Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה שירשורים שנפתחו בפורום בנושא ולא הגיעו להחלטה איזה כיסוי חיצוני לרכב באמת עוזר.

אני רוצה לרכוש כיסוי חיצוני לרכב לא יקר שיעמוד בשמש וגם בחורף.

תודה :wink:

פורסם

http://www.fogel.co.il/Site/pages/katalog.asp?catID=228

לי יש כזה כיסוי לפנדה,מה שטוב בו שיש לו 3 נקודות קשירה,מאחור,קדימה ובאמצע,ככה שהוא לא עף ברוח,זה כיסוי 4 עונות,אך לא נבדק בחורף,מצד שני כיסוי בחורף לא חושב שרעיון טוב,קודם כול אם יש גשם עד שתוריד אותו,תהיה כולך רטוב,דבר שני לאן תשים כיסוי רטוב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הוא אצלי חודשיים בערך,ככה שאין לי משוב ארוך טווח,בנתיים עבר שטיפה אחת במכונה והכול בסדר.

אולי הכיסויים הזולים של 100 שקל כן,כזה כיסוי עולה כ 200.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני רכשתי את הכיסוי של H&R במבצע באוטודיפו.

הכיסוי מרגיש איכותי, הוא אצלי רק חודש וחצי ככה שחוות דעת רצינית אין, אבל בנתיים הוא עושה את העבודה יופי יופי.

בכיסוי יש רק 2 נקודות קשירה, מספיק בהחלט.

yulianx

למה צריך יותר מ2 נקודות קשירה?

ואיך אתה קושר את האמצע? נשמע לא נוח בכלל.

* טיפ

אני יודע שיש כאלה שחושבים שלכסות את הרכב לוקח הרבה זמן, אבל אחרי השבוע הראשון שאתה קולט את העניין זה לא לוקח יותר מדקה וחצי, שווה! (במיוחד שהרכב נשאר נקי ויפה למשך שבועיים!)

פורסם

היי

לחורף למעשה אין צורך לכיסוי,אלא מהברזנט,שאני לא ממליץ

נגד שמש ואו שריטות וגם עם גומי מכל הכיוונים זה כן!!!

אנו תופרים לפי דגם הרכב ועל פי בקשה האם שיהיי מתוח או לא...

עלות 350שקל+מע"מ תפירה בהזמנה בבד מיוחד...אנה תמונות ויש לדגמים מסוימים במלאי

תבוא תיראה,מתיאם אוקיי,תזמין...

חתימה טובה

יעקב

עבודות שלנו 109.jpg

עבודות שלנו 108.jpg

עבודות שלנו 107.jpg

עבודות שלנו 106.jpg

פורסם

מצטרף לנירו, גם אני קניתי את הכיסוי במבצע של אוטו דיפו לרכב שלי. אחרי כמה ימים מתרגלים וזה פשוט הופך כחלק "מהטקס" של יציאה מהרכב (מסתדר בקלות גם תוך כדי דיבור בטלפון).

שומר יופי על הרכב מאבק "ומתנות" מציפורים, ייתרון נוסף הוא שהרכב לא מושך צומת לב לא רצוייה בעזרתו.

מאיזשהי סיבה אני גם מתעקש להוסיף את הכיסוי ששמים על השמשה הקדמית מבפנים, אבל זה רק אני. :roll:

תמונה של הבובה מתעוררת 8) :

download11.jpg

פורסם

אני יודע שיש עכשיו מבצע על הכיסוים של אמריקן איגל ב119 ש"ח באוטו דיפו איך הכיסוים שלהם מניסיון של מישהו?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אם אני לא טועה יש לי את האיגל (לא בטוח, בכל אופן אני לא מרוצה ממה שיש) הוא עמיד ושורד את כל העונות אבל הוא גם קשה מדי ולא מתכבס טוב.

האם למישהו יש המלצה לכיסוי טוב שיהיה יותר בד מאשר פלסטיק?

כזה שיוכל לעבור כביסה ולא ישרוט את הרכב?

אגב, שמתם לב שמתוך 7 אנשים בת'רד 3 בעלי קליאו ספורט? :)

כוסיות, גבר אמיתי משאיר את הרכב בשמש ליד עץ פיקוס מתחת לקן של יונה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אני יודע שיש עכשיו מבצע על הכיסוים של אמריקן איגל ב119 ש"ח באוטו דיפו איך הכיסוים שלהם מניסיון של מישהו?

המחיר היה 100 ש"ח ועלה. מצחיק לראות שהמחיר המקורי היה 249 ש"ח (לפי המדבקה על המוצר).

איפה אני הייתי, כשהיו מבצעים על הכיסויים של H&R באוטו דיפו? :(

פורסם
אם אני לא טועה יש לי את האיגל (לא בטוח, בכל אופן אני לא מרוצה ממה שיש) הוא עמיד ושורד את כל העונות אבל הוא גם קשה מדי ולא מתכבס טוב.

האם למישהו יש המלצה לכיסוי טוב שיהיה יותר בד מאשר פלסטיק?

כזה שיוכל לעבור כביסה ולא ישרוט את הרכב?

אגב, שמתם לב שמתוך 7 אנשים בת'רד 3 בעלי קליאו ספורט? :)

כוסיות, גבר אמיתי משאיר את הרכב בשמש ליד עץ פיקוס מתחת לקן של יונה.

בוקר טוב!

כוסית-כוסית, מגיע לה.

מצ"ב הסיוט הכי נורא שלי :evil:

2011-04-12 09.35.20.jpg

פורסם

נקדות קשירה מאחור מתחברת למנעול תא המטען,זה נגד גנבות אך בתכלס אפשר לחתוך,באמצע יש חוט שאני זורק לצד השני וקושר,זה מונע מהכיסוי להתנפח,ומקדימה שלא יעוף ברוח.

היה לי גם כיסוי מבד,הוא יתן מענה יותר טוב למשל אם פותחים דלת על רכב כי הוא עבר יותר,אך פחות נוח לעבוד איתו הוא כבד יותר,ובשלי לא היו נקודות קשירה בכלל,כך שהוא עף ברוח כול הזמן.

גם אני שם בנוסך לכיסוי מגן לשמשה.

פורסם
http://www.fogel.co.il/Site/pages/katalog.asp?catID=228

לי יש כזה כיסוי לפנדה,מה שטוב בו שיש לו 3 נקודות קשירה,מאחור,קדימה ובאמצע,ככה שהוא לא עף ברוח,זה כיסוי 4 עונות,אך לא נבדק בחורף,מצד שני כיסוי בחורף לא חושב שרעיון טוב,קודם כול אם יש גשם עד שתוריד אותו,תהיה כולך רטוב,דבר שני לאן תשים כיסוי רטוב?

אני עם כיסוי כזה כבר שנה וחצי. מומלץ.

כובס כבר 4 פעמים במכונה, לא עושה סימני התפרקות.

לא אטום למים. כשיש טל בלילה, הרכב רטוב. אני לא רואה צורך לכיסוי בחורף.

• תוכן חדש...