Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצים איטלקית טובה בחיפה, טרנטינו בלב המפרץ, מנות מצויינות ובולונז א-ל-ו-ה-י - כמה פשוט ככה טעים.

הפלאפל התימני בקרית מוצקין (שד ויצמן 11, ליד הכיכר מול בית ספר אלונים, מי שמכיר מכיר :)), מעולה !

הפלאפל התימני במוצקין (5 דקות הליכה מהדירה שלי לשמחתי) הוא אחד הפלאפלים היותר משובחים שאכלתי, טרי תמיד וטעים מאוד, בימי שישי אין סיכוי לאכול שם בלי להמתין (כך גם בשעות הצהריים שבימי חול בדר"כ) , המקום מפוצץ בטירוף.

טרנטינו היא מסעדה נחמדה ליד מתחם הקולנוע "יס-פלאנט" בלב-המפרץ, המנות סבבה אבל לטעמי קצת קטנות.

אני אפרסם פה מסעדה שכל חיפאי אמור להכיר אבל היות ויש כאן הרבה חבר'ה מאיזור המרכז אז:

"סינטה בר" - מסעדה ברחוב מוריה בכרמל, חבר שלי הוא השף ואני חייב לומר שזה תפס כאחד המקומות המשובחים בחיפה,

לא הכי זול שם אבל זו מסעדה שכל אדם ילקק בה את האצבעות, השירות נהדר והאוירה מעולה - אל תחשבו בכלל על לבוא ולהיכנס ככה סתם בלי להמתין, עדיף להזמין מקום , בכל יום בצהריים מלא שם , שלא לדבר על סופ"שים.

המנות שם מעולות ובכל יום יש ספיישל אחר, הרמה גבוהה : סטייקים עם מוח העצם ליד, הקרפצ'יו סינטה (מנת פתיחה) הוא הדבר הכי טוב שאכלתי כחימום לארוחה, יש גם פירות ים וכו' , שלא לדבר על ספיישלים שכללו בעבר (וייתכן שגם היום - אני בא לשם פעם בכמה חודשים - אין הרבה כסף לבילויים כאלה .. :-)) מנת זנב שור ומרק בוייאבז מדהים, למי שלא מבין בשטויות האלה , אלו מנות קשות להכנה שדורשות רמת מקצועיות שאינה סטנדרטית מצד הטבח\שף.

יש מחירים עסקיים בצהריים ומנות לסטודנטים - כולל המבורגר משובח .

אחרת תצאו שם במחיר של 150-200 שקל לראש על ארוחה טובה.

שווה נסיעה לחיפה באיזה ערב שישי, לא תתאכזבו.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איך שרשור זה מתקיים ללא פיצה בזיליקום? (אכלת שפיץ קיבלת בלבלה לשעבר :screwy:)

MEAT BALL בראשון לציון - מסעדת המבורגרים מעולה !

המסעדת ההמבורגרים הקבועה שלי - התמסחרו והתייקרו, אבל הטעם (המדהים) נשאר כמו שהיה.

פורסם

אני אפרסם פה מסעדה שכל חיפאי אמור להכיר אבל היות ויש כאן הרבה חבר'ה מאיזור המרכז אז:

"סינטה בר" - מסעדה ברחוב מוריה בכרמל, חבר שלי הוא השף ואני חייב לומר שזה תפס כאחד המקומות המשובחים בחיפה,

לא הכי זול שם אבל זו מסעדה שכל אדם ילקק בה את האצבעות, השירות נהדר והאוירה מעולה - אל תחשבו בכלל על לבוא ולהיכנס ככה סתם בלי להמתין, עדיף להזמין מקום , בכל יום בצהריים מלא שם , שלא לדבר על סופ"שים.

המנות שם מעולות ובכל יום יש ספיישל אחר, הרמה גבוהה : סטייקים עם מוח העצם ליד, הקרפצ'יו סינטה (מנת פתיחה) הוא הדבר הכי טוב שאכלתי כחימום לארוחה, יש גם פירות ים וכו' , שלא לדבר על ספיישלים שכללו בעבר (וייתכן שגם היום - אני בא לשם פעם בכמה חודשים - אין הרבה כסף לבילויים כאלה .. :-)) מנת זנב שור ומרק בוייאבז מדהים, למי שלא מבין בשטויות האלה , אלו מנות קשות להכנה שדורשות רמת מקצועיות שאינה סטנדרטית מצד הטבח\שף.

יש מחירים עסקיים בצהריים ומנות לסטודנטים - כולל המבורגר משובח .

אחרת תצאו שם במחיר של 150-200 שקל לראש על ארוחה טובה.

שווה נסיעה לחיפה באיזה ערב שישי, לא תתאכזבו.

