Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב מהניסיון שלי שכשאשר חברה תגדיל ראש זה לא רק ימשוך אליה יותר לקוחות אלה גם אלו שנתקלו בבעיות האירוע יסתיים בפחות נזק.

תראו בכל חברה קטנה או גדולה(בעיקר) יש תקלות ובעיות וגם כן כן גם במקום הכי מושלם יש עובד שלא אכפת לו .

חברה טובה היא חברה שמנסה לאתר את העובדים האלו ולשחררם לאלתר ולחנך את עובדיה למתן שירות ללקוח ולמצוינות.

כאשר נוצר אירוע או תקרית גם זה יכול להיות עם העובד הכי מושלם,מטרת החברה היא לא לתת ללקוח לדרוש מה הוא רוצה ולהתחיל משא ומתן ויכוח וריבים כי אם הלקוח כבר ביקש הוא לרוב חושב שזה מגיע לו וגם אם לא הוא יתעקש על כך.

מטרת החברה אמורה להיות באופן מהיר ויעיל הצעת פתרון שעונה על האירוע/תקרית בצורה טובה ומדוייקת והצעת פיצוי קטן משלהם למען רצון טוב ועל הטרחה שנגרמה גם אם קטנה מהתקלה.

אם בכל שיחה שלי עם נותני שירות בארץ היו מציעים לי ישירות פתרון לבעיה שמחובתם לפתור ופיצוי קל או אפילו בלי פיצוי אני חושב שהייתי הרבה יותר מרוצה והם היו יותר עשירים,ברגע שכל שיחה עם נותן שירות מלהיטה את האש בתשובות שהוא נותן מושכת זמן לא מציעה פתרון אתם אוטומתית דורש פתרון יותר גדול ופיצוי על עוגמת הנפש,רוב החברות בסוף מתפשרות ונותנות לך את הרוב אחרי שתתעקש-כל זה כי לא מאמנים את הנציגים הפשוטים ונותני השירות לקבל החלטות להציע פתרון לקחת אחריות אישית ולהגדיל ראש והכל הופך להיות כדור שלג אחד גדול-כי כבר שכן ההגעת למנהל או דרג בכיר שכן מוסמך ומגדיל ראש אתה כבר טעון ברמה שלא תאומן.

אותי לימדו לפתור בעיות להגדיל ראש לקחת אחריות אישית ואכפתיות,כל זה הוביל שלא קרה פעם אחת שלקוח או קולגה או כל אחד אחר שבא איתי באינטראקציה לא היה מרוצה ,גם אם אתה נאלץ להעביר הלאה כי זה לא בסמכותך אתה צריך לקחת אחריות אישית ולוודא שהלקוח אכן הגיע הלאה אכן הוצע לו פתרון והוא מרוצה ,מעבר לכל זה הכי חשוב הוא גם להעביר אותו הלאה עם חיוך ולא טעון כמו קלצניקוב כי התגובות שלך לא היו במקום או איך אמרו בארץ נהדרת,זה מילה לא במקום וזה משפט שלא אומרים.

כל השירשור הזה רק עושה לי יותר ויותר חשק להחזיר לצמפיון את הרכב ולעבור לחברה אחרת ,גם בעיותיי לא נפתרו וכרגע אני חווה עוגמת נפש יותר גדולה כשמי שמכר לי את האוטו מתחמק ולא חוזר אלי וכשאני מנסה לתפוס את המוסך לא עונים המענה האוטומתי לא חוזר אלי ועד שענתה מישהי היא העבירה אותי לאיזה מקום אחר שלא ענו בו וכל זה במוסך בבני ברק הדובדבן שבקצפת,לא הייתי רוצה לחשוב מה קורה במקומות אחרים-אני מה שנקרא לקוח טעון ועוד אפילו כמעט ולא באתי במגע עם נציג שירות-וזו אאודי הגדולה.

• תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
:shock:

מה?! מילא לתת את הרכב ללקיחה למוסך. אבל לענייני צ'מפיון? יש להם רכבי הדגמה, לא?

אין להם את הגרסאות "המופרעות".

הוצע לי לקבל לנסיעת הדגמה רכב של לקוח, כמובן שברשות הבעלים וברור מאליו שסירבתי בתוקף להצעה הזו.

