Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב עד 2000 ש"ח.

כרגע יש הגברה על הסט שלא ממש מזיזה אותו של רוקפורד פריים R150 2 ערוצים. בעבר הגברי את הסט הזה פיניקס גולד אוקטן ועשה עבודה מצויינת, יש לי מגבר כזה בהישג יד האם לשים אותו ולקוות לטוב?

התענוג שמוביל אותך

פורסם

דבר עם SROOL יש לו שני מגברים שיכולים להתאים לסט שלך.

זד אודיו דיוס יד שנייה או סלסטרה FA150

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

ממליץ על כל מגבר שיתן לך 120 וואט לערוץ וצפונה

המגברים האולטימטיביים שעוברים לי בראש הם DLS A3, ZED DEUCR או ג'נסיס DMX

כשמדובר על להרים אילייט

השילוב של סלסטרה עם אילייט פצצה אבל אני בעיקר שמעתי את הRA.

אם אתה יכול למתוח את התקציב תיקח בחשבון גם DLS RA20 130 וואט לערוץ והוא לא נופל עצם מסדרת האולטימייט - אתה יכול להביט במבחנים שמיעה שמפורסמים במגזינים לגבי השניים - שווה כל שקל.

אבל אם התקציב דל וכל מה שנכתב כאן לא נכנס בתקציב גם קיקר 850.2 יעשה עבודה מאוד יפה על הסט הזה...

יש עוד אפשרות של TRU S45 בגישורים אבל אני באמת לא יודע מה התקציב כאן.

בקיצור בשביל משהו באמת טוב לאילייט אני הייתי מנסה למתוח את התקציב לגבול ה3K

אה... אוקיי :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הסלסטרה תהיה בחירה מצויינת, מגבר מאד חזק שיפתח תתחת כמעט לכל סט שתתן לו

אם תוכל להכפיל את התקציב אני אמליץ בחום לקחת 2 מגברים של סלסטרה

Fa2150 למידבאסים

וFa475 למידים ולטוויטרים

יעשו לך עבודה נפלאה!

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

אודי אין צורך להשתגע הוא לא מחפש הגברה אקטיבית

אם אתה מוכן להתפשר קצת אתה יכול לקחת מגבר קיקר ZX640.5

לי יש את המגבר הזה והוא כמעט אותו הדבר כמו הסידרה הנמוכה של סלסטרה FA

אבל אם אתה רוצה איכות מעולה אז אין תחליף לסלסטרה RA והוא יותר טוב מהפיניקס גולד

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
http://celestra.co.il/contact/

לפעמים חוסמים לו הודעות כי הוא חורג ממגבלות חבילה שלו...:lol:

הטלפון שם עדיין מעודכן על היבואן הקודם - דני.

מראש אמרתי שאני מציע להעלות את התקציב לכוון ה3K בשביל להביא משהו שיוציא מהאילייט את המקסימום.

אילייט שלושה חלקים אצלי שהיה מוגבר על ZX650.4 ביחד עם SONY MX קטן ואחרי זה הוחלף לZX150.2 עשו עבודה נהדרת על הסט הזה - בהגברה אקטיבית אמנם אבל הקיקר היה מספיק חזק וביחד עם מוראל זה היה שילוב ממש ממש טוב.

אם זאת - עם סט שני חלקים פשוט למדי הצלחתי אחרי זה להשיג תוצאה ששמה לי סימן שאלה מאוד גדול על הסט ההוא כיוון שהתוצאה היתה מספקת אבל בכל זאת - בכדי להפעיל אילייט כמו שצריך אתה צריך הרבה מאוד כוח - ואת זה, במגברים האלה, דווקא לקיקר, יש יותר מכולם.

אל תזלזלו במגברים האלה.

אחרי מעבר ללווייתן אמנם - נפער פער עצום אל מול הקיקרים אבל ההשוואה נעשתה על HAT ולא על מוראל. תיקחו בחשבון שהלוויתן חזק יותר מהקיקר 650.4 בין כל היתר והוא נוטה בהספק שלו יותר לכוון ה850 של קיקר אבל זאת כבר באמת מפלצת.

אם כי לZED יש היום את הDREADNAUGHT שמסוגל להחריב את האילייט מרוב כוח.

מגברים כמו סלסטרה RA כמו DLS אולטימייט או RA כמו הסדרות החדשות של ZED כמו ג'נסיס או TRU יהוו שילובים מנצחים עם מוראל.

עד היום, אתם מוזמנים להריץ כמה חיפושים שאתם רק רוצים - הצימוד הכי טוב בעיניי למוראל יהיו מגברים של DLS - פשוט להזיל ריר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...