Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות שרשור מסירת הכלב, חשבתי שיהיה נחמד לראות את החברים הכי טובים של חברי הפורום.

עדיף כלב חבר מאשר חבר כלב זו ממש לא קלישאה (למרות שאני הייתי אומר שפשוט עדיף כלב, ללא קשר לכלום). כל החיים הייתי עם כלב, ולמרות שכרגע אני לא (במעונות אסור), אין לי צל של ספק שבביתי שלי ילדי יגדלו עם כלבים.

*אפשר גם חתולים... ובאגירה, אפשר גם עקרבים וזוחלי ענק...

נתחיל איתי...

המקסימה הראשונה היא "בוני". יום אחד, עוד לפני שנולדתי, ביום גשום (פעם היו ימים גשומים) אחותי פתחה את הדלת לצאת שניה החוצה, והיא (גורה קטנה) פשוט עמדה שם, מחכה שמשיהו יקח אותה. אז לקחנו אותה, והיא היתה חברת משפחה עד שנפטרה בשיבה טובה בגיל 14. היא היתה זאב מעורבת ברועה גרמני, כלבה מדהימה וחכמה להפליא. ליוותה אותי מגיל 0 עד גיל 12 (פלוס מינוס).

שתי תמונות ישנות מאוד (היא נפטרה לפני הרבה שנים)

קופצת על אבא שלי:

b1small.jpg

מדגמנת בחצר:

b2small.jpg

הגברת השניה ענתה לשם "חוסנא" ("חסן" בערבית הוא הכי טוב, הכי מוצלח, ומכאן השם חוסנא). נמצאה כגורה בקיבוץ יגור ע"י אחותי ובעלה (יודע טוב ערבית, מכאן השם :-D). חיה איתם ביגור כמה שנים, וכשעברו לתל אביב עברה לבית הורי בקריות (מעבר טבעי מכיוון שבכל מקרה היתה בו הרבה, הכירה ואהבה אותם ואותי). גם היא נפטרה בגיל 14 בערך, לפני כשנה. היתה מעורבת, משהו עם אמסטף (ועוד איזה 20 סוגים בערך :lol:). היה לה אופי מדהים, חכמה ועדינה, אהבה את כולם, פשוט חברה אמיתית.

h1small.jpg

אהבה לישון כמו שצריך, כאן עם אחותי ובעלה במיטה :lol:

h2small.jpg

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יום אחד לפני כ9 שנים ילדה הסתובבה בשכונה שלנו עם החתול בעגלה ושאלה אם מישהו יכול לקחת אותו כי לפי דבריה איזה ז***ת בני ז***ת התעללו באמא שלו והיא נטשה אותו.

הוא היה בגודל של אוגר (היו לי אז אוגרים ולכן אני יודע שהוא היה בגודל שלהם), ועוד לא פתח עיניים.

כמובן שלא יכלתי להשאיר אותו ככה והבאתי אותו הבייתה, גידלנו אותו, האכלנו אותו ובסוף גם פתח עיניים וגם גדל ליצור הענק שהוא היום.

לבחור קוראים ג'יימס, אבל בדרך כלל אנחנו קוראים לו "קיסה" כי ככה זה אצל יוצאי בריה"מ.

אני אוהב אותו כאילו הוא הבן שלי, וגם הוא כנראה, כשהתגייסתי היה מיילל ומסתובב בחדר שלי כל היום וכשהייתי בא הוא היה שומע אותי רק מתחיל לעלות בבלוק ומהמדרגה הראשונה כבר שמעתי אותו בקומה הרביעית קופץ על הידית של הדלת ומיילל שיפתחו.

עכשיו שהשתחררתי הוא כל היום לידי או עליי, לא הולך לרגע.

13543_1263550105065_1119094325_832683_6884124_n.jpg

פורסם

נכון לרגע זה יש בבית אימי 9 חתולים וכלב.

