Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"בילוי " בתחנות דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוץ מעניין הבירוקרטיה שציינה נהגת שוגים ובזבוז הזמן אני אתן לך עוד דוגמא:

בתחנה שאני עובד בה יש 18 משאבות, כאמור במשמרת לילה לדוגמה כולן בשירות עצמי בשליטת המוכר בחנות הנוחות, חוץ מהן אתה צריך למכור מוצרים, להכין קפה ועוד הרבה שנגועים מלקוחות.

נניח שיש 4 רכבים ומעלה בתחנה שהרבה פעמים אף יוצא הרבה יותר מכך.

נראה לך שהמוכרן יכול לזכור ממי קיבל כסף וממי לא?

מה שקורה (וזה קרה לא מעט!) אתה מגיע לסוף המשמרת ואז אתה נתקל בחוסר הנחמד הזה ואפילו אין לך מושג מי זה שלא שילם ככה שגם המצלמות לא יועילו לך אלא אם אתה מתכונן לצפות 8 שעות רצופות בהקלטות.

בקיצור לא צריך להיות חכמים כל הזמן ולחפש דרכים יצירתיות לקיצור דרכים כולה לגשת לחנות לשים כסף ולהמשיך, אף אחד עוד לא מת מזה.

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אותו דבר עם כל האלה בסופרמרקט שמציעים לי לטעום עוגיות/ מזבלים לי במח על יין לקידוש, ואני צריך להיות נחמד אליהם פתאום, כשבכלל באתי לקנות דברים אחרים לגמרי,

אניך באמת צריך להיות נחמד אליהם "פתאום". אבל מדוע לא להיות נחמד כלפי בחורה צעירה שבסך הכל מציעה לך לטעום עוגיה בסופר? "הנחמדות" הזאת בסה"כ תעלה לך חיוך קטן ו-"לא, תודה", אפילו בלי לעצור. זה כ"כ נורא? ואם במקום לשאול "סליחה, אפשר לעניין אותך בעוגיות של סולתם?" הנציגה הייתה שואלת "סליחה, מה השעה?", גם היית זורק לה מבט מלא שנאה ועונה "הלוואי ותחנקי על שעוני יד שלך!" ? כי הרי לא באת לקנות שעון יד, באת לקנות חלב...

:?

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ואיפה רשמתי שאני באמת עונה להם בצורה הזאת?

רשמתי שאני צריך להיות נחמד אליהם, אני אכן נחמד אליהם ודוחה אותם בנימוס, אבל אני לא סובל את העבודה שלהם ואת הגישה ה"מכירתית" המגעילה הזאת שלהם.

כנ"ל נציגי מכירות טלפוניים.

למה? כי אני יודע שהיא נחמדה אלי רק בשביל למכור לי שטויות שאני לא רוצה. זה מגעיל אותי. אם הייתי מתעניין בעוגיות של סולתם הייתי הולך למדף ולוקח.

אני שונא שמנסים לשכנע אותי שאני צריך לקנות דברים שאני לא רוצה,

כשאני מקבל את החשבון של כרטיס האשראי אני קורע ישר את כל החוברות הנלוות עם הפירסומות בלי לפתוח אותן בכלל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ידידי, גם קופאיות במנטה, ודיילות בסופר (או איך שלא קוראים לנציגות סולתם המציעות לטעום פצמ"רים) ואנשי מכירות בטלפון - רוצים לאכול, ללמוד לתואר ולרכוש לצאצאים צעצועים. איני מוצא אומץ לשפוט אותם רק על כך שהם בחרו להתפרנס בדרכים האלה.

הציעו לי משהו? אחלה. תודה, אבל לא תודה. סוף הסיפור. בלי שנאה, בלי גועל.

האנשים שבאמת מנצלים אותי, עושקים אותי, גונבים ממני, גוזלים ממני, ומונעים ממני את זכויותיי הטבעיות הם ממש לא הנערים והנערות הלפעמים חצופים והבד"כ עייפים שמציעים לי לרכוש מכונות קפה ולטעום עוגיות...

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני רואה ששוב לא הבנת את מה שכתבתי.

אני שונא שנחמדים אלי בשביל הכסף שלי.

דווקא המוכרים בתחנות דלק הם הכי פחות מעצבנים, כי הם לא מנסים לשדל אותך ולהסביר לך למה אתה צריך מכונת קפה בצבעי הגאווה. רוצה לקנות? לא, לא צריך.

דיילות בסופר יש 2 סוגים. אלו שמציקות ואלו שלא. אלו שגם אחרי שאמרת לא והתחלת ללכת, ממשיכות לשכנע אותך שהמגבת הזאת הכי טובה בעולם ויכולה לרפא סרטן. כל זה טוב ויפה, אבל אני שאלתי אותך? אמרתי לא, תעזבי אותי.

