Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי יש BMW 2002 והוא צריך טבעת אטימה במידה 3.2X14.5, לצורך אטימת תעלת מדיד השמן עם הקרטר.

BMW הפסיקו לייצר את הטבעת הנ"ל וחשבתי אולי שחברי הפורום יוכלו להפנות אותי למקום שמנפק\מיצר טבעות אטימה לפי מידות.

תודה מראש.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

דיברתי אם חברה סיל-ג'ט, יש להם גם סניף בחולון. יצור אורינג במידה שאני צריך מחומר וויטון (Viton) יעלה סה"כ בסביבות 25 ש"ח והם עושים את זה במקום.

ד"א, Viton הוא חומר עמיד בשמנים ודלק, ובעל אורך חיים רב יותר מאשר גומי שבהם משתמשים יצרני הרכב לאטמים ואורינגים.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

בזמנו הייתה לי בעיה דומה במנטה שלי. לבסוף קניתי בחנות ליד רחוב שונצינו (ליד החנות הגדולה הכחולה שמשפצת מכלולים לרכב, יש להם רכבים לבנים עם פסים כחולים כאלה, מצטער שאני לא זוכר את השם), הם לא מוכרים לבודדים אבל באתי עם דוגמא ודיברתי אל הלב של הבחור והוא מצא לי חלק דומה.

אני הייתי יוצא לטיול באיזור עם החלק, בטוח תעלה משהו בחכה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...