אני הבאתי 5 מהם במצב ננסי :)

206536_1004796992453_1000733012_30034286_3642_n.jpg

206667_1003820528042_1000733012_30019754_4553_n.jpg

263666_238004729546209_100000100502836_1242737_3258150_n.jpg

179094_199516663395534_100000116047391_850727_1851387_n.jpg

אצל אבא שלי יש את בובי, הפינצ'ר הכי חברותי בעולם, חולה סכרת ועיוור :( אבל מלא אהבה.

haters will hate

פורסם

ביום שישי, שנת 1996, אני בדרכי לבקר את סבא וסבתא, נתקלתי בחתולה הראשונה שלי.

מבט אלי יללה של מיאו, והיא אימצה את המשפחה שלי.

שמה בישראל סושי.

: )

1000hq.jpg

Uploaded with ImageShack.us

את ניקול אחותי ואימי מצאו בטיול בעיר, היא ישבה לה בין השיחים, מלוכלכת, מלאה בקוצים ועם פרווה מקורזלת.

אמבטיה עם סבון וקצף, מברשת להתרת קשרים, הרבה שעות של ייבוש הפרווה ויש לנו דוגמנית חדשה בבית העונה לשם ניקול.

לצערי הן לא מסתדרות בינהן ולכן יש הפרדת כוחות בבית.

1001eh.jpg

תמונות שלהן שהן "בהפסקת אש".

800t.jpg

801dl.jpg

802lh.jpg

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם אני יעלה תמונות של כל חיות המחמד שהיו לי עמוס השרת ייצא לפנסיה מוקדמת אז אני יעלה רק את הנוכחיים.

לראשון קוראים צ'ורו (או בשמו השני, בעל הבית :evil:) הוא בוסטון טרייר מעורב בבולדוג צרפתי וקצת בול טרייר.

את עיקר היום הוא מבלה בעיקר בשינה, קצת אכילה ומידי פעם מנשנש איזה פינצ'ר מזדמן...

פה הוא עצבני אחרי הערנו אותו אחרי שהוא הלך לישון באיזור 11 בלילה והערנו אותו באיזור 3 בצהריים למחרת.

השנייה היא גוצ'י (או בשמה השני, הנבלה) היא פקינז גיזעית ומטומטמת. את עיקר יומה היא מבלה בהצקה לצ'ורו ושמירה שאף אחד לא ייתקרב לצלחת האוכל שלה.

"זכיתי" לקבל אותה בתור נדוניה מהוריה של אישתי לאחר שעברו דירה לבית קרקע לקומות ולא היה מי שיוריד אותה לטיולים.

בתמונה השנייה צ'ורו בן 5 שבועות משחק עם גוצי' ובתמונה השלישית הוא בן 4 שבועות וכבר נילחם עם ה"בן דוד" ששמו יוני שהוא בולדוג צרפתי שכולו 21 קילו של שרירים :lol:

אייפון 7.4.11 188.jpg

100_1425.jpg

100_1708.jpg

פורסם

3 הערות ברשותכם:

1. אלון: "נפטר" אומרים רק על יהודי. הסיבה היא שכאשר יהודי הולך לעולמו, הוא נפטר מחובת קיום תרי"ג מצוות. כל אדם (או לצורך העניין יצור) אחר שעובר לו מן העולם הזה, הוא פשוט "מת" או "הלך לעולמו".
  2. שוב לאלון: חסן בערבית זה טוב או יפה, וצורת הנקבה היא אכן חוסנא (או חסנא', אם משתמשים בכללי התעתוק המקובלים). העניין הוא שערך ההפלגה (הכי טוב, הכי יפה) יהיה "אחסן".
  3. לכל המשתתפים בשרשור: edanj פתח פעם שרשור שעוסק בנושא זהה באופטופיק. אפשר ורצוי להמשיך בו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כשהייתי ממש קטן היו לנו שרקנים (חזירי-ים/קביה) בבית - יצורים חכמים

שמזהים יפה מאוד קולות שונים.