הסיבה היחידה שהמקום הזה קיים (וכל הכבוד על השיווק והתאוששות) זה עסקיות לסטודנטים ב48 שח. וזו גם הסיבה שהמקום מלא תמיד (עדיין קיים המבצע במתכונת "שכחת את התעודת סטודנט, לא נורא תקבל בכל זאת").

צריך לבקש well well well done מאה פעם בשביל לקבל מדיום. וכל השאר רגיל לא משהו ליפול ממנו.

פורסם

מסעדת ג'עוני בראש-פינה, שוכנת בין בתי המושבה בתוך מבנה עתיק, מעוצבת בצורה יחודית ויפה.

נ.ב:לעיתים יש בחצר הופעות חיות של להקות אנונימיות, שמכניסות אווירה וקצב למקום.שווה לקפוץ.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

צריף הפלאפל ליד תחנת הדלק ברחוב רמתיים בהוד השרון - אין למקום הזה כל כך שם, אבל הפלאפל של הבחור פשוט מצויין. ממה שהבנתי, זה בזכות מכונה מיוחדת להחלפת שמן. זה הפלאפל היחיד בארץ שלא גורם לי לצרבת אחרי שאני אוכל אותו (מה לעשות, קיבה רגישה ;).

לחובבי הבשר - ברמת השרון יש מקום שמכירים בעיקר אנשי חיל המודיעין שמשרתים באיזור והוא נקרא X.O. מדובר במסעדה משפחתית ששוכנת ברחוב הראשי (שכחתי את שמו...) ומגישה עסקיות חיילים ב-30 וקצת שקל - כולל המבורגר ברמה גבוהה באמת וצ'יפס. שווה מאוד, ואני מניח שהמחירים לאזרחים גם לא גבוהים במיוחד.

פורסם

כחובב מושבע של בשר והמבורגרים סינטה בר באמת אחלה, בשבילי זה "ה"מקום לאכול המבורגר טוב.

מסעדה נוספת טובה בחיפה היא MEAT לא יודע אם היא כולכך מוכרת אבל קיבלתי המלצה מחברים לפני שלושה חודשים וכבר הספקתי להיות שם פעמיים. הבשר מעולה וכך גם ההמבורגרים היתרון הגדול שלהם זה עיסקיות שמקנות 50% הנחה על מנות ראשונות ועיקריות. לאכול המברוגר 500 גרם ב31 ש"ח זאת פשוט בדיחה זול יותר ממקדונלדס. ניתן בנוסף להירשם למועדון חברים הם שולחים אחלה מבצעים כמו 1+1 ועוד.

http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=11147&txtNavID=3&txtItemID=465523

• אחראי פורום
פורסם
לחובבי הבשר - ברמת השרון יש מקום שמכירים בעיקר אנשי חיל המודיעין שמשרתים באיזור והוא נקרא X.O. מדובר במסעדה משפחתית ששוכנת ברחוב הראשי (שכחתי את שמו...) ומגישה עסקיות חיילים ב-30 וקצת שקל - כולל המבורגר ברמה גבוהה באמת וצ'יפס. שווה מאוד, ואני מניח שהמחירים לאזרחים גם לא גבוהים במיוחד.

ממש במקרה הגעתי לשם עם ידידה, ההמבורגר טלה שלהם היה אחד העסיסיים שאכלתי.

דווקא עם הסינטה-בר הניסיונות שלי היו מאוד מוצלחים ואני לא ותרן לגבי איכות ומידת צליית הבשר.

עוד מסעדות:

עמבורגר בכניסה לראש פינה.

ארבורגר בצומת הגומא.

מאוד מקוריים בשמות, טובות מאוד.

אבו-סאלח בצומת עמיעד, יקר יחסית אבל הבדל גדול באיכות האוכל ממסעדות מקבילות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

זה רק אני או שכל המסעדות הלא מוכרות נמצאות בחיפה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בית קפה קטן וחמוד בחיפה - כפיות, סלטים טובים וטריים טריים !

נ.ב: מצטרף להמלצה על כפיות, בית קפה חמוד נורא באחלה אווירה, למרות שלא כלכך מתאים לפריקים של קפה איכותי (משתמשים בבריסטוט)

בית הקפה "כפיות" היה המקום הקבוע שלי. עד שחברה טובה שעבדה שם סיפרה לי איך היחס לעובדים שם. משלימים להם ל23-25 ש"ח לשעה, ואם הטיפ עובר את זה - כל שקל נוסף עובר לבעלים. מאותו רגע לא דרכה שם כף רגלי.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

בצפון הרחוק:

