Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחר שמכרתי את הלנטיס 1800 השחורה שלי מודל 99 תוך 24 שעות (היה רכב מצוין והקונה מאוד יהנה),

חיפשתי רכב משפחתי שיהיה-יפני ,עם עלות טיפולים נמוכה ,צריכת דלק טובה ,

ושיהיה למנוע כח סביר.

אחרי חודשיים של חיפושים תוך התמקדות במאזדה 3 או סוזוקי SX4

קניתי לבסוף סוזוקי SX4-2008 סדאן עם 39000 ק"מ .

נכון יש כאלה שיגידו שהוא מכוער ובינוני.

אני מוצא אותו יפה (כמו שמולטיפלה הישנה יפה בעיניי),נח ובעיקר לא דורש טיפולים.

מה הכוונה?

1.אין חגורת טיימינג מנוע VVT.

2.לא מחליפים מסנן דלק -לכל החיים.

3.שמן גיר -כל 165000 ק"מ או 11 שנים מה שבא קודם!

4.מצתים-אירידיום -כל 100K קילומטרים!

5.שמן 10W40 ולא סינטטי מלא.

6.ביטוח זול מאוד מאוד(אותו מחיר של מזדה 1999!!!)

תוסיפו לכך שהרכב בגימור GLX כולל ;ג'אנטים מגנזיום ,שליטה על המערכת מההגה המצופה עור ,פתיחה והנעה של הרכב

עם שלט שנמצא בכיס בלבד ,ותא מטען ע-נ-ק (550ל)

הנסיעה נעימה ,המזגן מקפיא(הרבה מעבר למזגני מזדה מנסיון)והמנוע חסכוני 107כ"ס(מנוע הליאנה)

ובקיצור תמורה מלאה לכסף הרבה מעבר למזדה 3 .

ממליץ ומרוצה מאוד.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם
שלום לכולם.

לאחר שמכרתי את הלנטיס 1800 השחורה שלי מודל 99 תוך 24 שעות (היה רכב מצוין והקונה מאוד יהנה),

חיפשתי רכב משפחתי שיהיה-יפני ,עם עלות טיפולים נמוכה ,צריכת דלק טובה ,

ושיהיה למנוע כח סביר.

אחרי חודשיים של חיפושים תוך התמקדות במאזדה 3 או סוזוקי SX4

קניתי לבסוף סוזוקי SX4-2008 סדאן עם 39000 ק"מ .

נכון יש כאלה שיגידו שהוא מכוער ובינוני.

אני מוצא אותו יפה (כמו שמולטיפלה הישנה יפה בעיניי),נח ובעיקר לא דורש טיפולים.

מה הכוונה?

1.אין חגורת טיימינג מנוע VVT. גם במאזדה שלוש זה שרשרת

2.לא מחליפים מסנן דלק -לכל החיים.יש דגמים שמחליפים ויש שלו תלוי בשנה3.שמן גיר -כל 165000 ק"מ או 11 שנים מה שבא קודם!גם במאזדה

4.מצתים-אירידיום -כל 100K קילומטרים!במאזדה כל 120K

5.שמן 10W40 ולא סינטטי מלא.

6.ביטוח זול מאוד מאוד(אותו מחיר של מזדה 1999!!!)רכב פחות גניב מעניין למה

תוסיפו לכך שהרכב בגימור GLX כולל ;ג'אנטים מגנזיום ,שליטה על המערכת מההגה המצופה עור ,פתיחה והנעה של הרכב

עם שלט שנמצא בכיס בלבד ,ותא מטען ע-נ-ק (550ל)

הנסיעה נעימה ,המזגן מקפיא(הרבה מעבר למזגני מזדה מנסיון)והמנוע חסכוני 107כ"ס(מנוע הליאנה)

ובקיצור תמורה מלאה לכסף הרבה מעבר למזדה 3 .

ממליץ ומרוצה מאוד.

בקיצור תמשיך לעודד את עצמך על הקניה, ושיהיה במזל טוב.

אבל הרבה מעבר למאזדה? צא מהסרט

פורסם

תודה ניסן על התגובה.

גם אם אינך מסכים איתי אני מעריך אותך ואת תשובותיך המקצועיות בפורום.

חידשת לי לגבי מזדה 3 -לי היתה לאנטיס ושם הטיפולים היו אינטנסיבים בהרבה.

(חגורת טיימינג שמן גיר כל 60K וכדומה)

בכל מקרה אני מאוד מרוצה מצריכת הדלק הממוצעת של הSX ,ומהמזגן המקפיא באמת,

(בקרת אקלים כולל בורר טמפרטורה)

שמעתי מכמה שיש להם מזדה 3 שהמזגן לא מקרר כמו שצריך למרות הוספת גז ועדכון תכנה

האם זה נכון?

בכל מקרה אחרי שבוע חצי עם הסוזוקי אני מרוצה מאוד.