תלתול (בצבע בז') היה אתנו כ-12 שנים - (היה :cry:) חתול עדין להפליא. פחד מזרים

אבל עם בני המשפחה הוא היה כמו... נו, בן משפחה. בצעירותו גם התמחה

בפתיחת דלתות וציד זבובים כיאה למוצאו (האימא הייתה חתולת רחוב לשעבר).

כמה שנים אחרי החתונה קניתי חתולה יד שנייה במצב טוב (שנתיים, קילומטרז' נמוך כנראה)

בערך בעלות של של האוכל והחול שהגיעו יחד אתה. הבעלים הקודמים נאלצו למסור אותה

עקב התפחות אלרגיה אצל אחד מבני הבית, וממש נשבר להם הלב כשלקחתי אותה.

פחות חכמה וקצת מגושמת (איפוס הכוונת בקפיצות לא משהו...), אבל ידידותית לכולם וסקרנית מאוד.

עוקבת אחריי לכל פינה בבית ונהנית לשחק "fetch" כמו כלב.

מדי פעם היא מייללת באופן מאוד מסוים כאות לתשומת לב / משחק תוך כדי "סחיבה" של כדור משחק בפה.

t1.jpg

t2.jpg

DSCF5244.JPG

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
3 הערות ברשותכם:

1. אלון: "נפטר" אומרים רק על יהודי. הסיבה היא שכאשר יהודי הולך לעולמו, הוא נפטר מחובת קיום תרי"ג מצוות. כל אדם (או לצורך העניין יצור) אחר שעובר לו מן העולם הזה, הוא פשוט "מת" או "הלך לעולמו".
  2. שוב לאלון: חסן בערבית זה טוב או יפה, וצורת הנקבה היא אכן חוסנא (או חסנא', אם משתמשים בכללי התעתוק המקובלים). העניין הוא שערך ההפלגה (הכי טוב, הכי יפה) יהיה "אחסן".
  3. לכל המשתתפים בשרשור: edanj פתח פעם שרשור שעוסק בנושא זהה באופטופיק. אפשר ורצוי להמשיך בו.

על הספר "הכלב היהודי" שמעת?

אני בדיוק קורא אותו, לא רע.

haters will hate

פורסם

קדאפי:

254325_1890404181655_1288013647_31695126_3322045_n.jpg

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

מאז ומתמיד אהבתי כלבים. בגלל שאמא שלי אהבה אותם פחות, הבטחתי לעצמי שברגע שאגור בדירה משלי יהיה לי אחד.

הבטחתי - וקיימתי.

לפני כ-4 שנים אשתי ואני נסענו לצב"ח במפרץ חיפה ולקחנו את המלאכית הקטנה שלנו.

נתנו לה שם של כוסית מקליפורניה (Amber) וכן, יש לה התנהגות של אחת כזו :lol:

לקחנו אותה כשהייתה כמעט בת 3, אחרי שלקחו והחזירו אותה לצב"ח 3 פעמים.

עד היום אין לי מושג למה - אין גבול לאהבה שלה (לא רק לבעלים שלה) והיא הכלבה הכי שקטה שאפשר (לפעמים יותר מידי :wink:).

IMG_1548.jpg

Picture 079.jpg

P6130003.jpg

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

צ'אקי אני בעצמי לא סגור על הסוג שלו :lol: צ'יוואווה פינצ'ר?

יצור כלכך חמוד, כיף לקום בבוקר ולראות אותו קופץ עליך היצור בן 4 שנים, בא למשפחה שהיה בן חצי שנה מרוסיה (כן כן :lol:)

73658_1651915021421_1343392632_1695894_2013527_n.jpg

65988_1638616688971_1343392632_1673279_2444223_n.jpg

IMG_0104.jpg

IMG_0164.jpg

IMG_0169.jpg

• תוכן חדש...