Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני טס מחר לאיטליה וחשבתי אם כבר אז לנצל את זה לחוות קצת נהיגה במכונית איכותית כמו פרארי.

יש מסלולי מירוץ באזור, אבל עד כמה שבדקתי המחירים נורא יקרים 2000 שקל ומעלה ל 3 סיבובים נשמע לי דיי יקר

האם יש לכם המלצות שונות וטווח מחירים?

תודה

פורסם

בצפון איטיליה תמצא את מסלול הגרנד-פרי מונזה, המרוחק כ-12ק"מ מהעיר מילאנו.

במסלול מתקיימות פעילויות שונות, ובין השאר TrackDays שבהם תוכל לעלות עם הרכב השכור על המסלול. אני נהגתי עליו ביום כזה. קח בחשבון שמדובר במסלול סופר מהיר ולכן כדאי לעלות עליו עם מכונית מהירה, אחרת פשוט תשתעמם בישורות האין סופיות.

באיזור צפון-מזרח איטליה, נמצאת העיר ורונה ובה מסלול מרוצים נוסף, אם כי ברמה פחות טובה מאשר מונזה.

במזרח איטליה קיים מסלול נוסף בעיר אימולה, ובו היו מתקיימים עד לא מזמן מרוצי ה- Formula 1 של סאן-מרינו הסמוכה.

בעיר מראנלו, ביתה של פרארי נמצא מסלול פיוראנו, אבל מכיוון שזהו מסלול הבית של החברה אין שום גישה אליו. מצד שני, תוכל להיכנס למוזיאון ולחוות חוויה מסוג אחר.

בהצלחה !

דני G.

נ.ב. - למרבית המסלולים הגדולים באירופה יש אתרי אינטרנט, תריץ חיפוש בגוגל.

פורסם

אז תבקש הנחה ... :-P

אני לא דיברתי על חוויות ואטרקציות שמן הסתם עולות המון כסף.

דיברתי על מסלולי מרוצים, בהתאם לשאלה ששאלת.

דני G.

פורסם

מי צריך מסלולים כשיש כבישי נהיגה מדהימים באזור הדולומיטים ולא מעט פאסים? במקום 3 הקפות בפרארי, שכור לעצמך מכונית משובחת למספר ימים ותהנה מכל רגע.

את המסלול תשאיר לגרמניה(נירבורגרינג) - ותוכל לשכור לך 911 מאויס ב-199 יורו ליום. עסקת סופ"ש אגב, אף משתלמת יותר(ומגדילה בהתאם את מס' הק"מ הכלולים במחיר).

נסיעה טובה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

עכשיו יש אפשרות להשכיר לוטוס אליז דרך "הרץ" באיטליה. במחירים לא בשמיים (יחסית) שלושה ימים בספטמבר - 1900 ש"ח+-

חוצמזה אתה יכול לנהוג במראנלו על פרארי (כמו שאני עשיתי) אבל זו נהיגה בכבישים רגילים, לא מסלול או משו כזה וגם המחירים בשמיים (150 יורו לשעה...)

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

עוד חודש אני נוסע לאיטליה וגם אני מתעניין בנושא. נשמע לי הזוי שנסיעה קצרה במסלול עולה כל כך הרבה יותר מלשכור רכב. אשמח להמלצות ממי שהתנסה בניסיעה במסלול במחיר שפוי.

ואם כבר שכירת רכב - מה לדעתם מומלץ יותר מבחינת חווית הנהיגה? לוטוס אליז או 911?

תודה מראש,

אודי

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מצטער שאני מעלה שרשור ישן, אבל לאחר חיפוש בפורום עיניין אותי ההודעה של car pimp

חודש הבא אני באיטליה והאם תוכל לתת לי את הכתובת המדוייקת במראנלו על השכרת

פרארי אני אשמח =]

אם משהו מכיר עוד מקומות אפשריים יהיה מצויין.

תודה, אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

כל אלה שמתלוננים על המחיר כנראה שוכחים את עניין הביטוח שהוא סופר יקר לכל נהיגת מסלול כלשהיא

לגבי עליה עם הרכב השכור על המסלול, תבדקו טוב טוב את פוליסת הביטוח לפני שאתם עושים זאת שכן רוב הסיכויים היא לא מכסה נזק שנגרם על המסלול. קחו בחשבון אם זה סיכון שאתם מוכנים לקחת.

אני יודע שהשרשור שואל על איטליה אבל בארה"ב יש גם אופציות להנות מנסיעה במסלול

הנה כמה מהן באיזור מיאמי:

סנדת פורשה ידועה באיזור מציעה תוכנית כזו -> http://orbitracing.com/race-car-rentals

קורבטים - http://www.sportscardrivingexperience.com/index.php

שוב - לא זול, ולא למי שמחפש "מבצע"...

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם

את ה"השכרה" שאני עשיתי היתן למצוא בכמה וכמה סוכנויות שנמצאות ממש צמוד למוזיאון פרארי במראנלו (כשאני הייתי הייתה רק אחת, מאז נפתחו עוד כמה) כל אחת מהן תציע לך מגוון של מכוניות עם מחירים שונים, מקלאסיקות כמו ה-355 ועד ה-458 הדנדשה. לפי דעתי, שווה כל שקל.

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

• תוכן חדש...