תוכן חדש...