Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלא שפירקו במוסך ו"שכחו" להרכיב.

בהחלט, אחת האופציות,

לאור העובדה שהתופעה מצויה בקרבינו.

כל מכון בדיקה שמחשיב את עצמו כמקצועי, שמתמחה בתחום הספציפי אמור לפרט ולציין את כל הליקוים, חוסרים, ותקריות שהרכב הנבדק עבר.

הצפיה שלנו כי המכון יאיר את עינינו בדבר מצבו הכללישל הרכב.

ושישאיר לשיקוליו האישים של הרוכש אילו סעיפים בדווח נחשבים לשוולים/קריטים.

כעסך מובן ולגיטימי לדעתי,

אך נסה למרות זאת להנות מהרכישה :smile:  

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נתחיל בלצאת מתוך הנחה שאם יצרן הרכב השקיע כמה דולרים בתכנון, יצור והרכבת כיסוי שאף אחד חוץ מהמכונאי והחתולים שדרסת לא רואה - יש לו תפקיד.

כיסוי הפלסטיק נועד להגן על המנוע ואביזריו ממים ואבק שחודרים מלמטה.

הוא מקטין את רעש הרוח

הוא משפר את האוירודינמיות של הרכב

אני מסכים שהעדר חלקים באוטו אמור להופיע בבדיקה, אבל אין לך כל בטחון שהכיסוי לא נשר בין מועד הבדיקה למועד בו גילית את החסר. טוב עשית שהזמנת את החלק - רק שים לב שגם זה לא ינשור :wink:

פורסם

אתה מתלונן על חתיכת פלסטיק?

בדקתי רכב במכון בדיקה בצ'ק פוסט והם לא גילו שיש סדק בשמשה הקדמית. ראיתי את זה שניה לפני שניכנסתי לדואר להעביר בעלות. מה תגיד על זה?

Nissan Note Acenta 2011

פורסם

נראה לי היה מצחיק אותם אם הייתי מבקש מהם את הכסף חזרה .

למדתי שיעור חשוב מכל הסיפור הזה, שאף פעם לא לסמוך על מכון הבדיקה באופן עיוור.

ואני משתדל להינות מהרכב ולא להתבאס מכל הסיפור הזה יותר מידי , ומקווה לכשאמכור את הרכב לא אגלה איזה שהם הפתעות .

שיהיה שבוע טוב .

פורסם
נראה לי היה מצחיק אותם אם הייתי מבקש מהם את הכסף חזרה .

אולי,

אבל בטח אפשר לשאול אותם, מה הם חושבים על זה, שהם לא רשמו ואתה קנית על חשבונך את החלק (במקום להוריד במחיר מהמוכר) .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון לגבי הרכב

אתמול לקחתי אותו לבדיקה מקיפה מבחינת מרכב ושלדה.

בבדיקה במ.מ.מ המקורית לפני הקנייה צויין שהוחלף טמבון קדמי וכנף שמאל נצבעה .

דברים אלו נאמרו ע"י המוכר גם לפני הבדיקה .

מכוון שראיתי שהיה תיקון גם בטמבון האחורי שזה לא צויין בבדיקה,לקחתי אותו אתמול אחרי חודשיים וחצי שהרכב אצלי לקומפיוטסט לעשות בדיקה מרכב ושלדה בלבד.

לדעת מה האוטו עבר מבחינת פחחות ומרכב.

הדברים שנתקלתי בהם אחרי הרכישה גרמו לי לאבד אמון באופן מוחלט בדברים שנאמרו לי הן ע"י המוכר והן ע"י מכון הבדיקה .

והדברים הם כך .

כנף ימין ושמאל נצבעו .

מכסה מנוע נצבע

דלת נהג פורקה בכדי לתקן כנף שמאל .

כנף ימין אחורית נצבעה

טמבון אחורי פורק נצבע והורכב שוב .

טמבון קדמי יצא מהמקום הורכב ונצבע

וכיסוי פלסטיק מנוע היה חסר .

למעט זה לא פורקו חלקי מרכב .

יש לציין שדברים אלו הם לא בעלי משמעות רצינית, מכוון שהשלדה נקייה לגמרי וסה"כ האוטו נמצא במצב מצויין .

אבל זה שלא ציינו את הדברים האלו בבדיקה הראשונה במ.מ.מ ,

וראיתי שהאוטו נצבע במקומות מסויימים דבר שלא צויין ולכן נגרם לי חוסר שקט כבר תקופה לגבי האוטו.

אתמול האוטו נבדק לעומק 'ועכשיו אני שקט יותר .

מיותר לציין שאני רואה מצד מ.מ.מ חיפה זלזול בי בצורת הבדיקה ששילמתי עליה ממיטב כספי וגם אם האוטו במצב מעולה, הדברים היו צריכים להיאמר .

מן הסתם גם הייתי משלם קצת פחות על הרכב .

עלה לא מעט הסיבוב הזה ולמדתי רבות לפעם הבאה .

המסקנה והעצה שלי לכולם לא לקחת לעולם את מה שנאמר במכון בדיקה בתור דבר אבסולטי לגבי מצב הרכב .

למעט מנוע ושלדה.

שתהיה שבת שלום

• תוכן חדש...