האנשים שבאמת מנצלים אותך זה אלו שמשלמים לאותם נערים משכורת מינימום מסכנה כדי שיעמדו שם ויגרמו לך לקנות שטויות. ואתה אדם כל כך נחמד ולבבי, הכיצד תוכל לסרב להם?... זה כבר נהיה לא נעים ואתה מוצא את עצמך משלם.

הכי גרועים אלה נציגי המכירות של חברות סלולריות. הם לא עושים את זה רק בשביל המשכורת, יש להם סיפוק ואתגר מלמכור לך חבילות ושטויות שאתה לא צריך ורוצה. אנשים כאלה אני באמת לא סובל. הוא יודע שאתה לא רוצה ולא צריך את זה אבל הוא ימשיך להוציא לך את הנשמה עד שיצליח במשימה שלו, ויקבל את האחוז שלו על המכירה שהוא סגר.

פורסם

היית מעדיף שישימו לך מגהץ חם על הבטן בשביל הכסף שלך? כי אלה הן האפשרויות. אני מעדיף דרך א'.

דיילת שמציעה פעם שניה היא דיילת שרעבה יותר או שאפתנית יותר. לא פלילי ובפני עצמו אינו מצדיק גסות רוח.

אני לא goody two shoes. זה שאני משתדל לא לשפוט אנשים על פי המוסר הפרטי שלי לא עומר שאני גולם. אני כן עלול להימנע מאנשים שאני חולק על דרכיהם - אם אני יכול, ואני לא עושה דברים שאיני מעוניין בהם - אם אני יכול שלא. למשל אני מתדלק רק בשירות אצמי בכרטיס אשראי. :-) בלי שאלות, בלי ויכוחים, 3 דקות ואני בחוץ.

ומנהל/בעלים סניף מנטה הוא ממש לא הבן אדם שמנצל אותי. בניגוד לחבר'ה החביבים במישור פוליטי/כלכלי/דתי, למשל. אבל אנחנו גולשים מהנושא.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא יודע באיזה חנות שמו לך מגהץ חם על הבטן אחרי שלא הסכמת לקנות משהו, אבל אני לא מעדיף את דרך א' ולא את דרך ב'. אני מעדיף לקנות מה שאני רוצה וזהו, בלי שיבלבלו לי את המח. אם חייבים לשאול אם אני רוצה לקנות ביטוח חיים שישאלו, אבל שילמדו לקבל את ה"לא" בפעם הראשונה. אף פעם לא הגבתי למישהו בגסות רוח בגלל שהוא שאל אותי שאלה.

גם אני לא שופט אף אחד, אני פשוט לא אוהב שמציקים לי, וששואפים לעשות את זה טוב יותר - אני עוד יותר לא אוהב. זה הכל. מותר לי, לא?

זה שהיא שאפתנית ורעבה זה לא פלילי, אבל זה מעצבן. כנראה אתה נהנה שפונים אליך בהצעות לכל מני עסקאות משונות, אני לא.

לדעתי כן יש פה ניצול, שמנסים לשדל אותך לקנות דברים שאתה לא צריך. לאו דווקא רק בתחנות הדלק.

פורסם

אין צורך לפרש דברים בצורה כה מילולית. :-) תחשוב גזר/מקל. כולם רוצים כסף, הכסף שברשותך גם יתאים, נותרה רק השאלה איך תיפרד ממנו.

הרבה יותר קל לשנות את אצמך ("אני אלמד להתעלם") מאשר את כל העולם ("שילמדו לקבל את ה'לא'!").

כמובן שמותר לך, ידידי. השאלה היא האם גם מוטב לך? די הרבה רגשות שליליים על דברים של מה בכך... הרי זעמך על נציג מכירות של חברת סלולר לא עושה לו כלום, אחרי שתטרוק לו בפנים תשאר עם זעמך לבד, או חלילה תוציא אותו על מי מאהובך... take it easy.

אני אדיש לפניות בהצעות. לפעמים תוך משפט או שניים אני מבין כי ההצעה לא רלוונטית, מודה וממשיך לדרכי. עלות? 0-30 שניות מזמני. לעיתים רחוקות אני מוכן להשקיע עוד שתי דקות של הקשבה, ובסופו של דבר יוצא לפעמים מרווח (הורדות במחיר של שירותים כמו אינטרנט או סלולר או שיפור ניכר בטיב השירות באותו המחיר), אך אף פעם לא מופסד. לא מתאים? "לא, תודה!". סה טו! 8)

פורסם

אני מבחין בין 3 סוגי נציגים:

1. אלה שאמורים לתת לי שירות ו"על הדרך" מציעים עוד משהו - למשל בנזינאים או נציגי שירות בחברת הסלולר - תמיד יזכו ל"בוקר\ערב טוב" ול "תודה" ובמקרה הצורך ב"תודה, לא".

2. נציגות מכירות בסופרמרקט - תלוי מה המוצר שיציעו, אבל אם אין לי ענין בו זה יהיה "תודה, לא" או התעלמות, תלוי בנסיבות.