גם בגלל הגובה 155 והיכולת להגביה את הכסא כך שתנוחת הנהיגה גבוהה ושלטת ,

וגם בגלל הבגאז' הענק ,הג'אנטים והמערכת המקורית הנשלטת מההגה.

בכל מקרה עוד דבר על מאזדה 3-ממש קשה למצוא רכב שלא מליסינג.

כרוכב אופניים אני נתקל בשטח בהרבה מזדות המשמשות כג'יפ לבעליהן

לכן (ואולי אני מיושן) לעולם לא ארכוש מליסינג.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

מאזדה 3 הרבה יותר מפנקת, גם בה יש שרשרת תזמון(טיימינג), מצתי אירידיום, החסרון שלה הוא הצריכת דלק, המזגן שלה מקפיא.

לגבי מסנן דלק ומה שרשמת זה משהו ממש לא רציני, גם אם צריך להחליף במאזדה את מסנן הדלק אז הוא או 105Kק"מ או לכל החיים( עד שהלחץ נמוך ומחליפים משאבה שהמסנן בנוי בתוכה ולא ניתן להחלפה, וישנם דגמים שניתן להחליף וההחלפה כמו שאמרתי ב105Kק"מ אם אני זוכר נכון)

לגבי השמן מנוע, היכן ראית שצריך 10W40 חצי סנטטי? לפי מה שזכור לי צריך סינטטי מלא 5W30.

תתחדש ותהנה מהרכב אם אתה מבסוט ונהנה מהרכב אל תשווה אותו לאף רכב אחר הרי כבר קנית וכל שנותר לך הוא להנות ממנו.

שבוע הבא בע"ה מצטרפת למשפחה בנוסף ללאנטיס שיש לנו 10שנים מאזדה 6 2003-2005

פורסם

תתחדש ושיהיה בהצלחה

נשמע אחלה אוטו , אני מכיר סוזוקי וכנראה גם לי יהיה את הרכב הזה מתישהו

ולכל המזדופילים , אני מבין שללכת עם העדר זה נחמד , תמשיכו לממן חברות דלק עם צריכת הדלק הבינונית של הרכב שלכם .

Suzuki Baleno 1998

Suzuki Liana 2005

Mes Que UN Club

פורסם
תתחדש ושיהיה בהצלחה

נשמע אחלה אוטו , אני מכיר סוזוקי וכנראה גם לי יהיה את הרכב הזה מתישהו

ולכל המזדופילים , אני מבין שללכת עם העדר זה נחמד , תמשיכו לממן חברות דלק עם צריכת הדלק הבינונית של הרכב שלכם .

גם לי יהיה את הרכב מתישהו?

למה רשמת בחתימה ליופי? תרשום בוגאטי

כל אחד אוהב את מה שיש לו ומנסה להגיד לעצמו ששלו הכי טוב זה המוח האנושי אין מה לעשות.

מאזדה זה העדר בגלל שזה רכב אמין עם מחיר נורמלי (יחסית לישראל) והוא משרת את הלקוח היטב.

העבודה שהוא עדר - הופכת אותו לרכב באמת טוב.

פורסם

במקרה אני מחזיק ב-SX4 (פרטית) וב-3 (1600 מליסינג). שתיהן הגיע לידי חדשות בהפרש של יום אחד ויחגגו שנה בעוד כשבועיים, כך שאני יכול להשוות. חד משמעית - ה-SX4 עולה על המאזדה בכל פראמטר חוץ מהעיצוב החיצוני: סוחבת יותר טוב (אני מדבר על העליות של חיפה), תיבת הילוכים שמגיבה נכון (במאזדה אני צריך להתערב די הרבה עם הטיפטרוניק) תנוחת ישיבה הרבה יותר נוחה, תא מטען יותר גדול ובעיקר עם פתח הרבה יותר גדול ונוח. לוח המחוונים של הסוזוקי מעוצב די טוב . לעומת זאת לוח המחוונים של המאזדה נראה כאילו אספו רכיבים מכל מיני מקורות ושיבצו אותם איפה שנמצא מספיק מקום.

לגבי אמינות - איני יכול לשפוט אחרי שנה אחת.

רק הערה אחת כיון שפותח השרשור מחזיק בדגם קודם של ה-SX4- הסוזוקי שלי היא בעלת המנוע המשופר, בעבר היתה לי גם ליאנה ואאל"ט ה-SX4 בדגמים עד 2009 ירשה את מערכת ההנעה שלה, שהיא הרבה פחות זריזה מזו של הדגם הנוכחי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפי דעתי: ה SX4 נוסעת טוב יותר מהמזדה ,הטיפולים ואחזקה זולים משמעותית ואין לה מחלות כמו גיר ומזגן כמו במזדה.

רכב מצויין,אך לאור מחירו ניתן לקנות טויוטה(לא רובוטית),באותו כסף=והטויוטה נותנת יותר,בהכל בעצם!(גם דגם קודם).

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...