מטולה- הטחנה אחלה אחלה של בשר

הפוקאצה במרכז המסחרי של קיבוץ הגושרים ןאחותה הצעירה הקלומפוס שצמודה אליה (אחת בסגנון איטלקי-צרפתי השנייה פוזלת ליבשת החדשה)

ראש פינה- ההמבורגר אכן טובה יש כמובן את אוסול החומוס האגדי (מגלגל מחזור כמו כל שאר מסעדות ראש פינה ובצדק)

למי שבצפון וחושק בבוהוריים איכותי ולא יקר- מסעדת ורד הגליל ליד ראש פינה תפנק אותכם

ראש פינה- אחוזת שולמית- אוכל צרפתי טוב חובה להגיע באור (נוף מקסים)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במושב נתיב השירה בגליל המערבי יש מסעדה ממש טובה שנקראת "ארנולדס", אוכל ממש טוב ויש להם גם בירה ביתית טובה שהשף מכין בבית. (בגלל זה קוראים לזה בירה ביתית:idea: )

בפסח האחרון הבן-אדם התעלה על עצמו ויצר לחם כשר לפסח, בטעם של לחם רגיל ואפילו טעים יותר!

אה, והמקום כשר למי שמתעניין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
צריף הפלאפל ליד תחנת הדלק ברחוב רמתיים בהוד השרון... ממה שהבנתי, זה בזכות מכונה מיוחדת להחלפת שמן. זה הפלאפל היחיד בארץ שלא גורם לי לצרבת

נסה "פלאפל חן דוד", רחוב פייר קניג, תלפיות, ירושלים. גם בסוף היום רואים את קרקעית השמן ללא כל קושי, והפלאפל - שופרא דשופרא. כמו שהוא אומר "כששלום ("שלום פלאפל") היה מכין בעצמו את הפלאפל שלו, הוא היה באמת טוב".

כמו כן, מסעדת "סימון", ברחוב דרך בית לחם, תלפיות, ירושלים - מסעדה צרפתית קטנה, כשרה, חלבית / דגים, בעל ואשה (שאת שמה תנחשו לבד). אווירה לא רגילה, בעל הבית איש שיחה מעניין, והאוכל - צרפתי כבר אמרתי?

דני

• אחראי פורום
פורסם

עשיתי אצל השף והבעלים של ארנולד'ס סדנת בשר. למדתי ממנו המון וגם בחור נחמד.

דווקא במסעדה לא אכלתי אבל שמעתי מחברים שהיא ממש מוצלחת.

הוא היה חרדי עד לפני כמה שנים והיה לו חשוב לתת מענה גם לשומרי כשרות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

סחורה חמה מאתמול בערב.

מסעדת אלבמה באזור תעשייה ישן של נתניה.

מי שחובב עישון של בשרים לא יכול להרשות לעצמו לפספס.

המקום עצמו מאוד מיוחד, 0 פלצנות, תנור עישון גדול עומד במרכז המסעדה וכל הבשרים מעושנים שם.

ארוחה מורכבת מבשרים בלבד, אין שתייה, אין פסטות מביאים שתייה מהבית (אמיתי לגמרי).

אתה בוחר לעצמך איזה נתחים אתה רוצה לטעום, כולם בעישון כמובן. אנחנו טעמנו אסאדו, סינטה, נתח קצבים, שייטל, פילה לבן וכבד אווז, הכול היה מעולה.

מחיר הארוחה הוא בית 120-160 שקל לאדם, תלוי בבשרים שבחרת.

חוויה אמיתית לחובבי בשר.

פורסם

במקרה אני דווקא מכיר את אלבמה היטב. מסעדה שהיא לא בדיוק מקור פרנסה, אלא תחביב של הבעלים.

הבחור (דובי או דודי, לא זוכר בדיוק את השם) טייל ושט בכל העולם, לכן גם כל העסק בנוי כמו דק של אניה.

את המעשנה הוא גם בנה בעצמו, ולעיתים כשהנסיבות מתאימות, הוא מצטרף לסועדים ומתגלה כאיש שיחה מרתק.

החסרון פה הוא שהסגנון הזה לא מתאים לכל אחד (כמו שאמרת - את השתיה הוא קונה בפיצוציה הסמוכה או שולח

את הלקוח לקנות אותה/להביא מה שבא לו מהבית, אין תפריט, לא תמיד יש מלצרים וכו') ובפעם האחרונה שבדקתי

המקום גם לא היה פתוח בכל ימות השבוע. כתוצאה מכך, הביקורות מהסועדים מתחלקות לחיוביות מאד ושליליות מאד,

אין כ"כ באמצע.

בקיצור, זאת בהחלט חווייה יחודית, לא רק במונחים של הארץ, אבל לא לכל אחד. כדאי להרים לו טלפון לפני שבאים:

0544-557287

• תוכן חדש...