פורסם

בשבוע שעבר הייתי בפנצ'ריה הקבועה שלי מזה שנים בירושלים על מנת להחליף רביעיית צמיגים (שידרגתי את הצמיגים המקוריים למשהו טוב יותר)

ביקשתי מבעל המקום אותו אני מכיר מספר שנים לטלפל ברכב בזהירות ובעדינות, וכך היה!

שמו על הרכב את הפועל הוותיק המבוגר והסבלני ביותר, וכך בזמן שפועלים אחרים שיחררו טרנזיטים ומוניות בקצב, הרכב שלי זכה לטיפול אישי עדין וזהיר במיוחד! זה לקח לא מעט זמן, אבל לפחות אוכל לומר בוודאות ששריטות ונזקים לא נעשו שם!

ואתם יודעים מה? גם אם היה קורה בשוגג הייתי מתבאס אבל לא מתרגז, מכיוון שהבן אדם כיבד אותי ואת רצונותיי, ועשה כל מאמץ שניתן, וזה לבד ראוי להערכה רבה ואני אכן מעריך.

כאשר עובדים על הרכב שלי בזילזול (על אף הפצרותיי הרבות מראש) ועוד באים אליי בטענות שאני "פדנט מידיי" ומגזים, אז עולה בי חמת הזעם כלפיי אותו נותן שרות.

לו היו נזהרים, או לפחות מתנצלים ואומרים טעינו, הייתי מקבל זאת אחרת, אבל לנסות ולהפוך את חוסר הזהירות והאיכפתיות שלהם כאילו שמדובר בבעיית הלקוח זו פשוט חוצפה שאני לא מוכן לקבל.

פורסם
אין להם את הגרסאות "המופרעות".

הוצע לי לקבל לנסיעת הדגמה רכב של לקוח, כמובן שברשות הבעלים וברור מאליו שסירבתי בתוקף להצעה הזו.

ומה הלקוחות מקבלים בתמורה ל"שירות" הזה? זה צריך להיות משהו שווה ביותר בכדי שמישהו יסכים לכך (סטייל הנחה מאוד גדולה ברכישה או טיפולים חינם לגמרי).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
http://www.worldcarfans.com/111052333584/vw-dealer-shows-you-tough-golfdoors-video

הוידאו נחמד, הטוויסט בסוף הכתבה.

גדול!

אבל אני בספק אם אחד מבעלי ה-GTI כאן בפורום ינסה את זה על המכונית שלו. :wink:

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

*הקפצה לטובת עדכון בנושא שלי.

פירסמתי פה על ה-1000 שקל מקדמה שסיאט לא רצו להחזיר לנו.

לאחר פניה לבית משפט התקשרו אלינו לפני כמה ימים ממשרד עורכי הדין של צ'מפיון , ואמרו שהם מחזירים לנו את הכסף תמורת ביטול התביעה נגדם . הצ'יק יוחזר בשבוע הבא.

כנראה ירדו מהעץ הגבוהה שטיפסו עליו. :roll:

פורסם

לא בא לך להמשיך עם זה?

הם אשכרה עוד מתנים לך תנאים כדי להחזיר כסף ששייך לך מלכתחילה? באמת שאין להם גבולות לחבורת למלמים האלה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

האמת שאם היה לי זמן הייתי ממשיך לבית משפט ומקבל מהם הרבה יותר מ-1000 שקל , אבל אין לי כוח או זמן להתעסק איתם.

העיקר שהם יחזירו לי את הכסף שלי.

פורסם

אם כבר אני רואה פה דיון ארוך על החברה המהוללת הזו .

לאחר סיפור ארוך שהיה לי איתם כשהשביתו לי את רכב העבודה שלי לכמעט חודש ימים , שבוע שעבר זכיתי בתביעה נגדם בסכום של 10K במזומן + החלפת אותם חלקי המריבה (קלאצ' ופליוויל) ללא תשלום + 3 טיפולים חינם , שווי כל הפיצויי מגיע ללמעלה מ-20 אלף שקל .

כל התהליך נמשך פחות מחצי שנה בבית משפט לתביעות קטנות , ככה שמי שנפגע מהם אל תהססו ללכת איתם עד הסוף ולא לוותר גם כשהם באים לפני המשפט ומציעים לכם כל מיני פיצויים מגוכחים.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ.

דודה שלי קיבלה לפני מספר ימים את הפולו החדשה שלה.

נראה שאחד העובדים בצ'מפיון החליט לנגב את הידיים המטונפות שלו על הרכב שלה.

300720112006.jpg

300720112005.jpg

• תוכן חדש...