Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ב25.10 ייערך בכוכב יאיר אירוע ההשקה של פרויקט הפורמולה SAE של אוניברסיטת בן גוריון לעונת 2012. באירוע תיערך נסיעת הדגמה, תועבר מצגת על הפרויקט, הרכב כולל תהליך הבנייה, ההשתתפות בתחרות באיטליה(מקום 15!) ועל התוכניות לשנה הקרובה. מוזמנים כולם כולל כולם: חובבי הרכב (הכי חשובים), כל גופי התקשורת, סטודנטים להנדסה (גם סטודנטיות לדברים אחרים יתקבלו בברכה!), הספונסרים שתמכו בקבוצה ובלעדיהם כלום לא היה זז, אנשי הרשות לנהיגה ספורטיבית, מדריכי נהיגה, מכונאים, אנשי האגף להנדסת רכב בהתאחדות המהנדסים והאדריכלים ונציגים מהתאחדות התעשיינים.

אחלה הזדמנות לשמוע על מה זה להתחיל עם חבורה של 20 סטודנטים ודף ריק ושנה אח"כ למצוא את הרכב מתחרה נגד הקבוצות הכי חזקות בעולם. כנראה המקום היחיד כרגע בארץ לבוא ולקבל מושג על מה זה לתכנן ולבנות מכונית פורמולה מאפס.

האירוע יתקיים במסלול המוכר בכוכב יאיר, שעות יינתנו בהמשך.

פורסם

מחכה ליום הזה,ד"א לא חשבתם על לעשות איזה שהוא יום כזה באוניברסיטה אני לא יודע עד כמה אתם מודעים לזה שיש בדרום המון חובבי רכב וזה קצת מבאס שעד שדבר כזה קורה בדרום אנחנו צריכים לנסוע למרכז בשביל זה.

פורסם

איך אנשי פורמולה ישראל מסתדרים עם שדה תימן???

בכל אופן כיף שיש לפרוייקט הזה המשכיות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתה טועה, המסלול כרגע קיים רק במכללת אפקה. אני מאמין שבשנה שנתיים הקרובות בן גוריון יישרו קו ויציעו גם את המסלול הזה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הסטודנטים לומדים הנדסת מכונות לתואר מהנדס (B.sc) ולא הנדסאי (PE).

כמו שצוין, במכללת אפקה יש מסלול B.sc בהנדסת מכונות עם התמחות ברכב.

פורסם
אתה טועה, המסלול כרגע קיים רק במכללת אפקה. אני מאמין שבשנה שנתיים הקרובות בן גוריון יישרו קו ויציעו גם את המסלול הזה.

זה מידע מבוסס או ספקולציה?

פורסם

לגבי החלק הראשון של המשפט (לגבי מכללת אפקה) אז זה בדוק. אני סטודנט שנה ב' להנדסת מכונות במכללת אפקה ואנחנו המחזור הראשון שנוכל לבחור בהתמחות הזו (ובהתמחות חדשה נוספת במכללה בתחום בחירת חומרים).

בנוסף אני יכול להגיד לך שפרויקט של פורמולה SAE התחיל גם באפקה בשנה האחרונה אך הם החליטו לקחת את הזמן ולמרוח את הפרויקט על גבי שנתיים (ולפי דעתי יקח להם אפילו 3 כי לפי מה ששמעתי הם לא התקדמו הרבה בשנה האחרונה) עם כל הסיכונים שכרוכים בהחלטה הזו (ומי שמעורה בתחרות יודע למה אני מתכוון).

לגבי המשך המשפט (לגבי בן גוריון) מן הסתם המידע לא אמין ומבוסס על ספקולציה אישית שלי בלבד (ובגלל זה רשמתי "אני מאמין ...").

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לאור סיבות שאינן בשליטתנו הוחלט להעביר את האירוע לנובמבר ולקיימו בשטח האוניברסיטה ביחד עם קבלת פנים לקבוצה. כמובן שכולם מוזמנים...

ברגע שהפרטים יסגרו אפרסם את התאריך המדויוק וכו', נשמח לראות את כולם!

חג שמח!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני שמח לבשר על קיום האירוע המתוכנן ב6.11 בבניין הסנאט של אוניברסיטת בן גוריון בבאר שבע בשעה 11:00 בבוקר, במעמד נשיאת האוניברסיטה ומכובדים נוספים. באירוע תוצג המכונית, התוכניות לעתיד וינתן כבוד לאלו שנתנו ועזרו לפרויקט להצליח בשנה שעברה וגם בזו הבאה עלינו לטובה. נשמח לראותכם!

פורסם

אני מבקש ממי שמעוניין להחנות את רכבו בתוך האוניברסיטה לשלוח לי את פרטיו בהודעה פרטית. שם, ת.ז, מספר, סוג וצבע רכב.

פורסם

חבל מאוד שזה נעשה בבוקר,כי אנשים עובדים בשעה כזאת,בכל אופן אפשרי לראות את הרכב יותר מאוחר באותו יום?

• תוכן חדש...