3. נציגים טלפוניים של סקרים או מכירות - יזכו לנביחה בסגנון כלביית כלא מגידו ולטריקת הטלפון. יש להם נטיה להתקשר בשעות בלתי אפשריות (באמצע העבודה או כאשר אני כבר הולך לישון) ואני לא רוצה את ההטרדות - אני רוצה שימחקו אותי מרשימת המוטרדים שלהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אין צורך לפרש דברים בצורה כה מילולית. :-) תחשוב גזר/מקל. כולם רוצים כסף, הכסף שברשותך גם יתאים, נותרה רק השאלה איך תיפרד ממנו.

הרבה יותר קל לשנות את אצמך ("אני אלמד להתעלם") מאשר את כל העולם ("שילמדו לקבל את ה'לא'!").

כמובן שמותר לך, ידידי. השאלה היא האם גם מוטב לך? די הרבה רגשות שליליים על דברים של מה בכך... הרי זעמך על נציג מכירות של חברת סלולר לא עושה לו כלום, אחרי שתטרוק לו בפנים תשאר עם זעמך לבד, או חלילה תוציא אותו על מי מאהובך... take it easy.

אני אדיש לפניות בהצעות. לפעמים תוך משפט או שניים אני מבין כי ההצעה לא רלוונטית, מודה וממשיך לדרכי. עלות? 0-30 שניות מזמני. לעיתים רחוקות אני מוכן להשקיע עוד שתי דקות של הקשבה, ובסופו של דבר יוצא לפעמים מרווח (הורדות במחיר של שירותים כמו אינטרנט או סלולר או שיפור ניכר בטיב השירות באותו המחיר), אך אף פעם לא מופסד. לא מתאים? "לא, תודה!". סה טו! 8)

אתה מתחיל להבין, אבל לא עד הסוף.

אף בעל עסק/ מוכר/ נציג טלפוני לא יגרום לי לשלם כסף על משהו שאני לא רוצה. המדינה גונבת כבר מספיק, למה לתת גם לאנשים פרטיים לגנוב?:-)

נכון שזה לא בריא ולא מועיל להתעצבן, אבל קשה לא להתעצבן כשמעצבנים אותך.

יפה לך שיש לך שלוות נפש כזאת, אבל אני בטוח שיש דברים קטנים שמכעיסים גם אותך.

אם על כל דבר שמפריע לי הייתי משנה את עצמי כדי לקבל אותו לא היה נשאר ממני כלום. רצונו של אדם הוא כבודו ואני רוצה שיעזבו אותי בשקט. זכותי.

לעולם לא יצאתי ברווח מלהקשיב להצעות שלא עניינו אותי, אף פעם לא תרויח כשתקנה משהו שלא רצית. אפילו כשזה בהנחה.

גם אני מבחין ב3 הסוגים של sperial ומוצא את הסוג השלישי הכי גרוע כמו שכבר אמרתי.

פורסם
אבל אני בטוח שיש דברים קטנים שמכעיסים גם אותך.

תמיד יש לאן לשאוף. :wink:

פורסם

בבנקים, שירות ע"י פקיד עולה יותר משירות עצמי וגם גורר המתנה יותר ארוכה מאשר בתחנת הדלק. לקוחות עסקיים אומנם מקבלים פריבלגיות אבל אני מניח שגם לקוח עסקי של תחנת דלק מסויימת היה זוכה לשירות מועדף. לקוח שמתדלק 200 ליטר בחודש הוא לא ממש לקוח מועדף.

בשום מקום לא כתוב ששירות עצמי בתחנת דלק הוא שירות מהיר. המדיניות היא שירות איטי כדי שלא תעדיף זאת. זה לא רק להעסיק מתדלק, זה גם אח"כ לספור קופה, להפקיד בבנק ולהיות חשוף לטעויות ואובדנים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אין לי מושג מאיפה הסקת את המסקנות האלה אבל אין שום עדיפות ללקוחות עסקיים, אולי מלבד זה שהם יחפפו את העיתון בחינם במקום בשני שקלים וזה לא תמיד העסקיים אלא הוותיקים והמוכרים.

דבר שני אתה מבלבל בין שירות עצמי/מלא למזומן אשראי ואני מבטיח לך שאין שום מדיניות לבזבז ללקוחות יותר זמן בתדלוק במזומן כדי שיעדיפו לתדלק באשראי.

להיפך הנהלת התחנות וחברות הדלק תעדיף שאתה תעדיף לתדלק במזומן כי זה מה שגורם לך להיכנס לחנות ומגדיל את הסיכויים למכור לך.

פורסם

יותר מזה, אשראי נכנס שבועיים-שלושה אחר כך, ומצריך עבודה משרדית כי צריך לקחת את כל הפתקים ולשמור אותם למשך 7 שנים אצל רואה החשבון (ככה זה היה כשאני עבדתי בפז).

עדיף לבעל העסק שתתדלק במזומן, למרות שאם זה עם אשראי, ההתעסקות של העובד עם הלקוחות קטנה יותר, כך שהוא יכול להספיק לעשות יותר דברים.

• תוכן חדש...